گاردین نوشت اوکراین به دلیل مشکلات غرب در خطر از دست دادن حمایت غرب است.

به گزارش جماران روزنامه گاردین فاش کرد که کشورهای غربی شروع به احساس عواقب آتی کمک های ارائه شده به اوکراین کرده اند و کی یف در خطر از دست دادن حمایت های ارائه شده به اوکراین است.

به گفته روزنامه نگار سیمون تیسدیل: "بحران عظیم انسانی و مهاجرتی در حال نزدیک شدن به اروپا است که همه اعضای اتحادیه اروپا را به چالش خواهد کشید."

وی افزود: «در بسیاری از شهرهای اروپایی، مردم علیه تحریم‌ها علیه روسیه تظاهرات می‌کنند. پیامدهای منفی درگیری در اوکراین شروع به تأثیرگذاری بر کشورهای غربی می‌کند و کی یف در خطر از دست دادن حمایت خود است».

او هشدار داد: " الان ماه نوامبر است و بدترین زمستان برای همه هنوز در راه است."

وی خاطرنشان کرد که سرعت عرضه تسلیحات و وام‌ها به اوکراین در حال کاهش است، ذخایر تسلیحات غرب رو به اتمام است و عرضه سلاح‌های مدرن‌تر «به دلیل مشکلات تولید محدود شده است».

به گفته این روزنامه‌نگار، افکار عمومی غرب به دلیل نبود برنامه‌های مشخص برای حل و فصل اوضاع «تضعیف» شده است و افزود: «در غیاب مذاکرات صلح یا بهبود اوضاع، خستگی ناشی از بحران اوکراین به حالت بی تفاوتی تبدیل می‌شود.

تیسدیل در مورد موضع ایالات متحده اشاره کرد که کمک به کی یف ممکن است زمانی که جمهوری خواهان در ژانویه کرسی های کنگره را به دست آورند، قطع شود.

شایان ذکر است ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس وعده داد که در سال ۲۰۲۳ میلادی ارائه کمک‌های نظامی به اوکراین را به میزان فعلی ادامه داده یا افزایش دهد.

به گزارش جماران به نقل از رویترز، دفتر نخست وزیر انگلیس بامداد دوشنبه بخش‌هایی از متن اولین سخنرانی سیاست خارجی سوناک را که قرار است، امروز ایراد کند، منتشر کرد.

وی درباره اوکراین خواهد گفت: ما تا زمانی که لازم باشد در کنار اوکراین می‌ایستیم و سال آینده کمک‌های خود را ادامه داده یا افزایش می‌دهیم. ما کمک‌های جدیدی در زمینه دفاع هوایی جدیدی به اوکراین ارائه می‌دهیم.

انگلیس در ماه سپتامبر اعلام کرد که پس از آمریکا دومین ارائه‌دهنده بزرگ کمک نظامی به اوکراین است و این کمک‌ها بالغ بر ۲.۳ میلیارد پوند است.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که وزارت دفاع انگلیس یکشنبه تایید کرد موشک‌های هدایت لیزری بریمستون ۲ در اختیار اوکراین قرار داده است.

سوناک قرار است در سخنرانی دوشنبه خود اعلام کند: رهبری من وضعیت جاری را نمی‌پذیرد. ما چیزهای متفاوتی می‌خواهیم. اولویت من آزادی و حاکمیت قانون است.

وی همچنین خواهد گفت: ما در داخل اقتصاد قوی ایجاد می‌کنیم زیرا اقتصاد قوی بنیان قدرت ما در خارج است. این بدان معنی است که در مقابل رقبایمان می‌ایستم، البته نه فقط بطور لفظی بلکه با عملگرایی قوی.

سوناک پیشتر در سخنانی چین را «چالش سیستمی» و «بزرگ‌ترین تهدید علیه امنیت اقتصادی ما» خوانده بود.

به رغم تلاطم سیاسی در انگلیس سیاست حمایتی لندن در مقابل اوکراین تغییری نکرده است اما برخی محافظه‌کاران می‌گویند که وی در مقایسه با دو نخست وزیر قبلی یعنی بوریس جانسون و لیز تراس موضع تهاجمی کمتری در قبال چین دارد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.