ارتش رژیم اشغالگر در 24 ساعت گذشته 6 جنایت مرتکب شد که در نتیجه آن 62 شهروند فلسطینی به شهادت رسیدند و 91 شهروند دیگر زخمی شدند.
به گزارش جماران به نقل از الجزیره، وزارت بهداشت نوار غزه اعلام کرد که ارتش رژیم اشغالگر در 24 ساعت گذشته 6 جنایت مرتکب شد که در نتیجه آن 62 شهروند فلسطینی به شهادت رسیدند و 91 شهروند دیگر زخمی شدند.
بدین ترتیب شمار شهدای نوار غزه از ابتدای جنگ علیه این منطقه محاصره شده از هفتم اکتبر 2023 تا کنون به 33هزار و 37 شهید رسید.
شمار زخمی ها نیز در همین مدت به 75 هزار و 668 نفر رسید.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه طی اطلاعیهای اعلام کرد که در نتیجه حملات 10 روزه اخیر ارتش اسرائیل به غزه 704 فلسطینی جان خود را از دست دادهاند.
در این راستا، در حملات 181 روزه ارتش رژیم اشغالگر به غزه 14 هزار و 500 کودک و 9560 زن فلسطینی شهید شدهاند.
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه با اشاره به وجود اجساد زیر آوارها و کنار جادهها اعلام کرد که تیمهای پزشکی و مسئولان دفاع مدنی بهدلیل ممانعت نیروهای اسرائیلی نمیتوانند به اجساد برسند.
پولیتیکو: دولت بایدن ترجیح میدهد در کنار تلآویو بماند
نشریه پولیتیکو در گزارشی درباره وضعیت فعلی روابط آمریکا و رژیم صهیونیستی با توجه به حمله ارتش این رژیم به باریکه غزه، نوشت: دولت جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده ایستادن در کنار تلآویو را ترجیح داده است.
در گزارش نشریه پولیتیکو آمده است: واشنگتن با وجود ابراز خشم از حمله ارتش (رژیم) اسرائیل به کاروان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی (WCK)، فقط در حد صدور بیانیه حاضر به انتقاد از اقدامهای این رژیم است.
بر اساس این گزارش، رئیس جمهور آمریکا در محافل خصوصی خشم خود را از حمله مرگبار رژیم صهیونیستی به کاروان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی ابراز کرده است اما در بیانیه رسمی که در این خصوص صادر کرد، تنها خواستار مسئولیتپذیری بیشتر این رژیم و همکاری و سرعت بیشتر تلآویو در روند صدور مجوز برای ورود کمکهای بشردوستانه به غزه شد.
در این گزارش آمده است: دو مقام ارشد آمریکایی که نخواستند نام آنها فاش شود به پولیتیکو گفتند که نکاتی که در بیانیه رسمی دولت بایدن آمده است، نهایت اقدامی است که در حال حاضر واشنگتن قصد دارد در خصوص حمله مرگبار (رژیم) اسرائیل به کاروان سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی انجام دهد.
این گزارش با بیان اینکه بایدن همچنان در برابر فشارها برای مشروط کردن کمکهای نظامی به رژیم صهیونیستی و اعمال سایر محدودیتها علیه این رژیم، مقاومت میکند، میافزاید: رئیس جمهور آمریکا در حال حاضر قصد ندارد به هیچ وجه سیاستهای خود در قبال تلآویو را تغییر دهد.
بر اساس گزارش پولیتیکو، بایدن معتقد است که مشروط کردن کمکهای نظامی به رژیم صهیونیستی باعث گسسته شدن روابط واشنگتن و تلآویو خواهد شد، بنابراین در عمل از نفوذ خود بر این رژیم برای تغییر رویه ارتش اسرائیل در نوار غزه هیچ استفادهای نمیکند.
سازمان غیردولتی «آشپزخانه مرکزی جهانی» با انتشار بیانیهای اعلام کرد که حملات رژیم اسرائیل در روز دوشنبه برابر با اول آوریل ۲۰۲۴ (۱۳ فروردین) در غزه باعث کشته شدن هفت امدادگر این سازمان شده است. در این حادثه راننده فلسطینی آنها نیز جان خود را از دست داده است.
این حمله ساعاتی پس از آن روی داد که اعضای این گروه غیردولتی با یک کشتی حاوی کمکهای غذایی به نوار غزه رسیدند و به مناطق شمالی آن رفتند.
همچنین تصاویری از اجساد پنج کشته منتشر شد که در بیمارستان شهدای الاقصی در شهر «دیر البلح» در مرکز غزه قرار داشتند و تعدادی از آنها لباسهایی با آرم خیریه پوشیده بودند.
بر اساس بیانیه این سازمان، کشتهشدگان استرالیایی، لهستانی، کانادایی - آمریکایی، انگلیسی و فلسطینی بودند.
گاردین: ۶۰۰ تن از وکلای انگلیسی توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را خواستار شدند
نشریه گاردین در گزارشی اعلام کرد که بیش از ۶۰۰ وکیل انگلیسی در نامهای سرگشاده به دولت این کشور خواستار توقف فروش سلاح به رژیم صهیونیستی شدند.
نشریه گاردین در گزارش خود نوشته است که این وکلای انگلیسی در نامه خود به ریشی سوناک نخستوزیر انگلیس با بیان اینکه فروش سلاح به رژیم صهیونیستی، نقض قوانین بینالمللی است، یادآور شدهاند: بنابراین دولت انگلیس در صورت فروش سلاح به (رژیم) اسرائیل قوانین بینالمللی را زیر پا گذاشته است.
از سوی دیگر، روزنامه انگلیسی تایمز نیز روز چهارشنبه اعلام کرد که سوناک با وجود فشار فزاینده نمایندگان پارلمان انگلیس برای تعلیق صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی، تاکنون از گردن نهادن به خواسته آنها سر باز زده است.
این روزنامه انگلیسی با اشاره به وجود اختلافات داخلی در حزب حاکم محافظه کار انگلیس به رهبری سوناک در مورد چگونگی واکنش قاطعانه به حمله رژیم صهیونیستی به کاروان امدادگران خارجی در غزه که در پی آن ۷ نفر از جمله ۳ نیروی امدادگر انگلیسی کشته شدهاند، افزود: سوناک پس از این حمله رژیم صهیونیستی نه تنها با خشم فزاینده داخلی و بینالمللی مواجه شده بلکه از سوی متحدان کلیدی خود نیز برای واکنش به این حمله تحت فشار قرار گرفته است.
فلیک دروموند نماینده حزب حاکم محافظهکار انگلیسی نیز در راستای افزایش فشارها و خشم عمومی از همکاری دولت انگلیس با رژیم صهیونیستی، گفت: در صورتی که دولت انگلیس فروش تسلیحات به (رژیم) اسرائیل را متوقف نکند، ممکن است به عنوان ناقض حقوق بشر محکوم شود.
سوناک پیش تر به بنیامین نتانیاهو نخستوزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که لندن در حال بررسی این موضوع است که (رژیم) اسرائیل را به عنوان ناقض قوانین بینالمللی اعلام کند.
نخستوزیر انگلیس در گفت وگو با نتانیاهو با انتقاد از رویکرد رژیم صهیونیستی در ایجاد مانع بر سر راه رسیدن کمکهای بشردوستانه به غزه، خطاب به وی گفت: بدون افزایش حجم و سرعت ارسال کمکهای بشردوستانه به غزه، مجبور خواهیم شد اعلام کنیم که (رژیم) اسرائیل ناقض قوانین بینالمللی است.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه ۱۴۰۲برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی برقرار شد.
این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتشبس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.
این رژیم برای تلافی حملات «طوفان الاقصی»، جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، با حمایت آمریکا و برخی از کشورهای غربی، گذرگاههای باریکه غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.