سی ان ان در ادامه این گزارش می نویسد که اگر تهاجم زمینی احتمالی اسرائیل به این منطقه رخ بدهد اوضاع در غزه از این هم بدتر خواهد شد.

به گزارش جماران ، سی ان ان در گزارشی میدانی از وضعیت در نوار غزه می نویسد: یک بحران انسانی در غزه در حال رخ دادن است. مردم در این منطقه گیر افتاده اند، آب و برق قطع شده و دسترسی به مواد غذایی وجود ندارد و این در حالی است که حملات هوایی اسرائیل در پاسخ به عملیات طوفان الاقصی توسط حماس ادامه دارد.

نادین عبداللطیف، 13 ساله، از محله الریمال شهر غزه به سی ان ان می گوید: روز دوشنبه پس از اینکه اسرائیل اعلام کرد که منطقه محل سکونت ما را به زودی هدف حمله قرار خواهد داد، همسایه ها و بستگان از ما خواستند که این منطقه را ترک کنیم اما ما جای امنی برای رفتن نداشتیم.

پدر نادین  از روز شنبه مفقود شده است. او در اسرائیل کار می کرد، اما پس از حمله روز شنبه حماس، خانواده ارتباط خود را با او قطع کردند.

نوار غزه ،  منطقه محصوری که تحت کنترل حماس است  از زمانی که یوآو گالانت، وزیر دفاع رژیم اسرائیل دستور "محاصره کامل" این منطقه را صادر کرد، با قطع برق، غذا، آب و سوخت روبه رو شده و حملات هوایی هم به این منطقه همچنان ادامه دارد. گالانت در سخنانی توهین آمیز مردم غزه را حیوان های انسان نما خواند و از تشدید فشارها بر این منطقه سخن گفت. نیروهای اسرائیلی می گویند که  جنگنده های آنها  در شبانه روز بیش از 200 نقطه را در غزه هدف قرار دادند. بر اساس آمار وزارت بهداشت فلسطین در غزه، تعداد قربانیان در غزه به بیش از 1055نفر رسیده است. وزارت کشور فلسطین اعلام کرد که بیشتر هدف‌ها «برج‌ها، ساختمان‌های مسکونی، تأسیسات عمرانی و خدماتی و بسیاری از مساجد» بوده‌اند.

طارق 29 ساله ساکن السودانیه در شمال غزه به سی ان ان می گوید که وقتی به محل زندگی او حمله شد هرج و مرج کامل بر همه جا حاکم شد. : «اعضای خانواده‌ام شروع به فریاد زدن کردند و با عجله از خانه بیرون رفتند، هر کدام از ما به جهات مختلف فرار کردیم.  همسایگان ما زیر آوار گیر کرده بودند و من می توانستم صدای کمک آنها را بشنوم.

غزه یکی از پرجمعیت ترین مکان های روی زمین است که حدود دو میلیون نفر در منطقه ای به مساحت 140 مایل مربع  زندگی می کنند. به گفته نهادهای بین المللی  بیش از نیمی از ساکنان غزه  از نبود امنیت غذایی رنج می برند و زیر خط فقر زندگی می کنند. اسرائیل که  برق، آب، سوخت و بخشی از مواد غذایی غزه را کنترل می کند، قبلاً محاصره زمینی، دریایی و هوایی شدیدی را بر غزه اعمال کرده بود، اما از طریق دو گذرگاهی که تحت کنترل خود است، اجازه می داد تا برخی از کمک های تجاری و بشردوستانه انجام شود.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد روز دوشنبه هشدار داد که وضعیت بشردوستانه در غزه پیش از این خصومت‌ها بسیار وخیم بود و اکنون به طور تصاعدی بدتر خواهد شد. دیده بان حقوق بشر  از درخواست گالانت برای محاصره کامل به عنوان نوعی «مجازات دسته جمعی» و «جنایت جنگی» انتقاد کرد.

عمر شاکر، مدیر منطقه ای دیده بان حقوق بشر، به سی ان ان گفت که اظهارات گالانت نفرت انگیز بود و اسرائیل را متهم کرد که از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی استفاده می کند.

نوار غزه از زمان عقب نشینی نیروهای اسرائیلی از این منطقه در سال 2005 هدف حملات هوایی اسرائیل در درگیری های متعدد بوده است. درگیری ها اغلب بین اسرائیل و گروه های فلسطینی در غزه از جمله حماس و جهاد اسلامی رخ داده است.

سی ان ان در ادامه این گزارش می نویسد که اگر تهاجم زمینی احتمالی اسرائیل به این منطقه رخ بدهد اوضاع در غزه از این هم بدتر خواهد شد.

برخی کالاها، مواد غذایی و سوخت  از مصر از طریق گذرگاه رفح وارد غزه می شود اما سخنگوی وزارت کشور فلسطین روز سه شنبه گفت که رفح مورد حمله قرار گرفته است. در جنگ های قبلی بین حماس غزه و اسرائیل، مصر اجازه ورود کمک ها را از طریق گذرگاه رفح داده و به مجروحان برای درمان کمک کرده بود.

برنامه جهانی غذا یکشنبه اعلام کرد که در حالی که اکثر مغازه‌ها در این منطقه «ذخایر یک ماهه مواد غذایی» دارند، این ذخایر «به‌سرعت از بین می‌روند زیرا مردم از ترس یک درگیری طولانی مدت، مواد خوراکی را انبار می‌کنند.»

به گفته این سازمان، قطع مکرر برق همچنین خطر فساد مواد غذایی را به همراه دارد

وضعیت برای نادین و خانواده اش ناامید کننده است. او می گوید : ما آب نداری. برق قطع می شود. اینترنت به سختی وصل می شود. نمی‌توانیم برای خرید غذا از خانه بیرون برویم، زیرا روز به روز خطرناک‌تر می‌شود.

او افزود: هربار صدای جنگنده ها را می شنویم زیر میز پنهان می شویم.

نوار غزه

نوار غزه

نوار غزه

 

نوار غزه

نوار غزه

نوار غزه

نوار غزه

نوار غزه

نوار غزه

 

نوار غزه

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی فلسطین نوار غزه
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.