طی شبانه روز گذشته بیش از 177 هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا به ثبت رسیده است.
به گزارش جماران، سی ان ان گزارش داد ابتلا به کرونا در آمریکا مرتب در حال گسترش است. شمار مبتلایان در 46 ایالت آمریکا در حال افزایش است و شمار مبتلایان در هیچ کدام از ایالت های باقی مانده در حال کاهش نیست.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا (کووید 19) در آمریکا به 12 میلیون و 586 هزار و 550 نفر افزایش یافت که از این تعداد، 262 هزار و 694 تن فوت کرده و 7 میلیون و 452 هزار و 538 نفر بهبود یافته اند.
براساس جدول پایگاه اینترنتی ورلد مترز، بیشترین موارد ثبت ابتلا به بیماری کووید 19 در ایالت های آمریکا، به ترتیب، ایالت تگزاس با 1 میلیون و 177 هزار و 641 مورد ابتلا به کرونا؛ ایالت کالیفرنیا با 1 میلیون و 115 هزار و 117 مورد؛ ایالت فلوریدا با 938 هزار و 414 مورد؛ ایالت ایلینویز با 656 هزار و 298 مورد و ایالت نیویورک با 634 هزار و 35 مورد ابتلا هستند.
بنیانگذار شرکت مایکروسافت در گفت و گو با این شبکه گفت با فرارسیدن ماه های سرد زمستان، در کشورهای حوزه آمریکای شمالی شاهد تشدید موارد ابتلا به کرونا هستیم.
«بیل گیتس» گفت: ما باید به شدت نگران شش ماه آینده باشیم. شمار موارد ابتلا به شدت افزایش یافته است. محدودیت های کرونایی و مسائلی از قبیل ماسک زدن فقط تا حدی خوب است که مردم به این محدودیتها توجه کنند و به آنها پایبند باشند. اما با توجه به خستگی مفرط مردم و سیاسی شدن مسائل، مشخص نیست مردم باز هم به این محدودیت ها پایبند باشند.
بنیانگذار شرکت رایانه ای مایکروسافت افزود: کاخ سفید پیام های ضد و نقیضی منتشر می کند. با فرارسیدن ماه های سرد زمستان، در کشورهای حوزه آمریکای شمالی شاهد تشدید موارد ابتلا به کرونا هستیم. تدابیری که کشورهای اروپایی برای مقابله با این بیماری در پیش گرفته اند، نتیجه بخش تر بوده است.
این در حالیست که گفته می شود نخستین آمریکایی ها می توانند تا 18 روز دیگر (21 آذر) واکسن کرونا را دریافت کنند.
«منصف سلوی» مدیر برنامه واکسن کرونا در آمریکا در مصاحبه با سی ان ان گفت: طرح این است که واکسن ها در فاصله 24 ساعت پس از دریافت مجوز به سایت های ایمنی سازی منتقل شوند.
شرکت داروسازی آمریکایی فایزر روز جمعه برای صدور مجوز اضطراری واکسن کرونا درخواست خود را ارائه داد.
این واکسن که باید در دو دوز تزریق شود در آزمایش های بالینی 95 درصد موفق بوده است.
فایزر امیدوار است تا پایان سال جاری میلادی 50 میلیون دوز واکسن کرونا را تولید کند.
اداره غذا و داروی آمریکا (اف دی ای) روز 20 آذر برای تصمیم گیری درباره صدور مجوز این واکسن تشکیل جلسه می دهد.
واکسن بر اساس جمعیت در هریک از ایالت های آمریکا پخش می شود و تصمیم گیری درباره اینکه چه گروههایی در جامعه در اولویت دریافت واکسن هستند بر عهده مقامات ایالتی خواهد بود. پیشنهاد متخصصان این است که گروه هایی که بیشتر در معرض خطر هستند، از جمله سالمندان و پرسنل درمانی در اولویت دریافت واکسن باشند.
انتظار می رود شرکت داروسازی مدرنا نیز به زودی درخواست صدور مجوز برای واکسن کرونای تولیدی خود را ارائه دهد. این واکسن در آزمایش های بالینی 95 درصد موثر بوده است.
با توجه به میزان تاثیرگذاری دو واکسن تولیدی مدرنا و فایزر، انتظار می رود تا خرداد ماه 70 درصد جمعیت آمریکا واکسینه شوند.
همزمان رهبران گروه 20، خود را به توزیع عادلانه و ارزان واکسن کرونا در دنیا متعهد کردند. کشورهای ثروتمند میلیاردها دلار برای ساختن واکسن کرونا هزینه کرده اند اما از آنها انتقاد شده که اول به فکر تامین واکسن مورد نیاز خود بوده اند.
بر این اساس، هند با بیش از 9 میلیون و 120 هزار و برزیل نیز با بیش از 6 میلیون مورد، پس از آمریکا در رده های بعدی بیشترین شمار مبتلایان به کرونا در جهان قرار دارند.