احمد احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در این طرح دانش آموزان پناه گیری، خروج اضطراری، اسکان موقت، کمک‌های اولیه، اطفای حریق و چگونگی حفظ خونسردی در زمان بروز حوادث را آموزش می‌ بینند.
وی با بیان اینکه طرح دادرس در 30 مدرسه شهرستان ری اجرای می شود، افزود: با توجه به اینکه کودکان و نوجوانان از جمله آسیب‌ پذیرترین قشر جامعه به شمار می روند، طرح دادرس به آموزش مهارت لازم به دانش آموزان کمک قابل توجهی می کند.
احمدی یادآور شد: دانش آموزان آینده سازان جامعه بوده و ارائه آموزش و مهارت های لازم به ویژه درهنگام حوادث و سوانح غیرمترقبه نقش مهمی در امنیت و سلامت آنها دارد.
وی در ادامه به اهداف برگزاری طرح دادرس اشاره کرد و گفت: افزایش سطح ایمنی، کاهش خطر پذیری مدارس کشور با تکیه بر تربیت تیم های دانش آموزی و آمادگی در زمینه مقابله با حوادث از مهمترین اهداف اجرای این طرح به شمار می رود.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ری عنوان کرد: مقطع هشتم متوسطه گروه هدف آموزش طرح دادرس را تشکیل می دهند و تیمی که در این دوره در تمام زمینه ‌ها رتبه کسب کند به رقابت‌های دادرس استان و سپس کشوری اعزام می‌شود.
طرح ملی دادرس در راستای آموزش و فراگیری دوره های امدادگری دانش آموزان بعد از فارغ التحصیلی و کاهش قابل توجه تلفات انسانی و خسارات مالی در حوادث غیره مترقبه و بلایای طبیعی است.
شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی بیش از یک میلیون و 800 هزار نفر در جنوب استان تهران واقع شده که دارای پنج شهر شهرری، باقرشهر، کهریزک، قیامدشت و حسن آباد است.
1970/6003
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.