اتریش اولین کشور اروپایی است که تصمیم به قرنطینه افراد واکسینه نشده گرفته است. افرادی که اخیرا از بیماری کووید۱۹ بهبود یافتهاند از قرنطینه اجباری واکسینه نشدهها مستثنی شدهاند.
به گزارش جماران، فرانسه از روز دوشنبه همزمان با موج جدید شیوع ویروس کرونا در اروپا، استفاده از ماسک را بار دیگر برای همه دانشآموزان دوره ابتدایی اجباری کرد.
تاکنون تنها دانشآموزان ساکن برخی مناطق که بیماری همهگیر کووید۱۹ در آنجا شیوع بیشتری یافته بود مجبور به استفاده از ماسک بودند. دولت فرانسه دو ماه پیش استفاده اجباری از ماسک را برای دانشآموزان مقطع ابتدایی در مناطقی که ویروس کرونا کمتر شیوع داشت لغو کرده بود.
امانوئل ماکرون، رئیسجمهوری فرانسه هفته گذشته در پیامی تلویزیونی به مردم این کشور اعلام کرد که به زودی گواهی سلامت افراد مسن در صورت عدم تزریق دوز سوم واکسن کرونا دیگر اعتبار نخواهد داشت.
شهروندان فرانسوی اکنون برای دسترسی به بسیاری از اماکن فرهنگی، ورزشی و تفریحی باید گواهی سلامت ارائه کنند. با این حال یکی از مقامات ارشد حزب حاکم «جمهوری بهپیش» روز دوشنبه گفت که دولت امانوئل ماکرون به دنبال طرحی مشابه دولت اتریش برای قرنطینه کردن افراد واکسینه نشده نیست.
اتریش اولین کشور اروپایی است که تصمیم به قرنطینه افراد واکسینه نشده گرفته است. افرادی که اخیرا از بیماری کووید۱۹ بهبود یافتهاند از قرنطینه اجباری واکسینه نشدهها مستثنی شدهاند.
طرح آلمان برای گسترش دورکاری
دولت فدرال آلمان نیز برای مقابله با موج جدید شیوع ویروس کرونا لایحهای تهیه کرده است که براساس آن کارمندان در این کشور بار دیگر به طور گسترده دورکاری خواهند کرد. دورکاری در آلمان، پرجمعیتترین کشور اروپا، از ماه ژوئیه (تیر/مرداد) کاهش یافته بود.
به گزارش یورونیوز، رکورد شناسایی موارد جدید ابتلا به بیماری کووید۱۹ در آلمان طی یک بازه ۲۴ ساعته روز یکشنبه بار دیگر شکسته شد.
همهگیری ویروس کرونا تاکنون جان نزدیک به پنج میلیون و ۱۰۰ هزار نفر را در سراسر جهان گرفته است. موج جدید شیوع بیماری کووید۱۹ در اروپا باعث شده است تا محدودیتهای لغو شده در برخی کشورها از جمله هلند و نروژ بار دیگر به اجرا درآید.
سناریوهای توسعه ویروس کرونا
یک کارشناس روس و متخصص عفونی، سه سناریو برای توسعه ویروس کرونا معرفی کرد.
به گزارش اسپوتنیک، ولادیسلاو ژمچوگوف، متخصص عفونت های خطرناک و ایمونولوژیست، به رادیو اسپوتنیک گفت: در درازمدت چه اتفاقی می تواند برای ویروس SARS-CoV-2 بیفتد.
او گفت که متخصصان در حال محاسبه گزینههایی برای تکامل بیشتر SARS-CoV-2 هستند، از جمله بر اساس دانش در مورد توسعه سایر ویروسها.
وی گفت: سارس (SARS. - Ed.) و MERS (سندرم تنفسی خاورمیانه) - آنها به سادگی وجود ندارند، هیچ کس نمی تواند آنها را پیدا کند، آنها از بین رفته اند. آنها جهش هایی نداشتند که به آنها اجازه بیشتر بدهد. آنها فقط در طبیعت مردند.
دکتر ادامه داد: نوع دیگری از تکامل ویروس ها وجود دارد: در جریان جهش ها، آنها می توانند حالت تهاجمی خود را از دست بدهند و بدون آسیب رساندن به آنها در بدن حیوانات خاصی مستقر شوند.
به عنوان مثال، این را می توان در مورد ویروس ابولا گفت: خفاش های بزرگی را که در بدن آنها زندگی می کند نمی کشد و ایمنی آنها ویروس را از بین نمی برد. اما اگر فردی با خون (ناقل ویروس) تماس پیدا کند، او مریض می شود.
وی گفت که ویروس کرونا سه گزینه برای توسعه خود دارد.
ولادیسلاو ژمچوگوف در گفتوگو با رادیو اسپوتنیک توضیح داد : گزینه اول - ویروس SARS-CoV-2 می تواند میزبان جدیدی پیدا کند که با آن "توافق ایمنی" حاصل شود. گزینه دوم - می تواند مانند سارس و مرس ناپدید شود. گزینه سوم، بدترین برای بشریت که همیشه مانند یک ویروس آنفولانزای دوم روی انسان انگلی میشود.
امروزه واکسیناسیون مطمئن ترین راه برای محافظت در برابر ویروس کرونا است.