سیل‌های ناگهانی در پاکستان در شدیدترین باران‌های چند دهه اخیر جان 550 نفر را گرفت

به گزارش جماران به نقل از سی ان ان یک سازمان دولتی اعلام کرد که سیل های ناگهانی ناشی از باران های موسمی غیرطبیعی باعث کشته شدن دست کم 549 نفر در پاکستان در یک ماه گذشته شدند و جوامع دورافتاده در ایالت فقیر جنوب غربی بلوچستان بیشترین آسیب را دیده اند. سازمان‌های دولتی و ارتش اردوگاه‌های امدادی و امدادی را در مناطق سیل زده ایجاد کرده‌اند و برای کمک به جابجایی خانواده‌ها و تهیه غذا و دارو تلاش می‌کنند. اداره ملی مدیریت بلایای طبیعی روز جمعه اعلام کرد که علاوه بر تلفات، سیل به بیش از 46200 خانه آسیب رسانده است.

شهباز شریف نخست وزیر در جریان بازدید از مناطق آسیب دیده گفت: ما تمام تلاش خود را برای امداد رسانی و توانبخشی گسترده به قربانیان سیل انجام می دهیم. اما دولت ایالتی بلوچستان گفت که به بودجه بیشتری نیاز دارد و از سازمان های بین المللی برای کمک درخواست کرد. عبدالقدوس بزنجو، وزیر این استان گفت: تلفات ما بسیار زیاد است.

در هر ولسوالی که در اثر سیل آسیب دیده بود، کمبود مواد غذایی وجود داشت و برخی از آنها نیز به دلیل شسته شدن بیش از 700 کیلومتر جاده با بقیه استان قطع شدند. بزنجو گفت که استان او به "کمک های عظیم" از سوی دولت و آژانس های کمک بین المللی نیاز دارد. به گفته اداره ملی مدیریت بلایای طبیعی ، ماه گذشته مرطوب‌ترین ماه در سه دهه گذشته بود و 133 درصد بیشتر از میانگین باران در 30 سال گذشته بود. آژانس بلایای طبیعی اعلام کرد که بلوچستان، که هم مرز ایران و افغانستان است، 305 درصد بیشتر از میانگین سالانه بارندگی داشته است.

به گزارش رویترز، ایالت بلوچستان در پاکستان یکی از مناطقی است که بیشترین آسیب را از سیل های اخیر در این کشور متحمل شده است.

مقامات این کشور اعلام کردند که نیروهای امدادی همچنان در تلاش برای کمک به افراد سیل زده هستند.

اداره ملی مدیریت بلایای طبیعی پاکستان (NDMA) نیز امروز (جمعه) اعلام کرد که وقوع سیل به بیش از ۴۶ هزار و ۲۰۰ خانه آسیب زده است.

شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در جریان بازدید از مناطق سیل زده گفت: ما تمام تلاش خود را برای امدادرسانی به سیل زدگان انجام می دهیم.

به گزارش خبرگزاری رویترز، مقامات پاکستان همچنین اعلام کردند که ایالت بلوچستان در این کشور ۳۰۵ درصد بیشتر از میانگین سالانه بارندگی داشته است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.