فاطمه فرزام روز دوشنبه در حاشیه بازدید از راه روستایی منطقه دلیچایی شهرستان دماوند در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دلیچایی تنها راه 6 روستای کهنک، مومج، لی‌پشت، دهنار، یهر و هویر در شرق دماوند است که یکی از اهداف مهم این بازدید بررسی مشکلات این مسیر و تامین اعتبار از منابع مالیات بر ارزش افزوده و اعتبارات استانی به منظور ساماندهی این جاده است.
این مقام مسئول ادامه داد: در گذشته از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده 750 میلیون تومان به منظور تعریض این محور تخصیص داده شده بود و قسمت های حادثه خیز نیز با نظارت بخشداری مرکزی برطرف شد ولی برای تعریض اصولی و کارشناسی تر باید با نظارت اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای صورت می گرفت.
سرپرست معاونت اداری مالی و برنامه ریزی فرمانداری دماوند با اشاره به مهم ترین مشکلات راه روستایی این منطقه خاطر نشان کرد: نقاط حادثه‌خیز و موضوعات مربوط به زیر بنای جاده مخصوصا نگهداری روکش آسفالت به دلیل محدودیت های مالی و عدم جذب اعتبارات لازم توسط دستگاه های اجرایی، رها شده است.
وی اضافه کرد: هر ساله به صورت مستمر بودجه ایی را در راستای نگهداری راه های روستایی تخصیص می دهند، اما در مدت سه سال گذشته هیچ گونه اعتباری در این خصوص تخصیص نیافته است.
این مقام مسئول تصریح کرد: برآورد هزینه های لازم به منظور رفع نقاط حادثه‌خیز می بایست توسط اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای صورت گیرد تا بتوانیم از طریق سازمان مدیریت و برنامه ریزی در خصوص رفع این مشکل بودجه اخذ کنیم.

**جاده روستایی منطقه دلیچایی به دلیل حادثه خیز بودن، نیازمند تخصیص اعتبار است
همچنین یاسر بوداغی، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دماوند در خصوص موضوعات مربوط به خدمات زیر بنایی، ترمیم و روکش آسفالت بیان کرد: هیچ گونه اعتباری به منظور ترمیم و روکش آسفالت اختصاص نیافته و حتی لکه گیری هندسی نیز انجام نشده است.
وی افزود: ترمیم راه های روستایی در زمانی رخ میدهد که اعتبارات از طریق فرمانداری تخصیص داده شود و در این خصوص هیچ گونه اعتباری اختصاص نیافته است.
این مقام مسئول ادامه داد: در خصوص نصب تابلو های راهنما و علائم هشدار دهنده نیز اعتبار کمی اختصاص یافته که بخشی از آن انجام و بخش دیگری که مربوط به تابلوهای فرسوده هستند از هفته گذشته تعویض آنها آغاز شده است .
بوداغی عرض کم معابر این محور را مهم ترین مشکل مسیر دلیچایی دانست و خاطر نشان کرد: به منظور محقق شدن این امر اعتبارات کافی و همچنین برنامه بلند مدت لازم است تا بعد از آن رفع مشکل زیرساخت ها و روکش آسفالت صورت گیرد؛ تا زمانی که تعریض جاده صورت نگیرد، آسفالت آن فایده‌ای ندارد.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان دماوند با تاکید براینکه در حال حاضر گاز رسانی در این محور به طول 23 کیلومتر در دستور کار قرار دارد، عنوان کرد: مجوز لازم توسط اداره گاز به منظور حفاری در مجاورت آسفالت صادر شده است و اداره گاز مبلغی را ضمانت‌ کرده که اگر آسیبی به آسفالت زده و ترمیم نشد، از آن مبلغ برای ترمیم جاده هزینه شود.
بوداغی تاکید کرد: هر نقطه این محور حادثه‌خیز است که هر کدام نیازمند بررسی است و با توجه به شرایط توپوگرافی منطقه‌، لازم است در این خصوص اعتباری لازم تخصیص داده شود و نقاطی که بیشتر حادثه ساز هستند به صورت موردی برطرف شود.
این مقام مسئول تصریح کرد: اولویت ارائه خدمات راهدارخانه منطقه دلیچایی در فصل زمستان خدمات رسانی به محور دماوند و فیروزکوه است و ارائه خدمات در این مسیر در اولویت دوم قرار دارد.
وی افزود: به طور کلی در شهرستان با توجه به شرایط جغرافیایی و کوهستانی بودن نیازمند فعالیت بیشتری است و به لحاظ اهمیت اراضی این شهرستان، راه های روستایی مسیر پر رفت و آمدی است.
تهرام/7246/ 1539
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.