مسلمانان آمریکا تهدید کردند که در انتخابات پیش روی به او رای نمی دهند.
کریم اسدی اصل، به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، خبرنگار روسیا الیوم در آمریکا گفت که رهبران مسلمان و عرب در ایالت«میشیگان» به دلیل جنگ غزه حاضر نشدند که با تیم ستاد تبلیغاتی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا دیدار کنند و تهدید کردند که در انتخابات پیش روی به او رای نمی دهند.
این خبرنگار گفت که بر اساس نظر سنجی ای که موسسه گالوپ روز جمعه انجام داد 66 درصد از آمریکایی ها به کاندیدای ریاست جمهور ی که عمرش بالای 80 سال باشد یا متهم به ارتکاب جنایت جنگی است رای نمی دهند.
گروه هایی از مسلمانان آمریکا و برخی از فعالان حزب دموکرات اواخر سال جاری میلادی گفتند که در صورتی که اقدامات فوری برای آتش بس در غزه اتخاذ نشود آنها میلیون ها رای دهنده مسلمان را بسیج می کنند و آنها را برای کمک مالی و رای ندادن به نفع بایدن در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2024 تشویق می کنند.
گروه هایی از میشیگان، مینه سوتا، آریزونا، ویسکونسن، فلوریدا، نوادا و پنسیلوانیا کارزاری به نام #AbandonBiden برای«کنار گذاشتن بایدن» راه انداخته اند.
از سوی دیگر، شورای ملی مسلمانان دموکرات از بایدن خواست که از نفوذ خود در اسرائیل برای میانجیگری جهت برقراری آتش بس در غزه استفاده کند.
این شورا رهبران حزب دموکرات از ایالت های میشیگان،اوهایو و پنسلیوانیا را که احتمالا سرنوشت نتیجه انتخابات را رقم می زنند شامل می شود.
در تحولی دیگر، نظرسنجی که به تازگی توسط رویترز و شرکت پژوهشی ایپسوس صورت گرفته است نشان میدهد دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق ایالات متحده از جو بایدن، رئیسجمهور فعلی آمریکا محبوبتر است.
در این نظرسنجی سراسری که ۱۲۵۰ بزرگسال آمریکایی در آن شرکت کرده بودند ۴۰ درصد از آقای ترامپ و۳۴ درصد از آقای بایدن پشتیبانی کردند. باقی افرد نیز مطمئن نبودند در انتخابات ۲۰۲۴ به چه کسی رای خواهند داد.
براساس اطلاعات داده شده این نظرسنجی دارای حاشیه خطای سه درصدی است.
نتایج این نظرسنجی همچنین نشان میدهد که آمریکاییها از رقابت مجدد میان این دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری ناراضی هستند.
حدود ۶۷ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی گفتند که «از دیدن کاندیداهای مشابه در انتخابات ریاستجمهوری خسته شدهاند و خواهان فرد جدیدی هستند». با این حال، تنها ۱۸ درصد گفتند که اگر بایدن و ترامپ تنها انتخاب آنها باشد، رای نخواهند داد.
هرچند کاخ سفید ترامپ را یک رقیب شکستپذیر تلقی میکند اما به نظر میرسد که این دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری برای یک رقابت مجدد خود را آماده میکنند.
در این نظرسنجی، بیش از نیمی از پاسخ دهندگان گفتند که از سیستم دو حزبی ایالات متحده ناراضی هستند.
ویتنی تالاریکو، مشاور ۳۳ ساله، از جمله کسانی است که در این نظرسنجی شرکت کرده است و قصد دارد گزینههای دیگری را به جز این دو رقیب اصلی انتخابات بررسی کند.
او گفته است که نامزدهای مستقل صدایی ندارند و همیشه کسانی که در جناحهای اصلی هستند بیشتر دیده میشوند و این برای کشوری مثل آمریکا ناراحت کننده است.
او همچنین در پاسخ به این سوال که آیا به بایدن رای میدهد یا ترامپ، گفت: «احتمالا به نفر سومی رای خواهم داد».
این نظرسنجی همچنین نشانه میدهد که رای دهندگان از انتخاب خود راضی نیستند.
۷۰ درصد از پاسخ دهندگان، از جمله حدود نیمی از دموکراتها با این جمله موافق بودند که آقای بایدن نباید به دنبال دوره دیگری از ریاست جمهوری باشد. از سوی دیگر ۵۶ درصد پاسخ دهندگان نیز از جمله یک سوم جمهوری خواهان با شرکت ترامپ در این انتخابات موافق نبودند.
بسیاری بر این باورند که آقای بایدن با ۸۱ سال سن برای ریاست جمهوری مناسب نیست.
سه چهارم پاسخ دهندگان در نظرسنجی با این جمله موافق بودند که آقای بایدن برای کار در دولت بسیار پیر است، در حالی که نیمی از آنها در مورد ترامپ که ۷۷ سال سن دارد، چنین نظری نداشتند. بیش از نیمی از دموکراتها بایدن را خیلی پیر دانستند در حالی که یک سوم جمهوریخواهان چنین دیدگاهی درباره آقای ترامپ نداشتند.
با این حال به نظر میرسد که مشارکت در انتخابات نوامبر همچنان بالا خواهد بود، زیرا رای دهندگان هر دو حزب انگیزه زیادی برای شکست در این انتخابات دارند.
۵۹ درصد از پاسخ دهندگانی که قصد دارند به بایدن رای بدهند، گفتند که انگیزه آنها در درجه اول مخالفت با ترامپ است، در حالی که رای دهندگان به آقای ترامپ نسبت به نامزد خود و سیاستهای او مطمئنتر بودند و تنها ۳۹ درصد از آنها انگیزه خود را از رای دادن به آقای ترامپ مخالف با آقای بایدن توصیف کرده بودند.
۵۵ درصد از جمهوری خواهان در این نظرسنجی گفتند که اگر آقای ترامپ قانون را زیر پا بگذارد باید محکوم شود و به زندان برود. ترامپ که در حال حاضر با چهار پیگرد کیفری مواجه است، در دادگاه استدلال کرده است که باید از پیگرد قانونی برای اقدامات انجام شده در زمان ریاست جمهوری مصون باشد.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قرار است ۵ نوامبر سال جاری میلادی برگزار شود.