رئیس جمهور میانه روی ایران در مقابل شماری از رقبا قرار می گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، روزنامه فایننشال تایمز در گزارشی نوشت: «حسن روحانی» رئیس جمهور میانه روی ایران روز جمعه اعلام کرد که در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری شرکت خواهد کرد؛ انتخاباتی که او را در مقابل شماری از رقبای رده بالا قرار خواهد داد.
روحانی پس از آنکه به عنوان کاندیدای انتخابات 19 مه (29 اردیبهشت) ثبت نام کرد، از فعالیت های شده در بخش اقتصادی دفاع کرد و بزرگ ترین دستاورد دوره ریاست جمهور خود – توافق هسته ای تهران که در سال 2015 با قدرت های جهانی امضا شد – را برجسته ساخت.
وی با اشاره به مخالفان برجام گفت: ««هَوو»های برجام نمی توانند سرپرست خوبی برای آن باشند.
رئیس جمهور ایران افزود: ما از نیمه راه بر نمی گردیم و آن را تا پایان ادامه خواهیم داد.
برجام به موضوعی برای مشاجره میان سیاستمداران ایران تبدیل شده است. اصلاح طلبان معتقدند برجام که به واسطه آن تحریم های ایران لغو شده است، به افزایش سرمایه گذاری خارجی منتهی می شود و پس از سال ها انزوا، ایران را به سمت تعامل مجدد با غرب سوق می دهد. اما طرف مقابل آنها معتقد است این توافق سودی برای ایرانیان نداشته و آنها با ایده داشتن روابط گرم تر با اروپا و آمریکا مخالف است.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا به دفعات از توافق هسته ای ایران انتقاد کرده و مخالفان برجام این انتقادها را تایید بر این می دانند که تعامل با غرب به نفع جمهوری اسلامی نیست.
«ابراهیم رئیسی» تولیت آستان قدس رضوی یکی از رقبای اصلی روحانی محسوب می شود. روز پنجشنبه وی تاکید کرد که این کشور به توسعه بخش کشاورزی و سرمایه گذاری بیشتر در زراعت تجاری نیاز دارد.
او گفت: «هزینه کردن برای ساخت پاساژ بهتر است یا هزینه در زمینه توسعه کشاورزی؟ این دو به هیچ عنوان با یکدیگر قابل مقایسه نیستند؛ امروز بسیاری از افرادی که در مراکز بزرگ خرید مغازه دارند، فارغ التحصیلان دانشگاه ها هستند که برخی از آنان نیز تخصص شان مهندسی کشاورزی است.»
در حالی که پیروزی رئیسی کار آسانی نیست، برنامه های او موجی را در روزهای اخیر در رسانه های اجتماعی به راه انداخته است.