زنی که اخیرا به عنوان سخنگوی جدید وزارت خارجه آمریکا معرفی شد، سال ها سابقه ترویج اسلام هراسی داشته است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، پایگاه خبری اینترسپت در گزارشی نوشت، «هیثر نوئرت» مجری برنامه صبحگاهی «فاکس و دوستان» برنامه مورد علاقه دونالد ترامپ به عنوان سخنگوی وزارت خارجه آمریکا انتخاب شده است.

پس از روی‌ کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس جمهور آمریکا «هیثر نوئرت» به عنوان سخنگوی وزارت خارجه انتخاب شده بود و روز دوشنبه بیانیه وزارت خارجه تنها به این انتخاب شکل رسمی داد.

نوئرت 47 ساله نقش اصلی سخنگویی وزارت خارجه آمریکا را خواهد داشت.

ترامپ بارها برنامه «فاکس و دوستان» را مورد ستایش قرار داده و یک بار گفته است که او «برای مدت طولانی» از علاقمندان این برنامه بوده است.

نوئرت

با این حال باید یادآوری کرد که نوئرت سال ها سابقه ترویج اسلام هراسی داشته؛ سابقه ای که صلاحیت وی را برای احراز این پست زیر سوال می برد.

در فوریه 2009 وی یک ویژه برنامه یک ساعته با حضور گروهی از اسلام ستیزان از جمله «رابرت اسپنسر» فعال ضد اسلامی حامی «آندرس برینگ بریویک» تروریست نروژی برگزار، و تلاش کرد وجهه اسلام را خدشه دار کند.

نوئرت

نوئرت در دسامبر سال 2013 گزارشی را در خصوص برگزاری کلاس های شنا برای گروهی از دختران آمریکایی - سومالیایی توسط گروهی به نام انجمن مردان جوان یهودی و با همکاری پلیس محلی شهر «سنت پل» در ایالت «مینه سوتا» آمریکا را پخش کرد و آن را شکل مثبتی از تعامل جامعه دانست.

در این گزارش وی تصویر دو دختر جوان سومالیایی آمریکایی را با روسری با تیتر«قانون شریعت» نشان داد.

نوئرت

او همچنین در زمینه دفاع از اظهارات ضد اسلامی ترامپ سابقه دارد. ترامپ در ماه فوریه اعلام کرد که سوئد به تازگی به دلیل پذیرش پناهندگان و مهاجران بسیار، با جرم و جنایت و تروریسم مواجه شده است. چند هفته بعد هنگامی که سوئد در اوایل ماه مارس در پاسخ به فشار روسیه بار دیگر پیش نویس مهاجرت را بازفعال کرد، او در یکی از بخش های خبری فاکس نیوز ادعا کرد که به نظر می رسد ترامپ در مورد سوئد درست اظهارنظر کرده باشد.

نوئرت مقاله از وب سایت ضد اسلامی (Jihadwatch) در توییتر خود به اشتراک گذاشت.

او همچنین در مورد واکنش مسلمانان آمریکایی به فضای سیاسی کشور و هدف گرفته شدن آنها توسط افرادی مانند خودش نگرانی کمی نشان داده است. در ماه اکتبر او به مقاله ای در نیویورک تایمز در مورد ترس مسلمان از سیاست های رئیس جمهور با این توییت واکنش نشان داد که: «آنها باید داعش را ببینند.»

«اندرو کرل» خبرنگار روزنامه «دیلی بیست» گفته است که نوئرت توییت های اخیر خود را در مورد تبلیغ خط تولید لباس «ایوانکا ترامپ» دختر رئیس جمهور حذف کرده است. بنابراین او به وضوح در حال حذف توییت هایی است که اکنون نامناسب به نظر می رسند.

انتصاب نوئرت خروج از هنجارهای وزارت خارجه آمریکا است زیرا وی نه تنها توجه کمی به 1.6 میلیارد مسلمان در جهان - که باید با آنها روابط دیپلماتیک و دوستانه ای داشته باشد - می کند، بلکه یک شخصیت خبری است که هیچ تجربه ای در دولت ندارد.

سخنگویان وزارت خارجه به طور معمول یک سابقه دیپلماتیک و یا حداقل پس زمینه ای در دولت دارند که نوئرت فاقد این سوابق است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.