بوریس جانسون به دلیل ارتباط با شخصی که به کرونا مبتلا بوده است، باید به قرنطینه شخصی برود.
به گزارش جماران به نقل از گاردین، دفتر نخست وزیر انگلیس اعلام کرد به «بوریس جانسون» اطلاع داده شده به دلیل ارتباط با شخصی که به کووید 19 مبتلا بوده است، باید به قرنطینه شخصی برود.
نخست وزیر انگلیس روز پنج شنبه به مدت 35 دقیقه با گروه کوچکی از نمایندگان مجلس از جمله «لی اندرسون» دیدار داشت که جواب آزمایش کرونای لی اندرسون پس از این ملاقات مثبت اعلام شد. در پی انتشار این خبر، نخست وزیر انگلیس برای بار دوم خودش را قرنطینه کرد.
لی اندرسون عکس دیدارش با جانسون را در فیس بوک منتشر کرده بود. در این عکس، فاصله این دو از هم کمتر از 2 متر بود و هیچ یک ماسک به صورت نداشتند.
سخنگوی نخست وزیر گفت از آنجا که جانسون قبلا یک بار به ویروس کرونا مبتلا شده بود، حال عمومی اش خوب است و هیچ علائمی از کووید 19 ندارد.
به گفته او، «امروز به نخست وزیر اطلاع داده شده است که لازم است به دلیل تماس با کسی که آزمایش کووید 19 مثبت دارد، خود را قرنطینه کند. نخست وزیر هم از قوانین تبعیت می کند و اکنون در ساختمان شماره 10 خیابان داونینگ استریت خود را قرنطینه می کند و از راه دور به کار ادامه خواهد داد.»
جانسون در فروردین ماه سال جاری به دلیل ابتلای شدید به ویروس کرونا به مدت 7 روز در بیمارستان بستری بود و اداره امور کابینه به «دومینیک راب» وزیر خارجه این کشور سپرده شده بود. راب علاوه بر تصدی وزارت خارجه، نفر دوم بعد از نخست وزیر در دولت انگلیس به شمار می رود.
این درحالیست که راب هم از هفته پیش به دلیل تماس با فرد مبتلا به کرونا خود را قرنطینه کرده است. بنابراین اگر علائم کرونایی در نخست وزیر ظاهر، و حاد شود، معلوم نیست این بار سکان دولت به کدام یک از اعضای کابینه محول می شود.
انگلیس بیشترین میزان مبتلایان و مرگ و میر ناشی از کرونا را در اروپا ثبت کرده است. تاکنون یک میلیون و 369 هزار و 318 نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و 51 هزار و 934 نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.
دولت انگلیس برای مقابله با موج دوم کرونا در این کشور مقررات قرنطینه را از پنجشنبه (15 آبان) دوباره به اجرا گذاشت. محدودیت های جدید که عمدتا شامل تعطیلی فروشگاه های غیرضروری است به مدت چهار هفته (22 آذر) ادامه خواهد داشت.
بر اساس تدابیر جدید دولت، مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزشی فعال خواهند بود. منتقدان دولت معتقدند که اعمال قرنطینه کامل به مدت دو هفته، کمک بیشتری به قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا می کند.
در برخی از مناطق انگلیس، کلینیک ها دوباره به حد اشباع رسیده و ردیابی افراد مبتلا به درستی کار نمی کند. اقتصاد انگلیس نیز با همه گیر شدن کرونا با آسیب جدی مواجه شده است به طوری که این کشور بدترین رکود اقتصادی خود را تاکنون تجربه کرده است.