یک زن 94 ساله آمریکایی که به ادعای ستاد انتخاباتی ترامپ جزو رای دهندگان مرده ای بوده است که نام وی از جمله رای دهندگان به بایدن بوده است با ظاهر شدن اعلام کرد که وی زنده است و در انتخابات شرکت کرده است.

به گزارش جماران به نقل از روزنامه دیلی میل، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا همچنان در داخل و در عرصه بین المللی محل بحث و جدل است. بعد از آن که «جو بایدن»کاندیدای حزب دموکرات اعلام کرد که در این انتخابات پیروز شده است تا تبدیل به چهل و ششمین رئیس جمهور آمریکا شود، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی ادعا کرد که در این انتخابات تقلب شده است. 

در واقعه ای جدید در رد و تکذیب ادعاهای ترامپ مبنی بر تقلب در انتخابات، یک رای دهنده آمریکایی که ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ وی را در شمار«مرده ها» اعلام کرد،ظاهر شد و تأکید کرد که وی زنده است.

«لیندا کسلر» 94 ساله با انتشار فیلمی از خود اعلام کرد که به شکل قانونی در انتخابات آمریکا شرکت کرده است و به جو بایدن رای داده است.

کسلر با انتشار فیلم خود و تأکید بر زنده بودنش و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری «تاکر کارلسون» گوینده هوادار ترامپ را وادار به عذرخواهی و اذعان به اشتباهش کرد.

این بانوی آمریکایی مشارکت همسرش در رای گیری را تکذیب کرد زیرا به گفته وی همسرش در سال 2006 فوت کرد.

کسلر با تکذیب ادعای ستاد انتخاباتی ترامپ گفت که از نام همسرش برای رای گیری استفاده نکرده است.

این بانوی 94 ساله آمریکایی با این اقدام خود ادعای ستاد انتخاباتی ترامپ درباره مشارکت مرده  ها در انتخابات آمریکا در ایالت «جورجیا» را رد کرد.

ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ  چند روز پیش اعلام کرد نام لیندا کسلر به رغم فوتش در فرایند رای گیری آمده است. ستاد انتخاباتی ترامپ تأکید کرده بود که کسلر در سال 2003 درگذشته است اما وی با انتشار این فیلم از خودش بر زنده بودن و مشارکتش در رای گیری تأکید کرد.

از سوی دیگر، رئیس‌جمهور آمریکا امروز یکشنبه با تکرار ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، برای اولین بار از واژه «برنده شدن» برای جو بایدن رقیب دموکرات خود استفاده و بطور تلویحی، به پیروزی وی اذعان کرد اما دقایقی بعد حرف خود را پس گرفت.

 پس از گذشت حدود دو هفته از تاریخ ۳ نوامبر (۱۳ ابان) روز انتخابات آمریکا، سرانجام دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده روز یکشنبه با انتشار یک پیام توییتری برای اولین‌بار پیروزی جو بایدن در انتخابات را تلویحا تایید کرد اما این موضع وی دوام چندانی نداشت و او چند دقیقه بعد، در توییتی دیگر حرف خود را عوض کرد و همه چیز را «تقلبی» خواند.

به این ترتیب، ترامپ همچنان از طرح نظریه‌های توطئه دست برنداشته و برای چندمین بار سیستم انتخابات کشورش را به تقلب متهم کرده است.

وی امروز برای نخستین بار در حساب کاربری توئیتر نوشت:« او(بایدن) برنده شد زیرا در انتخابات تقلب شد. هیچ ناظر یا مراقبی اجازه ورود نیافت، رای ها توسط یک شرکت خصوصی متعلق به چپ گراهای افراطی موسوم به دومینیون با اعتباری بد و تجهیزاتی ناقص دسته بندی شد، تجهیزاتی که حتی نمی توانند در تگزاس (که من با اختلاف در آن پیروز شدم) مورد تائید قرار گیرند. رسانه های جعلی و ساکت و سایر موارد!  

ترامپ به فاصله کوتاهی توییت قبلی خود را تفسیر و از حرف خود برگشت: «او ( بایدن ) فقط در چشم رسانه های جعلی برنده شد. من هیچ چیز را تصدیق نمی کنم! ما راه زیادی پیش رو داریم . این یک انتخابات تقلبی بود!»

رئیس جمهور آمریکا در توئیت دیگری آورد: همه آن اشکال های فنی که شب انتخابات روی داد، در واقع گرفتن مچ کسانی بود که در حال سرقت آرا بودند.  

ترامپ افزود: آنها در عین حال خیلی موفق شدند بدون آنکه کسی بویی ببرد. انتخابات از طریق پست یک جوک بیمارگونه است.

توئیتر این توئیت ترامپ را نیز به مانند دیگر توئیت های وی برچسبی زد که رویش نوشته بود: این ادعا درباره تقلب انتخاباتی، مورد مناقشه است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور کنونی آمریکا که تنها دو ماه از ادامه ریاست جمهوری‌اش باقی مانده پس از شکست در انتخابات در مورد اشکالات شمارش آرا حرف‌هایی زده و اتهاماتی را در مورد وجود تقلب در انتخابات بر زبان رانده است. این در حالی است که تلاشهای حقوقی و شکایات ترامپ راه به جایی نبرده و رسانه های آمریکایی با اعلام کسب ۳۰۶ رای الکترال از سوی بایدن در مقابل ۲۳۲ رای الکترال ترامپ عملا مهر بطلان بر این تلاش های کمپین ترامپ زده اند. علاوه بر این، در روزهای گذشته بسیاری از رهبران سیاسی جهان  و حتی برخی از جمهوریخواهان، پیام های تبریک خود را برای بایدن ارسال کرده اند.

با این حال، دونالد ترامپ همچنان بر ادعای خود مبنی بر پیروزی در این انتخابات و وقوع تقلب‌های گسترده در جریان شمارش آرا اصرار دارد.

طرح چنین ادعاهایی از سوی دونالد ترامپ چندان عجیب نیست. او از ماه‌ها پیش حدودا از ماه آوریل/ فروردین در بیش از ۷۰ توییت با طرح احتمال تقلب در رأی گیری پستی، در مورد این شیوه ابراز تردید کرده بود. ترامپ از همان زمان در حال طراحی سناریویی برای زیر سوال بردن نتایج انتخابات بود که بتواند در صورت شکست با ایجاد شکاف اجتماعی و آشوب شرایط را به نفع خود تغییر دهد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.