مهندس نصر الشَمَّری از وجود اسناد و ویدیوهای اثبات‌کننده پشتیبانی ارتش آمریکا از گروه تروریستی داعش خبر داد و خواستار تجهیز الحشد الشعبی به پدافند هوایی جهت مقابله با حملات جنگنده‌ها و پهپادهای دشمن شد.

به گزارش جماران، به نقل از مرکز ارتباطات و امور رسانه‌ای نُجَباء در ایران، سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء در گفتگوی اختصاصی با شبکه انگلیسی‌زبان "پرس تی‌وی"، دولت آمریکا را صاحب سیاه‌ترین کارنامه حقوق‌بشری و بزرگترین ناقض قوانین بین‌المللی خواند و اظهار داشت: دولت عراق اگر در استیفای حقوق ملت و کشور ما جدی است، باید به‌دلیل حملات متعدد علیه نیروهای الحشد الشعبی و سرپیچی از مصوبه پارلمان مبنی بر خروج فوری نیروهای بیگانه، از واشنگتن به شورای امنیت سازمان ملل شکایت ببرد و سفیر آن‌ها در بغداد را احضار کند.

مهندس «نصر الشَمَّری» با اشاره به این واقعیت که الحشد الشعبی تحت امر فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق است و در هیچ حمله ضدآمریکایی نقش نداشته است، یادآور شد: نظامیان اشغالگر از سوی گروه‌های مقاومت هدف قرار می‌گیرند. مقاومت عراق همواره گفته که با حضور نیروهای بیگانه مقابله می‌کند و تا کنون مسئولیت عملیات‌های خود را نیز آشکارا پذیرفته است.

وی با تأکید بر وحدت و برادری نیروهای مسلح عراقی اعم از حشد و ارتش و سایر قوای امنیتی که در جنگ علیه تروریسم داعشی متجلی شد، اضافه کرد: یکی از دلایل حمله مستقیم به مواضع بسیج مردمی، شکست خوردن تلاش‌های مکرر آمریکا و مزدورانش برای ایجاد شکاف بین نیروهای نظامی در عراق است.

معاون دبیرکل نُجَباء تجهیز الحشد الشعبی را ضروری برشمرد و گفت: با توجه به شهادت ده‌ها رزمنده در حملات هوایی آمریکا، این نیروها باید به پدافند ضدهوایی مسلح شوند که توانایی مقابله با جنگنده‌ها و پهپادهای دشمن را داشته باشند؛ در این صورت خروج اشغالگران از عراق هم سرعت می‌گیرد.

الشَمَّری ادامه داد: جنگنده‌های آمریکایی شبانه‌روز در آسمان کشور ما گشت می‌زنند و بمباران می‌کنند. برای مردم عراق راهی به‌جز مقاومت باقی نمانده است. قوانین بین‌المللی هم علیرغم آنکه تعریف عادلانه‌ای از تروریسم ندارد، در عین حال ضامن حق ملت ما برای هدف قرار دادن اشغالگران و متجاوزان است.

وی ضمن استناد به اقرار ترامپ که داعش را ساخته و پرداخته دولت آمریکا خوانده بود، خاطرنشان ساخت: امروز اگر بخواهیم به تروریسم در عراق پایان دهیم، باید خالق آن یعنی آمریکا را بیرون کنیم. ما اسناد و ویدیوهایی داریم که پشتیبانی ارتش آمریکا از داعش را ثابت می‌کند. در ابتدای ظهور داعش و پس از صدور فتوای جهاد کفایی، آمریکایی‌ها هیچ کمکی نکردند و نیروهای مردمی به‌تنهایی ۲۰۰ کیلومتر از بغداد تا تکریت پیش رفتند. آنجا بود که سر و کله آمریکایی‌ها پیدا شد تا خود را شریک پیروزی نشان دهند.

سخنگوی نُجَباء از رژیم‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس به‌عنوان منبع تغذیه فکری و تأمین مالی داعش نام برد و افزود: آن‌ها با صرف میلیاردها دلار مثل آمریکا می‌خواهند داعش را احیا کنند تا زمانی که به جایگزین دیگری مثل حزب بعث برسند و تجربه دموکراسی در عراق را به شکست بکشانند.

مهندس الشَمَّری در بخش پایانی مصاحبه با پرس تی‌وی، تاریخچه‌ای اجمالی از جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء بیان کرد و توضیح داد: شرایط عراق و منطقه ایجاب می‌کرد که این جنبش در قالب تشکیلاتی نظامی فعالیت خود را آغاز کند. اعضای نُجَباء از مخالفان رژیم بعثی صدام بودند که اغلب در آن دوره زندانی یا تحت پیگرد قرار داشتند و پس از اشغال عراق توسط آمریکا، به مقاومت پیوستند و موفق شدند در اخراج نیروهای اشغالگر آمریکایی (عقب‌نشینی سال ٢٠١١) نقش ایفا کنند.

وی راجع‌به حضور نیروهای نُجَباء در سوریه و نبرد علیه تکفیری‌ها گفت: زمانی که بحران سوریه آغاز شد، مشخص بود که عراق هدف بعدی تروریست‌هاست. آن‌ها به‌صورت علنی اعلام کردند که به‌دنبال تشکیل حکومت در عراق و شام هستند. جنبش نُجَباء از گروه‌های پیشگام در عملیات علیه تروریست‌ها در سوریه و عراق بود، چنان‌که پیش از صدور فتوای مرجعیت، با هماهنگی دولت وارد عمل شد و در دفاع از بغداد ٥٤ شهید تقدیم کرد.

فرمانده ارشد مقاومت عراق در ادامه اظهار داشت: بعد از پاکسازی کشور از لوث خلافت داعش، گروهی از اعضای نُجَباء به ساختار الحشد الشعبی پیوسته‌اند و گروهی دیگر در قالب شاخه نظامی، به مقابله با نیروهای آمریکایی و تروریست‌های تحت‌حمایت آمریکا در عراق می‌پردازند.

الشَمَّری با تأکید بر اینکه "مقاومت اسلامی نُجَباء ورود به عرصه سیاسی و فعالیت‌های انتخاباتی در سایه نفوذ سفارت آمریکا و حضور نیروهای اشغالگر را اثربخش نمی‌داند" تصریح کرد: عرصه اصلی حضور و فعالیت نُجَباء، مقولات اجتماعی و فرهنگی است. این جنبش نقش زیادی در بیداری مردم ایفا می‌کند و ما پرداختن به این حوزه را تکلیف مهمی در جنگ نرم می‌دانیم؛ جنگی که هدف از آن، تکه‌تکه کردن جوامع اسلامی است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.