بیست و هفتم آذر ماه سال 58 بود که محمد مفتح نیز نامش رفت در لیست افراد ترورشده به وسیله گروهک تروریستی فرقان. سالروز شهادتش روز وحدت حوزه و دانشگاه نام گرفت.

به گزارش خبرنگار جماران، بیست و هفتم آذرماه سال 58 بود که آیت الله محمد مفتح به وسیله گروهک تروریستی فرقان به شهادت رسید. این روز به روز وحدت حوزه و دانشگاه شهرت پیدا کرد. محمد پیشگاهی فرد که خواهرزاده همسر شهید بهشتی است و بعدها داماد شهید مفتح شد و از نزدیک با ایشان مراوده و حشر و نشر داشت، در گفت و گویی که با نشریه شاهد یاران، شماره چهارده انجام داده است، درباره اختلافی که می خواستند میان شهید بهشتی و شهید مفتح بیندازند و تیری که به سنگ خورد اینگونه روایت کرده است:

 

شکست مفتضحانه گروه های چپ، به ویژه حزب توده در مناظره تلویزیونی با شهید بهشتی بر عناد دشمنان و به ویژه منافقین و عناصر وابسته به بیگانه افزود و لذا، ترور شخصیت شهید بهشتی در ابعاد مختلف آغاز شد. وسواسان خناس هر کاری که از دست شان بر آمد برای ایجاد اختلافی بین شهید بهشتی و یاران وفادارشان کردند، از جمله در جریان انتخابات مجلس خبرگان قانون اساسی، این دشمنی ها شدت بیشتری پیدا کردند. از تهران 15 نفر حق انتخاب شدن داشتند و عده فراوانی برای نمایندگی نامزد شده بودند. در جلسات جامعه روحانیت مبارز و گروه های خط امام، بنا شد که شهید مفتح از تهران به عنوان نامزد معرفی شوند، اما در جلسات بعد به این نتیجه رسیدند افرادی که معروف تر هستند و در کسب آرا، موفق تر خواهند بود، از تهران معرفی و سایرین از بقیه استان ها نامزد شوند. از جمله قرار شد شهید مفتح از استان همدان نامزد شوند. درست از لحظه ای که این تصمیم گرفته شد، «وسواسان خناس» تلفن ها و رفت و آمدهایشان را شروع کردند و به آقای مفتح القا کردند که، «آقا! دیدید شما را کنار زدند. شما باید از تهران نامزد می شدید، نه از همدان. دیدید آقای بهشتی شما را کنار زد؟» خود من بارها از شهید مفتح شنیدم که، «اینها می آیند و این حرف ها را می زنند و مرا علیه آقای بهشتی تحریک می کنند. اینها تصور کرده اند من و آقای بهشتی تازه به هم رسیده ایم، در حالی که ما بیست سی سال است که با هم هستیم. خدا را شاهد می گیرم اگر بنا باشد در کشور ما رئیس جمهور انتخاب شود، من اولین کسی هستم که برای این مقام به آقای بهشتی رأی می دهم، زیرا ایشان صلاحیت دارد و بعد از امام، کسی را مثل ایشان نداریم.» من به عنوان فردی که به هر دو علاقه داشتم، نزد شهید بهشتی رفتم و اصل ماجرا را جویا شدم و گفتم، «آقا! این قضیه خبرگان چیست؟ دوباره علیه شما جوسازی شده که شما نامزدها را چیده اید!» شهید بهشتی خندیدند و گفتند، «مگر چنین چیزی امکان دارد؟ آقایان چقدر بی انصافند! ما در جلساتی که با آقایان هاشمی رفسنجانی، خامنه ای و دیگران داشتیم، تعدادی را به عنوان نامزد انتخاب کردیم. من اسامی را خدمت حضرت امام در قم بردم. امام لیست را نگاه کردند و نظرشان را فرمودند... چند نفری هم به صلاحدید امام به لیست اضافه شدند... از جمله افرادی هم که باید از شهرستان ها کاندید می شدند، یکی هم آقای مفتح بود.» متأسفانه سرانجام تحریک «وسواسان خناس» باعث شد که شهید مفتح در آخرین لحظات از تهران نامزد شوند، منتهی چون نام شان در فهرست جامعه روحانیت و نیروهای خط امام نبود، رأی نیاوردند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.