حدود ۴۴ درصد از این درخواست‌ها از سوی پناهجویان سوری‌، افغان‌ها، ونزوئلایی‌ها، ترک‌ها و کلمبیایی‌ها ارائه شده است.

به گزارش جماران به نقل از خبرگزاری فرانسه، آژانس پناهندگی در اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه از افزایش ۳۰ درصدی ثبت درخواست‌های پناهندگی در کشورهای عضو این اتحادیه در شش ماه نخست سال جاری میلادی خبر داد.

بر اساس این گزارش، درخواست‌های پناهندگی به ثبت رسیده در نروژ و سوئیس طی شش ماه نخست سال ۲۰۲۳ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته میلادی ۲۸ درصد افزایش نشان می‌دهد.

به گفته مسئولان آژانس پناهندگی اتحادیه اروپا حدود ۵۱۹ هزار درخواست پناهندگی بین ژانویه تا پایان ژوئن گذشته در ۲۹ کشور عضو این اتحادیه ثبت شده است.

این آژانس همچنین تخمین می زند که «بر اساس روند فعلی، درخواست‌ها تا پایان سال ممکن است از یک میلیون نفر فراتر برود.»

بر پایه این گزارش حدود ۴۴ درصد از این درخواست‌ها از سوی پناهجویان سوری‌، افغان‌ها، ونزوئلایی‌ها، ترک‌ها و کلمبیایی‌ها ارائه شده است.

به گزارش فرانس‌پرس، درخواست‌های نیمه اول سال جاری در این دوره زمانی به بالاترین حد خود از سال ۲۰۱۶-۲۰۱۵ به این سو رسیده است.

پیش‌تر اما هجوم پناهجویان به اروپا طی سال‌های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ که به‌ویژه به دلیل جنگ داخلی و شدت گرفتن درگیری‌ها در سوریه به یکباره افزایش یافته بود، شمار درخواست‌های پناهندگی در کشورهای عضو اتحادیه را سقف یک میلیون و سیصد هزار نفر در سال رساند.

این در حالیست که تعداد درخواست‌های پناهندگی ثبت شده در کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی سال گذشته میلادی ۹۹۴ هزار و ۹۴۵ نفر گزارش شده است.

آلمان بر اساس آژانس اتحادیه اروپا کشوری است که بیشترین شمار درخواست پناهندگی را دریافت کرده است؛ شمار درخواست‌های پناهندگی ثبت شده در این کشور ۳۰ درصد کل درخواست‌ها و تقریبا دو برابر میزان ثبت شده در اسپانیا (۱۷ درصد) و فرانسه (۱۶ درصد) است.

این آژانس تاکید می کند که بسیاری از کشورهای اروپایی با توجه به افزایش یافتن درخواست‌ها «برای رسیدگی تحت فشار هستند» و تعداد پرونده‌هایی که در انتظار تصمیم نهایی هستند نسبت به سال گذشته میلادی ۳۴ درصد افزایش یافته است.

حدود چهل و یک درصد از درخواست‌های پناهندگی ارائه شده تاکنون پاسخ مثبت دریافت کرده‌اند.

علاوه بر این، حدود ۴ میلیون اوکراینی که به دلیل تهاجم روسیه به کشورهای عضو اتحادیه اروپا گریخته‌اند در حال حاضر از وضعیت «حمایت موقت» در اتحادیه اروپا بهره می‌برند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی اتحادیه اروپا
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.