شیوع کرونا در آمریکا باعث شده است که بسیاری کار و درآمد خود را از دست بدهند و به تعداد بیکاران روز به روز بیشتر افزوده شود.

 

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، شمار افرادی که در پی بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا در آمریکا شغل و درآمد خود را از دست می‌دهند همچنان رو به افزایش است و بر اساس آمار اعلام شد از مرز ۲۰ میلیون نفر گذشته است.

در تازه‌ترین آماری که روز پنجشنبه از سوی اداره کار آمریکا منتشر شد،‌ تصریح شده است که ظرف یک هفته گذشته ۵ میلیون و دویست هزار درخواست جدید برای دریافت حقوق بیکاری در ایالات متحده به ثبت رسیده که این میزان برای چهارمین هفته متوالی رکوردی تاریخی محسوب می‌شود.

این درحالی ست که حدود ۱۰ میلیون شهروندان آمریکایی پیش از این در دو هفته پایانی ماه مارس فرم بیکاری پر کرده بودند تا از مزایای دولتی بهره ببرند. میزان بالای درخواست برای بهره بردن از بیمه و مزایای بیکاری ضمن آنکه در تاریخ آمریکا بی‌سابقه ارزیابی شده پیش از این بر فعالیت بازارهای بورس و شاخص‌های مختلف اقتصادی و صنعتی در این کشور تاثیر منفی گذاشته بود.

اینک با ثبت آمار جدید درخواست حقوق بیکاری که ظرف پنجم تا یازدهم ماه جاری میلادی بیش از ۵ میلیون شهروند آمریکایی را شامل شده است تعدادی افرادی که ظرف یک ماه گذشته فرم بیکاری را در این کشور پر کرده و خواهان دریافت حقوق و تسهیلات قانونی شده اند به بیش از ۲۰ میلیون نفر افزایش پیدا کرده است که رکوردی تاریخی در ایالات متحده‌ آمریکا محسوب می‌شود.

در ایالات متحده آمریکا شمار قربانیان نیز همچنان به رکورد شکنی ادامه می‌دهد و به رغم جان باختن بیش از ۲۸ هزار نفر در این کشور بر اثر ابتلا به ویروس کرونا، دونالد ترامپ از رد شدن دوره اوج بیماری کووید ۱۹ در کشورش خبر داده و در صدد است تا هر چه سریعتر زمینه از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی را فراهم کند.

بنابراین گزارش، دونالد ترامپ پس از تحت فشار قرار گرفتن دولتش به دلیل ساده انگاری و کم اهمیت نشان دادن شیوع ویروس کرونا در ابتدای این بحران،‌ در نهایت با افزایش روند صعودی شمار مبتلایان و جان باختگان بیماری کووید ۱۹ از اواسط ماه مارس ضمن اعلام وضعیت اضطراری شهروندان را به ماندن در قرنطینه فراخواند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.