برای تولید این پارچه مخملین و ضد ویروس از فرایندی موسوم به «فوتوکاتالیست» استفاده شده که زمینه حذف ۱۰۰ درصدی آلاینده‌های ویروسی را فراهم می‌کند.

 

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، مسافران خط سی C مترو شهر «لیون» در فرانسه از این پس روی صندلی‌هایی می‌نشینند که با پارچه‌های خود تمیز شونده و ضد ویروس کرونا پوشیده شده است.

پارچه‌ای از جنس مخمل که یک شرکت فرانسوی در «کلوئیر اِ کوئیر»، از مناطق حومه شهر لیون با بهره بردن از فناوری نوین در زمینه خودشوینده‌ها و ضد عفونی کننده‌ها و با مشارکت یک کارخانه اسپانیایی تولید می‌کند.

این شرکت که «تراژه» Trajet نام دارد و در زمینه تمیز کردن پارچه و تولید مواد لکه‌بر فعالیت می‌کند تازه‌ترین محصول خود را به ایمنی حمل و نقل در دوره شیوع ویروس کرونا اختصاص داده است.

محصول شرکت تراژه یک پارچه خود تمیز شو و ضد کرونا است که در اختیار شرکت‌های حمل و نقل قرار داده شده تا زمینه ایمن‌سازی محیط برای مسافران را فراهم کند.

رئیس شرکت تراژه در گفتگو با یورونیوز گفت که برای تولید این پارچه مخملین و ضد ویروس از فرایندی موسوم به «فوتوکاتالیست» استفاده شده که زمینه حذف ۱۰۰ درصدی آلاینده‌های ویروسی را فراهم می‌کند.

«ژروم بلان»‌ رئیس شرکت یاد شده تصریح کرد: «ما موفق شدیم یک عامل هادی را به عنوان کاتالیزور درون بافت‌های پارچه قرار دهیم که به محض تماس با پرتوهای فرابنفش به سرعت فعال می‌شود. هدف از این واکنش اکسیداسیون ترکیبات و تبدیل آنها به مولکول‌های بی ضرر مانند آب یا نمک است.»

این مخمل‌ها که عمر مفید آنها برای دو سال تضمین شده قادرند به لطف نور طبیعی یا مصنوعی شمار زیادی از باکتری‌ها، میکروب‌ها و ویروس‌ها را ظرف یک دقیقه از بین ببرند.

آزمایش‌هایی که در لابراتوارهای مستقل آمریکایی و اسپانیایی به روی این پارچه انجام شده کارایی آن را در مقابله با ویروس کرونا به اثبات رسانده است.

با استفاده از این پارچه‌ها می‌توان سالن‌های سینما و دیگر اماکن نمایشی را تنها با روشن کردن تعدادی لامپ دارای نور فرابنفش میان دو سانس برای تماشاگران از ویروس ایمن کرد.

در تحولی دیگر،برج ایفل، مشهورترین نماد پایتخت فرانسه پس از سه ماه تعطیلی به دلیل همه‌گیری بیماری کووید۱۹ از روز بیست و پنجم ژوئن بار دیگر به روی بازدیدکنندگان باز می‌شود.

علاقمندان به بازدید از این بنای مهم گردشگری تنها اجازه دارند تا طبقه دوم برج و آنهم فقط از راه پلکان‌ها بالا بروند. استفاده از آسانسور برای صعود از برج ایفل ممنوع اعلام شده و بازدیدکننگان موظف هستند که ماسک به صورت داشته باشند.

شرکتی که مدیریت بهره‌برداری از برج ایفل را برعهده دارد با انتشار خبر بازگشایی این مکان مهم توریستی در وبسایت خود اعلام کرد: «برج ایفل به صورتی استثنایی در پی شیوع بیماری همه‌گیر کووید۱۹ به مدت بیش از سه ماه به روی بازدیدکنندگان بسته شد. این دوره که طولانی‌ترین تعطیلی برج از زمان جنگ دوم جهانی بود قرار است ساعت ۱۰ صبح روز پنجشنبه ۲۵ ژوئن به اتمام برسد.»

ایفل،‌ معروف ترین بنای تاریخی در پاریس با ۳۲۴ متر ارتفاع از اوایل ماه مارس پس از گسترش ویروس کرونا در فرانسه به روی بازدیدکنندگان بسته شد اما در عوض هر شب با ترفند‌ها و تزئینات نوری و گرافیکی به محلی برای تقدیر و تشکر از پرستاران و کارکنان مراکز درمانی و پزشکی تبدیل گشت.

کاخ «ورسای»‌ دیگر مکان پربازدید برای گردشگرانی که به پایتخت فرانسه سفر می‌کنند از روی ششم ماه جاری میلادی درهای خود را به روی گردشگران باز کرد.

این در حالیست که مسئولان موزه «لوور» اعلام کرده‌اند که از ششم ژوئیه پذیرای علاقمندان به بازدید از این مکان پرجاذبه هستند.

دولت فرانسه از اوایل ماه مه با برداشتن مقررات سخت‌گیرانه و محدودیت‌های ناشی از قرنطینه به تدریج مسیر بازگشت احتیاط آمیز به زندگی عادی را برای شهروندان فراهم کرده است.

فرانسه همانند اغلب کشورهای اروپایی اعلام کرده‌اند که از اواسط ماه جاری میلادی مرزهای خود را خواهند گشود.

ویروس کروتا تاکنون جان بیش از ۲۹ هزار نفر را در فرانسه گرفته و بیش از ۱۵۴ هزار نفر را نیز در این کشور مبتلا کرده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.