اسپانیا، سوئد، دانمارک، فنلاند در نظر دارند مدارس را دوباره باز کنند و آلمان و ایتالیا نیز در نظر دارند محدودیت‌ ها را کاهش دهند تا بازارها دوباره مقداری رونق گیرند. تاکنون 210 کشور و منطقه مختلف در سراسر جهان به کرونا آلوده شده اند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، سی ان ان گزارش داد براساس جدیدترین آمار سازمان بهداشت جهانی با احتساب 23،536 مورد جدید در 24 ساعت گذشته، تا امروز دوشنبه 21 آوریل 2020 (2 اردیبهشت 99)، تعداد مبتلایان به کرونا در آمریکا به 800 هزار و 502 نفر رسید.

از این تعداد 42 هزار و 803 نفر جان باخته و 71 هزار و 12 نفر بهبود پیدا کرده اند.

براساس این آمار، بیشترین مبتلایان و آمار مرگ ناشی از کرونا در نیویورک است. تاکنون 18822 نفر در نیویورک بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند و 253195 نفر هم مبتلا شده اند.

شمار مبتلایان به کرونا تا صبح امروز در سراسر جهان، به دو میلیون و 481 هزار و 528 نفر رسیده که 170 هزار و 439 تن آنها فوت شده و 647 هزار و 739 نفر بهبود یافته و بقیه همچنان با این بیماری درگیر هستند.  

از میان یک میلیون و 663 هزار و 350 نفری که همچنان درگیر این بیماری هستند، حال 3 درصد آنها یعنی 57 هزار و 163 نفر وخیم گزارش شده است.

تاکنون 210 کشور و منطقه مختلف در سراسر جهان و همینطور دو کشتی بین المللی به کرونا آلوده شده اند.

بسیاری از کشور‌ها به منظور جلوگیری از همه گیری کرونا، مقررات قرنطینه را تمدید، قوانین سخت‌ تر و تمهیدات شدیدتری درخصوص رعایت نکات بهداشتی در اماکن عمومی اتخاذ کردند که اخبارهای مرتبط را در بخش زیر می خوانیم:

 

سازمان جهانی بهداشت: بدترین شرایط هنوز پیش روست

دبیر کل سازمان جهانی بهداشت در حالی که روند محدودیت‌ های اعمال شده برای مهار کرونا از طرف برخی از کشورها کاهش یافته، گفت: به ما اعتماد کنید، بدترین وضعیت هنوز در پیش روی ماست. بیایید از این فاجعه جلوگیری کنیم. این ویروسی است که بسیاری از مردم هنوز آن را درک نمی‌کنند.

این هشدار در حالی صورت گرفته که بسیاری از کشورها شروع به کاهش اقدامات محدودیت مهار کرونا کرده‌ اند. 

 

آمریکا؛ تظاهرات در مخالفت با قرنطینه

تظاهراتی در ایالت پنسیلوانیا در محکومیت تمدید تعطیلی دولت پس از شیوع کرونا در این ایالت، برگزار شد. تظاهرات کنندگان بازگشایی این ایالت و پایان دادن به اقدامات مقامات در این زمینه را خواستار شدند. این در حالی است که مقامات ایالت پنسیلوانیا پیش از این، درباره برگزاری تظاهرات و پایبند نبودن به تدابیر بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی هشدار داده بودند تا آنها در معرض خطر ابتلا به کرونا قرار نگیرند.

کشمکش و رقابت بر سر دریافت ماسک

به رغم اعلام طرح‌ هایی مبنی بر بازگشایی ایالت‌ ها و لغو مقررات قرنطینه، تقاضا برای دریافت تجهیرات لازم به منظور محافظت کارکنان بخش بهداشت و مراقبت‌ های پزشکی و درمانی آمریکا در برابر  کرونا همچنان بالاست و پزشکان تاکید می‌ کنند در این بین نیاز به یک سیستم توزیع عادلانه و سازمان یافته بسیار جدی است.

ترامپ مهاجرت به آمریکا را متوقف می‌ کند

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا دقایقی پیش در حساب توئیتر خود به منظور جلوگیری از شیوع کرونا خبر از متوقف ساختن مهاجرت به آمریکا را داد. رئیس جمهوری آمریکا در توئیت خود نوشت این اقدام را با امضای یک حکم اجرایی در نظر دارد،  عملی سازد.

 

اروپایی ها در فکر رفع قرنطینه

گزارش‌ ها حاکی است که شمار فوتی‌ های جدید ایتالیا که بعد از آمریکا بیشترین تلفات انسانی از کرونا را داشته به کمترین میزان طی یک هفته گذشته رسیده و شمار فوتی‌ های جدید اسپانیا که سومین جایگاه را از لحاظ فوتی‌ ها دارد، به کمترین میزان در یک ماه گذشته کاهش یافته است.

ایتالیا تاکنون 24114 نفر، اسپانیا نیز 20852 نفر فوتی داشته‌ اند.

نیوزیلند با 3684 مورد مرگ‌ ومیر، اعلام کرده که برخی محدودیت‌ های مربوط به کرونا را لغو می‌ کند.

بلژیک نیز با نزدیک به 6000 قربانی تصمیم مشابهی دارد.

شمار فوتی‌ های جدید در فرانسه و انگلیس نیز کاهش داشته ‌است و عملکرد آلمان با بیشترین جمعیت در اروپا در مهار کرونا و داشتن تنها 4642 فوتی نیز قابل قبول توصیف شده ‌است.

اسپانیا، سوئد، دانمارک، فنلاند در نظر دارند مدارس را دوباره باز کنند و آلمان و ایتالیا نیز در نظر دارند محدودیت‌ ها را کاهش دهند تا بازارها دوباره مقداری رونق گیرند.

وزیر دارایی انگلیس اخیرا اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی کشور در سه‌ ماهه دوم سال احتمالا 30 درصد کاهش یابد و پیشنهاد داده ‌است که بخشی از محدودیت‌ ها از ماه آینده حذف شود.

در این میان 150 کارشناس اقتصادی از دولت استرالیا که خواهان کاهش محدودیت‌ ها است، خواسته‌ اند حداقل فاصله‌ گذاری اجتماعی را ضروری اعلام کند. شمار قربانیان کرونا در این کشور 71 نفر بوده و نسبت به اروپا و آمریکا در وضعیت بهتری است.

پیامدهای اقتصادی قرنطینه مردم، بسیاری از دولت‌ ها را نگران کرده‌ است. بر اساس برآورد صندوق بین‌ المللی پول، رشد اقتصادی جهان در سال جاری احتمالا به منفی 3 درصد سقوط کند. رشد اقتصاد حوزه یورو 7.5- درصد خواهد بود که نشان می‌ دهد بیشترین آسیب اقتصادی از کرونا را خواهد داشت. رشد اقتصادی آمریکا نیز 5.9- درصد ارزیابی شده‌ است.

 

انگلیس از میانمار وسایل مورد نیاز کادر درمانی را وارد می کند

در حالی که شمار افراد مبتلا به بیماری کووید19 در انگلیس به حدود 125 هزار نفر نزدیک می‌ شود، دولت انگلیس اعلام کرد کمبود لباس و امکانات محافظتی پزشکان و پرستاران در مواجهه با بیماران کرونایی را از میانمار و ترکیه تامین می کند. 

مقامات سازمان بهداشت و درمان در انگلیس به کارکنان بهداشت و درمان ابلاغ کرده اند از نوشتن در شبکه های اجتماعی درباره کمبود وسایل حفاظت فردی همچون دستکش، ماسک و روپوش در بیمارستان های این کشور و نیز زمان و چگونگی پایان تعطیلی فعالیت ها و آغاز کسب و کار عادی در کشور، خودداری کنند زیرا این موضوعات، «سیاسی» اند.

 

فرانسه؛ تایید آلودگی شبکه آب غیر آشامیدنی پاریس به کرونا/ کاهش شمار بیماران در آی سی یو

فرانسه آلودگی شبکه آب غیرآشامیدنی پاریس به ویروس کرونا را تایید کرد.

انتشار اعلامیه شهرداری پاریس مبنی بر کشف مقادیر میکروسکوپی ویروس کرونا در شبکه های آب غیر شرب پاریس، شهروندان پایتخت فرانسه را بسیار نگران کرده است.

آزمایشگاه تعیین وضیعت بهداشتی شبکه آب پاریس در آخرین آزمایش آب که عصر دیروز انجام داد، نشانه های جزئی از وجود ویروس کووید19 را در شبکه های غیر شرب پاریس کشف کرده است. شهرداری پاریس هم بلافاصله شبکه های آب غیر شرب را تا اطلاع ثانوی بلوکه کرده است.

در عین حال فرانسه اعلام کرد شمار بیماران مبتلا به کرونا در آی سی یو به 5683 مورد کاهش یافته است.

 

1785 مورد جدید آلودگی به کرونا در آلمان

موسسه روبرت کخ اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به کرونا در آلمان با 1785 مورد افزایش به 143457 مورد رسید.

این موسسه همچنین اعلام کرد شمار جان باختگان بر اثر کرونا در آلمان با 194 نفر افزایش به 4598 نفر رسید.

پس از اعلام سیاستمداران آلمانی مبنی بر اینکه همه گیری کرونا «فعلا تحت کنترل است»، آلمان نخستین گام را به سوی عادی سازی برداشت و برخی کسب و کار‌های کوچک در برخی مناطق پس از یک ماه تعطیلی، فعالیت شان را از سر گرفتند.

105 گروه تخصصی در آلمان تشکیل شده است که همه موارد آلودگی به کرونا رصد و ریشه یابی و منشا اولیه آن دنبال شود.

ایالت زاکسن آلمان پوشیدن ماسک را اجباری کرد

ایالت زاکسن آلمان پوشیدن ماسک در اماکن عمومی را اجباری کرد. ایالت زاکسن یا ساکسونی با حدود 4 میلیون نفر جمعیت در شرق آلمان واقع شده و مرکز آن شهر درسدن است. ایالت بایرن این کشور نیز درصدد است استفاده از ماسک را اجباری کند.

 

روسیه 15 هزار سرباز را پس از رژه قرنطینه کرد

روسیه هزاران سرباز را که در تمرینات رژه جشن «روز پیروزی» شرکت کرده بودند قرنطینه کرد؛ زیرا این سربازان در زمان تمرین، دستورالعمل رعایت فاصله اجتماعی برای جلوگیری از شیوع کرونا را رعایت نکرده بودند.

بنابر اعلام وزارت دفاع روسیه این سربازان که شمار آنها به 15000 نفر می‌ رسد، به پایگاه هایشان برگردانده شده‌ اند تا در آنجا برای مدت دو هفته زیر نظر و در قرنطینه باشند.

اگرچه وزارت دفاع روسیه اعلام نکرده که آیا تاکنون علائمی از ابتلا به کرونا در میان این سربازان دیده شده است یا خیر، اما پیش از این رسانه‌ های روسیه از وجود چند مورد ابتلا به کرونا در واحدها و آکادمی‌ های نظامی روسیه خبر داده بودند.

 

زمین گیر شدن دومین شرکت هواپیمایی بزرگ استرالیا به علت کرونا 

شرکت هواپیمایی «ویرجین» استرالیا تایید کرد به علت شرایط وخیم مالی و اقتصادی ناشی از بحران شیوع کرونا داوطلبانه اعلام ورشکستگی کرده است و بدین ترتیب این شرکت به نخستین شرکت بزرگ قربانی شیوع کرونا در این کشور تبدیل شد.

 

بیش از 13 هزار تن از مبتلایان به کرونا در ترکیه بهبود یافتند

به گفته وزیر بهداشت ترکیه شمار موارد ثبت شده ابتلا به کرونا در ترکیه به 90980 تن و شمار جان باختگان به 2140 تن رسید.

شمار افرادی را که در 24 ساعت اخیر جان خود را از دست دادند 123 تن اعلام شد.

بیش از 13 هزار تن از مبتلایان به کرونا در ترکیه هم بهبود یافتند.

 

رئیس جمهور افغانستان در قرنطینه قرار گرفت

روزنامه هندوستان تایمز امروز سه شنبه نوشت: بعد از مثبت اعلام شدن ابتلای کارمندان ریاست جمهوری افغانستان به کرونا، اشرف غنی نیز خود را قرنطینه کرده است.  

یک مقام ارشد دولتی افغانستان گفت: آزمایش ابتلای حداقل 20 نفر از کارمندان کاخ ریاست جمهوری به بیماری کووید19 مثبت بوده است.  

هنوز مشخص نیست که آیا غنی با هر یک از کارمندان کاخ ریاست جمهوری افغانستان در کابل در تماس بوده است و یا  آزمایش داده است؟  

 

گرسنگی 50 میلیون نفر را در آفریقا تهدید می‌ کند

روزنامه لوموند نوشت طی چند ماه آینده 50 میلیون نفر با خطر گرسنگی در آفریقا روبرو خواهند بود.

سازمان آکسفام هشدار داد همه گیری کووید19 به مشکلات دیگری قاره آفریقا مانند خشکسالی و ناامنی افزوده شد و می‌تواند افراد بسیاری را در معرض بحران غذایی قرار دهد.

 

اقدامات پیشگیرانه تونس، الجزایر و غزه در ماه رمضان

تونس، الجزایر و نوار غزه برای پیشگیری از شیوع کرونای جدید از اقدامات پیشگیرانه بیشتری برای مبارک رمضان خبر دادند.

در تونس وزارت امور مذهبی اعلام کرد در چارچوب اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از شیوع ویروس، نماز‌های تراویح در مدت ماه مبارک تعلیق می‌شود. تعلیق نماز‌های جماعت نیز تا زمان پایان یافتن علل این تعلیق، همچنان تمدید می‌ شود. ماموریت‌ های آموزشی ماه رمضان برای جامعه تونسی‌ های مقیم خارج نیز به حال تعلیق درمی آید.

در الجزایر، کمیسیون وزیران فتوا اعلام کرد روزه ماه رمضان به علت شیوع کرونا لغو نخواهد شد، زیرا هیچ ارتباطی بین روزه داری و بیماری وجود ندارد. این کمیسیون همچنین تصمیم به لغو نماز‌های تواریح به علت خطر شیوع کرونا گرفته است.

در فلسطین، وزارت اوقاف و امور دینی نوار غزه در چارچوب اقدامات با هدف پیشگیری از شیوع کرونای جدید، از تمدید تعطیلی مساجد در مدت ماه مبارک رمضان خبر داد اما اذان در ساعت مقرر در مساجد همچنان حفظ خواهد شد.

موارد ابتلا به کرونا در فلسطین به 329 مورد رسید، 307 مورد در کرانه باختری و 15 مورد نیز در نوار غزه ثبت شده است. از این تعداد 71 نفر بهبود یافته اند.

 

شمار تلفات در برزیل از 2500 تن گذشت

برزیل با ثبت 2575 مورد فوت و گذشتن آمار مبتلایان این کشور از 40 هزار نفر، همچنان از جمله کشور‌های دارای بالاترین آمار ابتلا به کووید19 در منطقه آمریکای لاتین به حساب می‌ آید.

طبق اعلام وزارت بهداشت این کشور، از میان 40 هزار و 581 فرد مبتلا، 8318 نفر بستری شده اند.

 

شناسایی 1336 مبتلا به کرونا در هند

نتایج آزمایش‌ ها در هند حاکی از ابتلای 1336 نفر دیگر در 24 گذشته به کرونا است.

تاکنون شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به 18601 نفر رسید. 590 نفر نیز جان باختند.

 

استفاده از ماسک در پایتخت گابن اجباری شد

در حال حاضر شمار افراد آلوده به این ویروس در گابن ناچیز است، اما استفاده از ماسک در «لیبروویل» پایتخت این کشور اجباری شده است. مقامات گابن تلاش می‌ کنند به هر قیمت ممکن از شیوع ویروس جلوگیری کنند.

یافتن ماسک در گابن مانند سایر نقاط جهان بسیار دشوار شده است.

 

ممنوعیت فعالیت کارگران فلسطینی در شهرک‌ های صهیونیستی

نخست وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین گفت تا اطلاع ثانوی فعالیت کارگران فلسطینی در شهرک‌ های صهیونیستی در کرانه باختری و قدس اشغالی ممنوع است.

این در حالی است که شمار جان باختگان در سرزمین های اشغالی بر اثر ابتلا به کرونا به 178 تن رسید.

 

تعداد موارد ابتلا به کرونا در عربستان از 10 هزار نفر عبور کرد

وزارت بهداشت عربستان سعودی در توییتر آخرین وضعیت مبتلایان به کرونا در کشور را اعلام کرد و نوشت: با 1122 مورد جدید، تعداد کل افراد مبتلا به کرونا به 10 هزار و 484 نفر رسیده است. براساس داده های وزارت بهداشت عربستان از ابتدای همه گیری کرونا در کشور 103 مورد مرگ و میر ثبت شده است و 1490 نفر بهبود یافته اند.

 

ماداگاسکار مدعی کشف داروی درمان کرونا شد

رئیس جمهور ماداگاسکار در آفریقا مدعی شد که کشورش دارویی برای درمان بیماری کرونا کشف کرده که متکی بر گیاهان دارویی محلی است.

نام داروی ضد کرونا «ارگانیک» نام دارد. این دارو از گیاه Artemisia  که در برابر بیماری مالاریا اثربخش بوده در کنار گیاهان محلی دیگر که در ماداگاسکار می‌روید، تهیه شده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.