هفدهمین نمایشگاه بینالمللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی (ایپاس ۲۰۱۸) با شعار امنیت و ایمنی، پشتوانه تولید داخلی از ۹ تا ۱۲ مهرماه جاری در محل مصلی تهران برگزار میشود.
به گزارش ایلنا، علیرضا علیآبادی مدیر اجرایی نمایشگاه بینالمللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی اظهار کرد: اهداف برگزاری این نمایشگاه از جمله بروزرسانی، توسعه، ارتقای کمی و کیفی تاسیسات پلیسی و استفاده از فناوریهای روز جهان با هدف تسهیل و تسریع در ماموریت محوله و ارتقای توانمندی فناوریهای پلیسی با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم همچنین گسترش فرهنگ استفاده از تجهیزات پیشگیری و امنیت در سطح جامعه به منظور کاهش حوادث، سوانح و خسارات ناشی از آن است.
وی گفت: همچنین حمایت از نخبگان و مخترعان در زمینه تجهیزات مرتبط با ماموریتهای پلیسی، ساماندهی فعالان حوزه تجهیزات پلیسی، ایمنی و امنیتی، بهرهگیری از تمامی ظرفیتها و پتانسیلها و گسترش فضای آشنایی و مشارکت منابع تولید و مصرف با هدف کوتاه کردن دست واسطهها از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه است.
وی با بیان اینکه بیش از ۳۵۰ غرفه از شرکتهای داخلی و خارجی در نمایشگاه حاضر هستند، گفت: این محصولات شامل ۱۹۳ برند از بیش از ۲۰ کشور با بیش از ۵۰۰۰ عنوان محصول است و حضور ۱۷ ردههای پلیس تخصصی و معاونتهای پشتیبانی کننده و ارائه خدمات انتظامی برای عموم بازدید کنندگان از دیگر برنامههای این نمایشگاه است.
دبیر نمایشگاه بینالمللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی ادامه داد: در این نمایشگاه محصولات با گروه کالایی متنوع از قبیل فناوری، اطلاعات و ارتباطات، حمل و نقل، تسلیحات و مهمات، یونیفرم و لباس، نظارت تصویری و تجهیزات مراقبتی، ترافیک، آتشنشانی، امداد و نجات، سیستمهای آموزشی و مشاورهای و سایر زمینههای دیگر اعم از تجهیزات اشعه ایکس و نشریات تخصصی مرتبط در این حوزهها حضور دارند.
علیآبادی با مقایسه هفدهمین دوره این نمایشگاه با دورههای قبل اظهار کرد: در این نمایشگاه شاهد افزایش فضای اختصاص یافته و اختصاص فضای مسقف و روباز و پیشبینی بیش از ۱۰ نشست تخصصی در طول نمایشگاه، حضور شرکت دانشبنیان و مراکز رشد دانشگاهها، برگزاری بخش ویژه ۴۰ سالگی پلیس و ا نقلاب با مشارکت تمامی یگانهای ناجا و مجتمع نمودن غرفههای بخش بینالملل در یک محل به منظور تسهیل در بازدید غرفههای این بخش هستیم.
وی همچنین اظهار کرد: در این نمایشگاه شاهد برگزاری نشستهای آموزشی از جمله کارگاه امنیت فضای مجازی، کارگاه آموزشی با عنوان پیشگیری از وقوع جرم و برگزاری نشستهای تخصصی مدیران و فعالان صنایع مربوطه و روسای پلیس تخصصی هستیم.
علی آبادی با اشاره به برگزاری طرح "چلچراغ پلیس انقلاب در نمایشگاه بینالمللی" گفت: در این زمینه قرار است با معرفی شرح وظایف ماموریتها و دستاوردهای ارزشمند پلیس ایران در ۴۰ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی از نیروهای پلیس قدردانی کنیم.
دبیر نمایشگاه بینالمللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی با بیان اینکه قصد دارم در بحث فرهنگی و هنری نمایشگاه نیز فعالیتهایی را انجام دهیم گفت: در بخش خانواده شاهد قرار گرفتن جایگاههایی برای آموزشهای همگانی، مشاوره، حجاب و عفاف و... هستیم و در بخش کودکان و نوجوانان نیز غرفه همیاران پلیس، غرفه نقاشی کودکان، غرفه معرفی بازی گشت پلیس و هشدارهای پلیس در حوزه کودک و نوجوان برگزار میشود.
همچنین در بحث فضای مجازی نیز به بررسی آسیبها، تهدیدها و چالشهای فضای سایبری و نیز کلاهبرداریها و نیز جرایم اینترنتی پرداختهایم.
وی افزود: پلیس در آیینه هنر نیز یکی دیگر از بخشهای فرهنگی و هنری این نمایشگاه است که با معرفی آثار هنری شاخص با موضوع پلیس در نمایشگاه فعالیت میکند.
علیآبادی در ارتباط با حضور مراکز رشد دانشگاهها و پارکهای علمی و فناوری و شرکتهای دانشبنیان در این نمایشگاه گفت: کمک به جذب بیشتر کارآموزان و فارغالتحصیلان دانشگاهی در بازار کار و ایجاد شغل، ایجاد واحدهای صنایع کوچک و متوسط فنی و تخصصی که بتوانند در بازار کار رقابتپذیر باشند، افزایش بازدهی نیروی کار بالقوه و استفاده بهینه از این سرمایه عظیم ملی از دیگر طرحهای این نمایشگاه است که با هدف ترغیب هیات علمی دانشگاهها و واحدهای پژوهشی برای فعالیتهای بیشتر در رفع نیاز ایمنی و امنیت جامعه، تجاریسازی یافتههای پژوهشی در گروه کالایی مربوط به نمایشگاه و افزایش درآمدهای اختصاصی دانشگاهها و واحدهای پژوهشی در حوزه صنایع امنیتی و ایمنی، برگزار میشود.
وی افزود: مراکز رشد دانشگاهی از جمله پارک علم و فناوری ایلام، مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه الزهرا (س)، مرکز رشد فناوریهای پیشرفته شریف، دانشگاه خوارزمی، مدیریت فناوری و توسعه نوآوری امیرکبیر، دانشگاه تربیت مدرس و... در این نمایشگاه حضور دارند.
دبیر نمایشگاه بینالمللی لوازم و تجهیزات پلیسی، امنیتی و ایمنی گفت: در بخش مخترعان نیز شاهد حضور ۷۰ اختراع و ابتکار از بخشهای مختلف ناجا، فنی حرفهای و دانشگاه هستیم و دیگر اختراعات طی سه مرحله داوری از بین ۴۵ اثر دریافتی، تعداد ۵ اثر انتخاب شده که در قالب ۱۱ غرفه در نمایشگاه ارائه خواهد شد.