چین پس از ابتلای 900 شهروندش به کرونا 30 مقام دولتی را اخراج کرد.

به گزارش جماران، دولت چین شماری از مقامات خود را به‌سبب ناتوانی در مهار موج تازه ویروس کرونا مجازات کرد. این در حالی است که اخیرا ۹۰۰ مورد ابتلا به کووید۱۹ در این کشور ثبت شده و طرح مقامات پکن را برای بیرون نگه داشتن این ویروس از خاک خود با مختل کرده است.

در مجموع بیش از ۳۰ مقام دولتی، از شهرداران و روسای ادارات بهداشت گرفته تا مسئولان بیمارستان‌ها و فرودگاه‌ها به‌خاطر مسامحه و سوء مدیریت در زمینه مهار ویروس در مناطق خاص مجازات یا برکنار شده‌اند.

همچنین شهرداری «یانگژو» به پنج تن از مقامات خود رسما اخطار داد و اعلام کرد که این افراد با سوء مدیریت در انجام تستِ همگانی کرونا سبب انتشار بیشتر این ویروس و سرایت آن به شهرهای اطراف شده‌اند.

حال ۶ تن از بیماران مبتلا به کووید در این شهر وخیم است و در صورت فوت هر یک از آنها، نخستین مرگ کرونایی چین در ۶ ماه گذشته رقم خواهد خورد.

به گزارش یورونیوز، مقامات کلان‌شهر «ووهان» کانون شیوع اولیه ویروس کرونا، ظرف چند روز گذشته از جمعیت ۱۱/۳ میلیون نفری این شهر تست همگانی کرونا گرفتند و روز دوشنبه اعلام کردند که ۹ مورد انتقال ویروس کرونا در درون این شهر صورت گرفته است.

موج تازه شیوع کرونا اکنون به بیش از نیمی از ۳۱ استان چین رسیده است. هرچند اکثریت جمعیت این کشور در برابر کووید-۱۹ واکسینه شده‌اند مقامات بهداشتی چین به واکسیناسیون اتکا نکرده‌اند و در عوض به‌سراغ اصول پیشین خود یعنی انجام تست همگانی و اعمال قرنطیه رفته‌اند.

 

اثربخشی واکسن «سینوفارم» در برابر گونه دلتا کرونا ثابت شد

بر اساس نتایج مطالعه انجام شده ۹۵ درصد افرادی که دو دز واکسن سینوفارم را دریافت کرده‌ بودند، آنتی بادی‌های مشابه یک فرد بهبودیافته از کرونا را داشتند.

 پایگاه اینترنتی « cgtn» گزارش داد که محققان دانشگاه «سری جایواردنپورا» سریلانکا، متوجه شدند واکسن کووید-۱۹ «سینوفارم» در برابر گونه دلتا کرونا بسیار موثر است. بر اساس نتایج این مطالعه ۹۵ درصد افرادی که دو دز واکسن سینوفارم را دریافت کرده‌ بودند، آنتی بادی‌های مشابه یک فرد بهبودیافته از کرونا را داشتند.

یکی از گونه‌ های نگران کننده ویروس کرونا گونه دلتا است. محققان معتقدند که سرعت انتقال‌ پذیری این گونه از ویروس دو برابر گونه اصلی است و با سرعت بیشتری منتقل می‌ شود. اکنون نتایج یک مطالعه که در یکی از دانشگاه های سریلانکا انجام شده است، نشان می دهد که واکسن سینوفارم کرونا ساخت چین در برابر گونه دلتا کرونا به اندازه زیادی موثر است. بر اساس نتایج این مطالعه ۹۵ درصد افرادی که دو دز واکسن سینوفارم دریافت کرده بودند، آنتی بادی های مشابه یک فرد مبتلا به کووید -۱۹ طبیعی را داشتند.

همچنین نتایج این بررسی‌ نشان می‌ دهد که واکسن‌ کرونای تولیدشده توسط شرکت داروسازی سینوفارم در کشور چین می تواند با گونه دلتا ویروس کرونا مقابله کند و مانع بروز بیماری کووید -۱۹ شود. واکسن سینوفارم از نوع واکسن غیرفعال‌ شده ویروس کووید-۱۹ است. برای ساخت آن ابتدا ویروس روی کشت سلولی (Vero Cell) تکثیر شده و پس از غیرفعال‌سازی ویروس و عملیات تغلیظ و خالص‌سازی، با استفاده از ادجوانت آلومینیوم به شکل مایع واکسن تبدیل شده است.

در مطالعات بالینی، عوارض شدید با این واکسن گزارش نشده است. شایع‌ ترین عارضه، درد در محل تزریق بوده است که بالاتر از ۱۰ درصد گیرندگان واکسن این علایم را نشان داده‌ اند و در کل بین یک تا ۱۰ درصد از گیرندگان واکسن نیز سایر علایم مانند تب موقت، احساس ضعف، سردرد، اسهال، قرمزی، سفتی، تورم و خارش محل تزریق داشتند. راش جلدی (ضایعه پوستی) در محل تزریق، تهوع و استفراغ، خارش در محل‌ های غیر از تزریق، درد عضلانی، درد مفاصل، خواب آلودگی و گیجی از عوارض ناشایع بعد از تزریق واکسن بوده که حدود یک در هزار تا یک درصد گیرندگان واکسن را شامل شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.