علی محمد اسماعیلی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این نشست ها به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پاییز و زمستان امسال برای بیان و بررسی دستاوردها و تجربه های فعالیت های رسانه ای در عرصه های مختلف تلویزیونی، رادیویی، رسانه های مکتوب و فضای مجازی با حضور کارشناسان و مدیران رسانه ها در فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی برگزار می شود.
وی معرفی نقاط امیدبخش در رسانه ها، تقویت هم افزایی، همگرایی رسانه، تقویت دیپلماسی رسانه ای و عمومی در رسانه ها و نیز بهبود عملکرد رسانه ها در جنگ رسانه ای را از دیگر اهداف برگزاری نشست های چهل سال با رسانه ها عنوان کرد.
اسماعیلی با اشاره به برگزاری این نشست ها در 2 بخش با موضوع مدیریت فضای فرهنگی و بررسی تجربیات بخش های مختلف رسانه ای کشور توضیح داد: رسانه و اخلاق حرفه ای، رسانه ها و مسئولیت اجتماعی، مدیریت بحران در رسانه ها، رسانه ها در عصر فضای مجازی، شایسته سالاری در رسانه ها و مدیریت چهره سازی در رسانه ها در بخش اول این نشست ها بررسی می شود.
رئیس فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی، اهمیت رویکرد تعاملی در رسانه های جمعی، نخبه گرایی و شایسته سالاری، حریم خصوصی و الگوی مدیریت جهادی در رسانه ها، رسانه و حقوق شهروندی، قومیت ها و رسانه، رسانه و آموزش های دینی، رسانه و آسیب های اجتماعی، رسانه و تعلیم و تربیت، رسانه و تقویت اراده ملی، کسب و کار و رسانه ها، رسانه ها و سازمان های مردم نهاد و دیپلماسی عمومی در رسانه ها را از دیگر مباحث مدیریت فضای فرهنگی برشمرد.
وی افزود: در بخش دوم، تجربه های بخش های مختلف رسانه ای و نقاط قوت و ضعف آنها با حضور مدیران خبرگزاری های مختلف کشور و استادان علوم ارتباطات بررسی می شود.
اسماعیلی با تاکید بر ضرورت پرداختن به اقدامات چهل ساله رسانه ای انقلاب اسلامی اظهارداشت: ما در این چهل سال شاهد فراز و نشیب های بسیاری از جمله دوران دفاع مقدس و دوران تحریم ها بودیم که رسانه نقش اساسی را برای انعکاس این رویدادها داشته است.
رئیس فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی گفت: سردبیران، مدیران شبکه ها، مدیران مسئول روزنامه ها و مدیران سایت های خبری در طول این چهل سال، تجربه های بسیاری کسب کرده اند و وظیفه داریم که آنها را مستندسازی و به نسل جوان حوزه رسانه منتقل کنیم.
رئیس فرهنگسرای رسانه و شبکه های اجتماعی با اشاره به اینکه ارتباط عمیق، دوستانه و صمیمانه لازم بین مدیران و اصحاب رسانه با استادان حوزه علوم ارتباطات وجود ندارد اظهارداشت: ما معتقدیم استادان ارتباطات باید روابط مستمری با رسانه ها داشته باشند و حتی بسیاری از کلاس های درس این حوزه، در رسانه ها همچون تحریریه روزنامه ها تشکیل شود.
اسماعیلی گفت: اگر دانشجوی علوم ارتباطات و روزنامه نگاری در فضای رسانه ای حضور فیزیکی نداشته باشد به طور قطع نمی تواند روزنامه نگار حرفه ای باشد و ما با برگزاری سلسله نشست های چهل سال با رسانه ها در تلاشیم اصحاب رسانه با استادان این حوزه از جمله رشته های مدیریت فرهنگی، علوم ارتباطات و رشته های مرتبط با روزنامه نگاری ارتباط و تعامل داشته باشند و از تجربیات آنان بهره مند شوند.
به گفته وی زمان دقیق برگزاری این نشست ها به منظور حضور و بهره مندی علاقه مندان در نوبت های بعدی اطلاع رسانی خواهد شد.
به گزارش ایرنا فرهنگسرای رسانه در پاسداران، خیابان شهید گل نبی، خیابان شهید ناطق نوری، میدان قبا قراردارد.

تهرام/7245/ 1008
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.