عربستان و امارات با وجود بهره‌مندی از حجم بالای تسلیحات نظامی، توانایی استفاده درست از این توان را ندارند.

به گزارش جماران به نقل از عربى 21  ، سامانه های دفاع هوایی امارات و عربستان سعودی نتوانستند حملات انصارالله را که پایتخت ابوظبی را هدف قرار داد و منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی شد، دفع کنند، حمله‌ای که نسبت به اولین حمله در سال 2019 در نوع خود منحصر به فرد بود.

کارشناسان معتقدند امارات پس از حضور فعال در جنگ یمن طی هفته‌های گذشته، مشابه آنچه در عربستان رخ می‌دهد، در معرض  موشک‌ها و پهپادهای انصار الله یمن به شکل مستقیم قرار گرفته است.

«فایز دویری» کارشناس نظامی در گفت‌وگو با پایگاه خبری “عربی 21” اعلام کرد که توقف حملات انصارالله به امارات از سال 2019 نوعی آسودگی خاطر بی دلیل را بین اماراتی‌ها به وجود آورد.

این کارشناس در خصوص ضعف دفاعی عربستان در مقابله با موشک‌ها و پهپادهای وارد شده به خاک این کشور نیز گفت که ریاض اولویت را به جاهای پراهمیت مانند شرکت نفتی آرامکو، فرودگاه‌ها و پایگاه‌های نظامی داده است و از این رو سیستم‌های پدافندی عربستان با وجود دامنه پوششی گسترده آن دچار خلل شده است.

وی تصریح کرد که تا کنون تعداد موشک هایی که امارات را هدف قرار داد فاش نشده است و نوعی ابهام در اطلاعات در این زمینه وجود دارد و این حمله نشان می دهد که نوعی نفوذ رخ داده است.

وی با بیان اینکه حملات حوثی‌ها تا زمانیکه جنگ یمن پایان نگیرد، ادامه خواهد داشت، تاکید کرد که عربستان و امارات با وجود بهره‌مندی از حجم بالای تسلیحات نظامی، توانایی استفاده درست از این توان را ندارند.

این کارشناس نظامی با کنایه گفت که فایده رادارهایی با برد هزار کیلومتر وقتی فرد مناسبی برای استفاده از آن وجود ندارد، چیست؟

مامون ابو نوار دیگر کارشناس نظامی هم در گفت‌وگو با “عربی 21” گفت طرفی که کار شناسایی موشک های بالستیکی که امارات و عربستان سعودی را از سمت حوثی ها هدف قرار می دهد، انجام می دهد، آمریکاست زیرا 8 ماهواره بر فراز منطقه دارد.

وی خاطرنشان کرد که فرماندهی فضایی آمریکا "فقط" 6 دقیقه فرصت دارد تا قبل از رسیدن موشک‌های انصارالله به اهداف خود، عربستان و امارات را به عنوان هشدار زودهنگام اطلاع دهد و خاطرنشان کرد که سامانه‌های ایجیس و تاد می‌توانند موشک‌های بالستیک را ساقط کنند.

مامون ابو نوار گفت که هدف قرار گرفتن امارات با تعداد زیادی موشک بالستیکی به زودی این کشور را کامل فلج خواهد کرد به خصوص اگر حملات زیرساخت‌های امارات را هدف قرار دهد.

وی با بیان اینکه تمایل امارات برای خرید سامانه دفاعی “اسکای لوک” از رژیم اشغالگر اسرائیل کمکی به این کشور برای مقابله با حملات پهپادی نخواهد کرد، افزود که سیستم‌های مورد استفاده در عربستان و امارات همچنان سنتی است و با وجود تعداد زیاد آنها توانایی شناسایی پهپادهایی که در ارتفاع متوسط پرواز می‌کنند را ندارد.

وی تاکید کرد که پیدا کردن راه‌حل برای مقابله با حملات پهپادی در امارات در شرایط کنونی کار بسیار سختی است و تلاش این کشور برای خرید تجهیزات نظامی از چین، روسیه، کره و رژیم اسرائیل به دلیل تفاوت ساختاری این تجهیزات با سیستم‌های راداری خریداری شده از غرب، خود مشکلات جدیدی را به وجود می‌آورد.

یحیی سریع سخنگوی نظامی انصار الله روز دوشنبه اعلام کرد که پایگاه هوایی الظفره و اهداف حساس دیگری در ابوظبی با شمار زیادی موشک بالستیک ذوالفقار هدف قرار گرفته است.

دوشنبه گذشته نیز سخنگوی نظامی جنبش انصارالله اعلام کرده بود که این جنبش فرودگاه‌های دبی، ابوظبی، پالایشگاه نفتی ابوظبی و شماری از تاسیسات مهم و حساس این کشور را با 5 موشک بالستیک و هدایت شونده و شمار زیادی پهپاد هدف قرار داده است.

به دنبال حملات موشکی بامداد دوشنبه به ابوظبی تصاویری در شبکه های اجتماعی منتشر شده و در توضیح آن آمده است: لحظه ناکامی سامانه های پدافند هوایی امارات در رهگیری موشک های یمنی که صبح روز دوشنبه 24 ژانویه 2022 ابوظبی را در هم کوبیدند.

منابع خبری بامداد دوشنبه از شنیده شدن صدای انفجار و فعال شدن سامانه دفاع هوایی در ابوظبی پایتخت امارات خبر داده و اعلام کردند که این حمله حدود یک هفته بعد از حمله پهپادی و موشکی انصارالله یمن به امارات صورت گرفته است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.