در یک خبر غیرمنتظره درخصوص دسترسی به واکسن کرونا، انستیتوی سرم هند گفته است که این واکسن برای همه افراد در جهان تا پایان سال 2024 قابل دسترس نخواهد بود.
به گزارش جماران، موسسه سرم سازی هند می گوید واکسن کرونا برای ایمن شدن همه مردم جهان تا قبل از پایان سال 2024 قابل دسترس نخواهد بود.
«آدار پوناوالا» مدیر اجرایی بزرگ ترین تولیدکننده واکسن در جهان، در گفت وگو با فایننشال تایمز گفت که امید به آمدن واکسن کووید 19 تا پایان سال کاهش یافته است.
در یک خبر غیرمنتظره درخصوص دسترسی به واکسن کووید 19، انستیتوی سرم هند گفته است که واکسن کرونا برای همه افراد در جهان تا پایان سال 2024 قابل دسترس نخواهد بود.
به گفته آدار پوناوالا، امید در خصوص دسترسی به واکسن کووید 19 تا پایان سال جاری کاهش یافته است. مدیر اجرایی بزرگ ترین تولیدکننده واکسن در جهان گفته است شرکت های داروسازی ظرفیت تولید را به سرعت افزایش نمی دهند تا بتوانند در مدت زمان کمتری جمعیت جهان را برای دسترسی به واکسن پوشش دهند.
به گفته پوناوالا، «چهار تا پنج سال طول خواهد کشید تا همه مردم در کره زمین واکسن بزنند.» وی پیش از این پیش بینی کرده بود که اگر واکسن ویروس کرونا دو دوز باشد، مانند مورد سرخک یا روتاویروس، در آن صورت جهان به 15 میلیارد دوز از این واکسن نیاز دارد.
این موسسه سرم سازی با پنج شرکت داروسازی بین المللی از جمله «آسترازنکا و نواواکس» برای تولید واکسن کرونا همکاری کرده است. این شرکت همچنین ممکن است برای تولید واکسن «سپوتنیک» با موسسه تحقیقاتی «گامالیا» روسیه نیز وارد همکاری شود. این موسسه همچنین متعهد شده است که یک میلیارد دوز از واکسن را تولید کند، 50 درصد از تولیدات این موسسه به هند وعده داده شده است.
این شرکت، به عنوان بخشی از توافق خود آسترازنکا، به دنبال تولید واکسن کووید 19 است که هزینه آن حدود سه دلار برای 68 کشور خواهد بود و تحت همین قرارداد با نواواکس، برای تولید واکسن برای 92 کشور در حال انجام فعالیت است.
پوناوالا در آوریل سفارش تولید 600 میلیون ویال (بطری کوچک مخصوص دارو) شیشه ای را برای تولید انبوه این واکسن داده بود.