ایالت های آمریکایی یکی بعد از دیگری از ترامپ به دلیل مانع تراشی در مسیر کار پست این کشور که قرار است نقش مهمی را در انتخابات ریاست جمهوری ایفا کند، شکایت می کنند.
به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، ایالت های «نیویورک،نیوجرسی و هاوایی» آمریکا روز سه شنبه علیه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور به دلیل تدابیری که برای «تضعیف» انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با مانع تراشی در کار پست انجام داده است، شکایت کردند.
«لیتیچا جیمز» مدعی العموم نیویورک گفت که پس از پایان جلسه استماع «لوئیس دیجوی» رئیس پست آمریکا که حامی ترامپ است و این ایالت علیه وی نیز شکایت کرده است، در کنگره شکایتی را در واشنگتن ارائه کرده است.
جیمز در بیانیه ای گفت: مانع تراشی در کار پست چیزی بیش از تاکتیک سرکوب رای دهندگان نیست.
جیمز در این بیانیه رفتارهای ترامپ را «سلب قدرت» توصیف کرد.
مدعی العموم نیویورک در ادامه تأکید کرد:« این اقدامات استبدادی نه فقط دموکراسی ما و حق اساسی مان در رای دادن را تهدید می کند بلکه سلامت، آمریکایی ها و رفاه مالی شان در سراسر کشور را تهدید می کند.»
این سومین شکایت از نوع خود است که علیه ترامپ و دیجوی ارائه می شود و تأکید می کند که «دولت رئیس جمهور کنونی آمریکا تلاش می کند که سه ماه قبل از آغاز فرایند رای گیری از طریق پست کار پست را در ایالات متحده آمریکا تضعیف کند.»
این در حالی است که ترامپ رئیس جمهور آمریکا اصرار دارد که این فرایند منجر به تقلب در نتایج رای گیری به نفع دموکرات ها می شود ولی تا کنون برای این ادعاهای خود هیچ مدرکی ارائه نکرده است.
هفته پیش نیز دو شکایت مشابه علیه دولت ترامپ توسط چند ایالت به رهبری ایالت های «واشنگتن و پنسیلوانیا» ارائه شده است.
انتظار می رود که تعداد بسیاری زیادی از آمریکایی ها به دلیل شیوع ویروس کرونا از طریق پست در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند ولی ترامپ با حمایت مالی بیشتر اداره پست این کشور که از مشکل مالی رنج می برد مخالفت کرد.
این در حالی است که 70 روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020، نتایج نظرسنجی ها نشان می دهد که تا امروز، «جو بایدن» کاندیدای حزب دموکرات از «دونالد ترامپ» رقیب جمهوری خواه خود پیشی گرفته است.
براساس نتایج نظرسنجی موسسه «نایت» 70 درصد دانشجویان کالج های آمریکا در انتخابات 2020 به بایدن رای خواهند داد. تنها 18 درصد اعلام کرده اند که به ترامپ رای می دهند.در این نظرسنجی 81 درصد شرکت کنندگان گفتند که تصور نامطلوبی از ترامپ دارند و تنها 19 درصد تصور مطلوبی از ترامپ داشتند. این نظرسنجی از 9 تا 12 اوت با مشارکت 4000 دانشجو انجام شد.
جدیدترین نتایج نظرسنجی «هیل - هریس ایکس» نیز نشان داد که جو بایدن با اختلاف 6 درصد از ترامپ پیش افتاده است.
طبق این نظرسنجی صورت گرفته که در سطح ملی در آمریکا برگزار شده است، 45 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی اعلام کردند که روز انتخابات به بایدن رای خواهند داد و 39 درصد نیز اعلام کردند که از ترامپ حمایت می کنند. نتایج نظرسنجی 11 تا 14 اوت نمایانگر دستاوردی برای بایدن است که پیش از این در نظرسنجی8 تا 11 اوت با اختلاف 4 درصد و آراء 44 درصد از ترامپ با آراء 40 درصد جلوتر قرار گرفته بود.
بر اساس نظرسنجی موسسه Redfield & Wilton strategies در سطح فدرال، بایدن 56 به 44 درصد پیش است. در فلوریدا برتری بایدن، 49 به 41 درصد است. در پنسیلوانیا، بایدن 48 به 41 درصد پیش است. در ویسکانسین، ترامپ، 49 به 39 درصد عقب است. در میشیگان، بایدن 50 به 38 درصد جلوتر است. در آریزونا، برتری بایدن 47 به 38 درصد است. در کارولینای شمالی، ترامپ 46 به 44 درصد از رقیبش پیش است.
در عین حال، در نظرسنجی شبکه ای بی سی نیوز/ پایگاه ایپسوس که 11 و 12 اوت انجام شد، میزان حمایت ها از جو بایدن در انتخابات نوامبر 40 درصد بود و در نظرسنجی مشابهی که 21 و 22 اوت پس از نخستین جلسه مجازی کنوانسیون ملی دموکرات ها انجام شد میزان حمایت از وی با پنج درصد افزایش به 45 درصد رسید.
میزان محبوبیت ترامپ در این نظرسنجی 32 درصد اعلام شد که تغییری نداشته است.
بایدن در حال حاضر در مقایسه با دونالد ترامپ در انتخابات نوامبر از محبوبیت بالایی در بین جامعه سیاه پوستان برخوردار است و به طور کلی با میزان محبوبیت 69 درصدی از بالاترین میزان محبوبیت در این جامعه آماری برخوردار است. تنها 39 درصد از بزرگسالان سفیدپوست و 52 درصد از اسپانیایی - آمریکایی ها همین نظر را دارند و حامی بایدن هستند. میزان محبوبیت بایدن در بین دموکرات ها نیز 7 درصد افزایش یافته و از 79 درصد به 86 درصد رسیده است.
حزب جمهوری خواه آمریکا رسما دونالد ترامپ را برای کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری این کشور معرفی کرد. در همین حال «مایک پنس» نیز به عنوان کاندیدای سمت معاونت ریاست جمهوری در انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا معرفی شد.
کنوانسیون ملی جمهوری خواهان روز دوشنبه با سخنرانی سناتور «تیم اسکات، سناتور استیو اسکالیز و نیکی هیلی» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل متحد آغاز شد.