شمار زوج‌هایی که در کره شمالی از هم جدا می‌شوند به طور چشمگیری افزایش یافته است. البته این روند به مذاق نظام حاکم بر پیونگ‌یانگ خوش نیامده و باعث شده است تا این پدیده را با قوه قهریه بیشتری سرکوب کند.

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، رژیم کیم جونگ اون در کره شمالی به منظور کنترل آمار جدایی زوج‌ها تصمیم گرفته است تا زوج‌های مطلقه را در قالب یک سیاست تنبیهی به مدت یک تا شش ماه به اردوگاه‌های کار اجباری بفرستد.

شمار زوج‌هایی که در کره شمالی از هم جدا می‌شوند به طور چشمگیری افزایش یافته است. البته این روند به مذاق رژیم حاکم بر پیونگ‌یانگ خوش نیامده و باعث شده است تا این پدیده را با قوه قهریه بیشتری سرکوب کند.

برخی از شهروندان کره شمالی به «رادیو آزاد آسیا» گزارش داده‌اند که زوج‌های تازه طلاق گرفته ممکن است با مجازات یک تا شش ماه حبس در اردوگاه‌های کار روبه‌رو شوند.

تر و خشک با هم می‌سوزند

برای قانونی شدن یک طلاق در کره شمالی، نیاز به رضایت هر دو طرف و همچنین دریافت تأییدیه دولت است.

یکی از ساکنان استان یانگانگ، واقع در شمال این کشور، به صورت ناشناس گفت: «من به دادگاه خلق در شهرستان زادگاه کیم جونگ اون مراجعه کردم، دیدم که ۱۲ نفر حکم طلاق گرفتند. ولی آن‌ها بلافاصله پس از صدور حکم، به اردوگاه آموزش کار این شهرستان منتقل شدند.»

این قوانین اخیراً سختگیرانه‌تر شده‌اند، چرا که تا چندی پیش، تنها فردی که اول درخواست طلاق می‌کرد، حتی در موارد اثبات خشونت فیزیکی، ممکن بود تحت پیگرد قرار بگیرد.

این شهروند کره شمالی در این زمینه افزود که «تا سال گذشته، فقط فردی که ابتدا درخواست طلاق داده بود به اردوگاه کار نظامی فرستاده می‌شد. اما از ماه گذشته، هر دو طرف به این اردوگاه‌ها اعزام می‌شوند.»

 

چه گروهی بیشتر در خواست طلاق می‌دهند؟

منبع دیگری به رادیو آزاد آسیا گفت که یک نفر پس از طلاق، سه ماه را در اردوگاه کار گذرانده است. از ۱۲۰ نفری که در این اردوگاه بودند، ۳۰ نفر به دلیل طلاق آنجا حضور داشتند. این منبع افزود که بیشترین تعداد را زنان تشکیل می‌دهند، چرا که زنان معمولاً به مجازات‌هایی طولانی‌تر از مردان محکوم می‌شوند.

در کره شمالی، زنان بیشتر از مردان درخواست طلاق می‌دهند، مخصوصا بخاطر اینکه خشونت‌های فیزیکی علیه آن‌ها اعمال می‌شود.

 

شروع زندگی بدون عقد رسمی بهتر از رفتن به اردوگاه کار اجباری

وزارت اتحاد کره جنوبی در ماه فوریه گزارشی منتشر کرد که بر اساس یک نظرسنجی از ۲۴۳۲ پناهنده فراری از کره شمالی تهیه شده بود. این گزارش نشان می‌دهد که ۲۸.۷ درصد از زنان مطلقه بودند، در حالی که این رقم برای مردان ۱۵.۲ درصد بود.

در مواجهه با خطرات موجود، تعداد رو به افزایشی از زنان ترجیح می‌دهند به جای ازدواج، به زندگی مشترک بدون عقد رسمی روی بیاورند؛ موضوعی که پناهندگان کره شمالی نیز تأیید کرده‌اند.

با وجود اینکه طلاق در جامعه کره شمالی بسیار ناپسند است، تعداد آن از زمان همه‌گیری کووید-۱۹ همچنان رو به افزایش بوده است. آغاز دهه ۲۰۲۰ میلادی توام با قحطی و بحران اقتصادی، بسیاری از روابط زناشویی را از بین برده است.

در مواجهه با خطرات موجود، تعداد رو به افزایشی از زنان ترجیح می‌دهند به جای ازدواج، به زندگی مشترک بدون عقد رسمی روی بیاورند؛ موضوعی که پناهندگان کره شمالی نیز تأیید کرده‌اند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی طلاق کره شمالی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.