معاون ترامپ، عروسش و شمار دیگری از چهره‌ های سیاسی و اجتماعی، در سومین شب گردهمایی جمهوری ‌خواهان، برای حمایت از کاندیداتوری دونالد ترامپ در انتخابات ریاست ‌جمهوری این کشور سخنرانی کردند.

 

به گزارش جماران، «مایک پنس» و همسر ا‌و «کارن پنس» و همچنین «کلین کانوی» مشاور کاخ سفید و شمار دیگری از چهره‌ های سیاسی و اجتماعی، در سومین شب گردهمایی جمهوری ‌خواهان،  برای حمایت از کاندیداتوری «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست ‌جمهوری این کشور سخنرانی کردند.

در سومین شب گردهمایی ملی جمهوری‌ خواهان، مایک پنس به طور رسمی معاونت دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را پذیرفت و گفت: «فروتنانه کاندیداتوری معاون ریاست جمهوری آمریکا را می‌ پذیرم.» و در ادامه افزود: «آمریکا به چهار سال دیگر ریاست جمهوری دونالد ترامپ احتیاج دارد.»

پنس همچنین با اشاره به انتقاد دموکرات‌ ها به عملکرد دولت ترامپ در این چهار سال گفت: «چهار سال دموکرات ‌ها از ما انتقاد کردند و آن را «دوران سیاه» نامیدند ولی ترامپ گفت اگر جو بایدن دوران سیاه آمریکا را می ‌بیند. ما دوران عظمت آمریکا را می ‌بینیم.»

 

GettyImages_1268951516.0

 

معاون رئیس ‌جمهور آمریکا ضمن محکوم کردن خشونت ‌ها در «کنوشا» واقع در ایالت «ویسکانسین» گفت: «بگذارید صریح باشم، خشونت باید متوقف شود، چه در مینیاپولیس، پورتلند یا کنوشا.»

او ضمن حمایت از حق اعتراضات مسالمت ‌آمیز، گفت: «ما در خیابان‌ های آمریکا برای هر آمریکایی از هر نژاد و کیش و رنگی، قانون و نظم خواهیم داشت.»

مایک پنس همچنین در سخنان خود به بازسازی ارتش اشاره کرد و گفت: «ما ارتش را بازسازی کردیم، ما هواپیمایی فرستادیم برای داعش و رهبرشان را نابود کردیم بدون اینکه یک آمریکایی کشته یا دچار حادثه شود.»

معاون رئیس‌ جمهور آمریکا  اظهار داشت: تاریخ گواهی می ‌دهد که جو بایدن حتی مخالف عملیات برای از بین بردن اسامه بن لادن بود. این تعجب آور نیست چرا که وزیر دفاع دولت اوباما - بایدن یک بار گفت «جو بایدن تقریبا در بیشتر مسایل سیاست خارجی و امنیت ملی در طول 40 سال گذشته در اشتباه بوده است».

پنس به حمایت همه جانبه آمریکا از رژیم صهیونیستی به ویژه در دوره ترامپ اشاره کرد و گفت: ما در برابر دشمنان و در کنار متحدان خود ایستادیم همچون زمانی که رئیس جمهور ترامپ سفارت آمریکا را به قدس(اشغالی)به عنوان پایتخت (رژیم) اسرائیل منتقل کرد.

وی همچنین به توافق امارات متحده عربی و اسرائیل پرداخت و آن را در زمره افتخارات ترامپ دانست که شرایط لازم را برای به رسمیت شناختن اسرائیل توسط یک کشور عربی پس از 26 سال فراهم ساخته است.

پنس با اظهار امیدواری درباره تولید واکسن کرونا گفت: «تا آخر سال‌جاری واکسن کرونا را خواهیم داشت.» 

«کارن پنس» همسر مایک پنس نیز ضمن اعلام حمایت خود از دونالد ترامپ گفت: «رئیس جمهور ترامپ و معاون رئیس ‌جمهور مایک پنس، همواره از نیروهای مسلح آمریکا از جمله خانواده ‌های نظامیان در مقیاس قابل توجهی حمایت می ‌کنند.»

«ریچارد گرنل» سفیر پیشین آمریکا در آلمان یکی دیگر از کسانی بود که در سومین شب گردهمایی جمهوری‌ خواهان در حمایت از ترامپ ادعاهایی را در مورد ایران مطرح کرد.

سفیر پیشین آمریکا در آلمان همچنین در دفاع از سیاست‌ های خارجی ترامپ گفت: «14 سال در افغانستان و 12 سال در عراق، جان هزاران نفر از نظامیان و میلیون ‌ها دلار پول مالیات مالیات‌ دهندگان از بین رفت اما کسی اهمیت نمی‌ داد غیر از دونالد ترامپ.» و در ادامه مدعی شد: «در چهار سال ریاست جمهوری دونالد ترامپ هیچ جنگی رخ نداد. او سربازان ما را به خانه برگرداند، نیروی نظامی ما را بازسازی کرد و توافق ‌نامه ‌های صلح را برای امنیت بیشتر آمریکایی ‌ها امضا کرد.»

 

merlin_176218257_12c1b2a0-4348-4457-96dd-407b62df84f8-threeByTwoSmallAt2X

 

سفیر پیشین آمریکا به برخی سیاست ‌های آمریکا در جهان اشاره کرد و گفت: «بعد از پایان جنگ سرد دموکرات‌ ها و جمهوری خواهان با توهم اینکه جهان شروع به شبیه ‌سازی با آمریکا خواهد کرد، شروع به جهانی ‌سازی نامحدود کردند. چین را وارد تجارت جهانی کردند، دموکراسی را وارد عراق کرد و با ایران به توافق هسته‌ ای رسیدند و توافق پاریس را امضا کردند. اما کاری برای آمریکایی‌ ها انجام ندادند.»

ریچارد گرنل در ادامه گفت: «جمعیت در واشنگتن دی ‌سی فکر می ‌کنند وقتی دونالد ترامپ را «ناسیونالیست» می ‌نامند، به او توهین می‌ کنند. گویی رئیس جمهور آمریکا قرار نیست سیاست خارجی را براساس منافع ملی آمریکا پایه‌ گذاری کند.»

سفیر پیشین آمریکا در آلمان، ضمن انتقاد به عملکرد بایدن در سال‌ های پیشین گفت: «جو بایدن 48 سال پیش وارد سیاست آمریکا شد. او همیشه برای کاندیداتوری ریاست جمهوری رد می‌ شد. زمانی که جو بایدن یک ایده جدید می ‌گوید شما باید از خودتان بپرسید که چرا او در این 48 سال آن را عملی نکرد.»

«کیت کلاگ» مشاور امنیت ملی معاون رئیس‌ جمهور آمریکا هم ضمن دفاع از عملکرد دونالد ترامپ در بخش نظامی گفت: «ترامپ تروریست ‌هایی چون رهبر داعش را در خاورمیانه از بین برد.»

«کیلی مک‌ اننی» معاون مطبوعاتی کاخ سفید یکی از سخنران سومین شب گردهمایی ملی جمهوری‌خواهان ضمن حمایت از دونالد ترامپ، گفت: «من یک دختر 9 ماهه دارم و تصمیم گرفتم برای این رئیس‌ جمهور کار کنم. من می‌ خواهم که دختر من در دوران ریاست‌ جمهوری دونالد ترامپ بزرگ شود.»

 

maceny

 

«کلین کانوی» مشاور کاخ سفید که پس از استعفا از سمت خود به زودی کاخ سفید را ترک می‌ کند، در حمایت از دونالد ترامپ گفت: «حضور یک زن در نقش رهبری هنوز هم می ‌تواند غیرعادی به نظر برسد اما برای دونالد ترامپ چنین نیست. رئیس جمهور به من کمک کرد تا موانع پیش رویم را در دنیای سیاست بشکنم.»

 

kellyanne

«جک برور» بازیکن آمریکایی آفریقایی‌ تبار پیشین لیگ ملی فوتبال آمریکایی، در سومین شب گردهمایی ملی جمهوری‌خواهان با حمایت از ترامپ گفت: «من می ‌دانم نژادپرستی چگونه است و آن را مستقیم دیده‌ ام. در آمریکا آن هیچ شباهتی به رییس جمهور ترامپ ندارد و از تصویری که رسانه‌ ها ترسیم کرده ‌اند، خشمگینم.»

«مدیسون کاوتورن» کاندیدای کنگره از کارولینای شمالی که بر اثر تصادف معلول شده، طی سخنانی در حمایت از دونالد ترامپ گفت:« شما می ‌توانید در مقابل خدا زانو بزنید اما برای پرچم ما بایستید. برای جمهوری ما یک طرفدار باشید. همانطور که من ایستاده‌ ام.»

 

madison

 

«لارا ترامپ» همسر «اریک ترامپ» و عروس رئیس جمهور آمریکا نیز ضمن حمایت خود از رئیس ‌جمهوری پدرشوهرش گفت: «ما به سمت بحرانی ‌ترین انتخابات در تاریخ مدرن می ‌رویم، این فقط انتخابی بین جمهوری ‌خواه و دموکرات یا چپ و راست نیست. این انتخاباتی است که در آن تصمیم خواهیم گرفت تا آمریکا را آمریکا نگهداریم.»

 

lara

 

به نظر می رسد جمهوری خواهان برای رای آوردن در انتخابات به سیم آخر زده اند و به هر ادعایی متوسل می شوند. 

جمهوری خواهان حتی قانون را نقض کرده و کارکنان دولت فدرال را با نقض قانون 1939 وارد برخی فعالیت های سیاسی ممنوعه می کنند. این نقض قانون تا جایی پیش می رود که همسر ترامپ از خود کاخ سفید به نفع همسرش سخنرانی می کند.

گردهمایی ملی جمهوری خواهان از دوشنبه آغاز و تا پنج ‌شنبه ادامه دارد.

ترامپ در چهارمین و آخرین شب این گردهمایی سخنرانی خواهد کرد. در حالی که کمتر 70 روز تا رای گیری 3 نوامبر (13 آبان) باقی مانده ترامپ در نظرسنجی ها از رقیب دموکراتش عقب است.

وی این روز‌ها به دلیل شیوع کرونا، تبعات این ویروس بر اقتصاد و اعتراضات مردمی علیه نژادپرستی، با مشکلات بسیاری روبرو است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
4 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.