حضرت امام(س) به عنوان عالم و مدرسی بزرگ و دانشمند نکات آموزنده‌ای را به شاگردان خود گوشزد می‌کردند. مثلاً برخی از شاگردان ایشان، به کلاس درس‌های متعددی می‌رفتند و گاه دیر در درس حضرت امام حاضر می‌شدند. حضرت امام روزی فرمودند: من نمی‌گویم به درس من بیایید، ولی هر درسی که می‌روید، سعی کنید از اول درس حاضر باشید. مجلس روضه که نیست که به هر جای آن رسیدید، ثواب آن را ببرید!
معمول است که طلاب به درس‌های متعددی می‌روند. حضرت امام از این وضع ناراحت بودند و می‌فرمودند: طلبه اگر بخواهد موفق بشود، نباید زیاد درس برود. در روز، یک یا دو درس کافی است. بیشتر، نه تنها مفید نیست، که مضر است. درس باید همراه با فکر و اندیشه و ابتکار باشد، نه صرفاً حضور و یا نوشتن آن!
بر همین اساس می‌فرمودند: خوب است آقایان درس‌ها را به گونه‌ای ترتیب بدهند که در یک ساعت، همه استادان درس فقه بگویند و در ساعتی دیگر، همه درس اصول؛ تا اینکه درس رفتن‌ها نظمی پیدا بکند.
آنچه خواندید خاطره‌ای در باره حضرت امام است که در بخش «یک خاطره، هزار پند» شماره 556 هفته نامه «دوست کودک» منتشر شده است.
همچنین در این شماره اشعاری زیبا از اسدالله شعبانی با عنوان «می‌خواستم شاعر نباشم» و جواد معلم با عنوان «معلم امید» منتشر شده است.
در بخش «دانش دوست» این شماره به معرفی سیستم عامل «osx‌» پرداخته شده است و اطلاعات جالبی در مورد این سیستم عامل در اختیار مخاطبان قرار گرفته است. در این بخش در باره این سیستم عامل می‌خوانیم:

«‌سیستم عامل osx نام یکی از چندین سیستم عاملی است که یارانه‌ها به خدمت می‌گیرند، با این تفاوت که این سیستم عامل در محصولات شرکت اپل کارایی دارد. سیستم عامل osx نام دیگری هم دارد که نام آن «شیر» است‌».

این متن توسط سام سرمدی تهیه شده و داده‌های علمی مناسبی برای مخاطبان این هفته‌نامه در زمینه رایانه و سیستم عامل‌های رایانه‌ای، در اختیارشان می‌گذارد.
همچنین در بخش «قصه دوست» این شماره «دوست کودک» داستان «فیل آبی» نوشته «نازنین گودرزوند» معرفی شده است. این داستان به کودکان می‌گوید هر چیزی که در اطراف ما وجود دارد به زبان خود می‌گوید، ما انسان‌ها در حال رشد و تغییر هستیم، مثل لباس کودکی‌مان که روزی برای‌مان کوچک می‌شود.
داستان کتاب «فیل آبی»، داستان پسر بچه‌ای است که با فیل روی بلوز بافتنی‌اش رابطه عاطفی پیدا می‌کند، اما یک روز...
انتشارات «نسل نواندیش» این کتاب را در سه‌هزار نسخه چاپ و منتشر کرده است. دوست کودک در این شماره، بخشی از این داستان را نقل کرده و مخاطبینش را به خرید و مطالعه این اثر دعوت کرده است.

افشین اعلاء و سیامک سرمدی سردبیر این مجله و احمد قائمی مهدوی نیز مدیر هنری دوست کودکان هستند. تصویرگری این هفته نامه بر عهده حامد کمالی است و نادیا علاء نیز مدیر داخلی مجله دوست کودکان و طراح بازی روی جلد این شماره می‌باشد. صاحب امتیاز و مدیر مسئول «دوست کودک»، موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) است و لیتوگرافی و چاپ این مجموعه در موسسه چاپ و نشر عروج به انجام می‌رسد. این مجله هم اکنون با قیمت 1000 تومان در فروشگاه‌های محصولات فرهنگی و هنری موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) و دیگر نمایندگی‌های مجاز در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

برای سفارش و اشتراک مجله دوست کودک یا کسب اطلاع بیشتر نیز می‌توانید با شماره تماس 66706833 تماس حاصل فرمائید.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.