داده‌های تخمینی سازمان بین‌المللی مهاجرت و کشورهای مجاور میانمار نشان می‌دهد که از سال 1970 تا 2017، بیش از یک میلیون و 100 هزار نفر از مسلمانان میانمار مجبور به ترک خاک این کشور شده‌اند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از خبرگزاری آناتولی،مسلمانان «آراکان» از سوی تمام دولت‌هایی که در میانمار بر سر کار بوده‌اند به عنوان مهاجران بنگلادشی شناخته می‌شوند و در اسناد رسمی نیز این مسلمانان را «بنگالی» یاد شده است.

آنها در پی تصویب قانونی در سال 1982 شهروندی میانمار را از دست دادند و از سوی سازمان ملل به عنوان یکی از اقلیت‌های دینی شناخته می‌شوند که با بیشترین ستم مواجه هستند.

دولت میانمار که 135 گروه قومی را در کشور به رسمیت شناخته به علت مخالفت بودیست‌های ملیگرای افراطی از شناسایی رسمی مسلمانان آراکان به عنوان شهروند سر باز می‌زند.

 

- فرار بزرگ از میانمار

داده‌های تخمینی سازمان بین‌المللی مهاجرت و کشورهای مجاور میانمار نشان می‌دهد که از سال 1970 تا 2017، بیش از یک میلیون و 100 هزار نفر از مسلمانان میانمار مجبور به ترک خاک این کشور شده‌اند.

حدود 400 هزار نفر از مسلمانان میانمار به بنگلادش، بیش از 300 هزار نفر به پاکستان، 300 هزار نفر به عربستان و 55 هزار نفر به دیگر کشورهای خلیج، بیش از 100 هزار نفر نیز به مالزی و دیگر کشورهای حوزه آسیا-اقیانوسیه و 10 هزار نفر دیگر به هندوستان گریخته‌اند.

گزارش «بحران روهینگا» که از سوی مدیریت کل کمک‌های انسان دوستانه اروپا به شورای اتحادیه اروپا تهیه شده است نشان می‌دهد که در سال 2017 تنها 800 هزار نفر از مسلمانان در آراکان باقی مانده اند.

میانمار- مسلمانان

بر اساس آخرین داده‌های کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل متحد، پس از 25 اوت تاکنون، 370 هزار نفر از مسلمانان آراکان به بنگلادش فرار کرده‌اند.

بر اساس آمار پس از آخرین موج فرار مسلمانان آراکان به بنگلادش، 1.5 میلیون از نفر آنها در کشورهای همجوار حضور دارند و 430 هزار نفر هنوز در آراکان هستند.

بدین ترتیب از سال 1970 تاکنون، 77 درصد از جمعیت 1.9 میلیون نفری مسلمانان آراکان از خاک خود مهاجرت کرده و تنها 23 درصد آنها در سرزمین خود باقی مانده‌اند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.