بیماری همه گیر کووید ۱۹ تاکنون جان بیش از ۹۵ هزار نفر را در جهان را گرفته و بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر نیز تا صبح روز جمعه ۱۰ آوریل ۲۰۲۰/ بیست و دو فروردین ۱۳۹۰ به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

 

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، ویروس کرونا و بیماری کووید۱۹ برغم آنکه همچنان در جهان قربانی می‌گیرد اما آنچه دولت‌ها را در جهان پیش از فرا رسیدن سیر نزولی این بحران نگران کرده رکود بی سابقه اقتصادی است که نهادهای جهانی بویژه صندوق بین المللی پول نسبت به تبعات سخت آن هشدار داده‌اند.

نشانه بارز تبعات سنگین اقتصادی بحران کرونا در جهان را از هم اکنون می‌توان با پایین آمدن کم سابقه قیمت نفت،‌ سقوط بازارهای بورس و رشد فزاینده بیکاری در کشورهای صاحب قدرت و ثروت به خوبی دریافت.

بیماری همه گیر کووید ۱۹ تاکنون جان بیش از ۹۵ هزار نفر را در جهان را گرفته و بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر نیز تا صبح روز جمعه ۱۰ آوریل ۲۰۲۰/ بیست و دو فروردین ۱۳۹۰ به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.

آخرین اخبار و اطلاعات مربوط به شیوع ویروس کرونا در جهان را در این گزارش دنبال کنید.

 

شمار قربانیان ویروس کرونا در بلژیک از ۳ هزار نفر گذشت

بر اساس آمار ارائه شده از سوی منابع مطلع ۴۹۶ نفر ظرف بیست و چهار ساعت گذشته بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در بلژیک جان باخته‌اند. با احتساب آمار جدید شمار کل قربانیان بیماری کووید ۱۹ در بلژیک تا ظهر روز جمعه دهم آوریل به ۳ هزار و ۱۹ نفر افزایش یافته است.

به موجب این گزارش ۱۶۸۴ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا نیز طی دوره زمانی یاد شده در بلژیک ثبت شده است. بدین ترتیب تاکنون ۲۶ هزار و ۶۶۷ نفر در این کشور به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند.

 

جشن‌های عید پاک بدون زائر و شرکت کننده برگزار می‌شود

مسیحیان جهان جشن‌های عید پاک را که از آن به عنوان رستاخیز مسیح نام می‌برند تحت شرایط ویژه ناشی از شیوع ویروس کرونا و بدون شرکت در اجتماعات مذهبی جشن می‌گیرند.

یک سخنگوی واتیکان اعلام کرده است که کلیه مراسم و جشن‌های مذهبی هفته مقدس بدون تماشگر و شرکت کننده برگزار می‌شود.

بر این اساس گفته می‌شود که برنامه‌های عمومی هر ساله که واتیکان به این منظور تدارک می بیند از جمله خطابه‌های پاپ فرانسیس به صورت آنلاین برای مومنان پخش خواهد شد.

 

رکورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در روسیه

روسیه در ادامه افزایش ثبت موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا طی روزهای گذشته از مبتلا شدن ۱۷۸۶ شهروند خود در بیست و چهار ساعت اخیر خبر داد.

بر اساس آمار ارائه شده از سوی منابع دولتی با احتساب موارد جدید ثبت شده تاکنون ۱۱ هزار و ۹۱۷ نفر در روسیه به بیماری کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند.

شمار قربانیان ویروس کرونا در روسیه نیز با ثبت ۱۸ مورد مرگ جدید به ۹۴ نفر افزایش یافته است.

 

قرنطینه در ایتالیا و اسپانیا تا ماه مه تمدید شد

دولت ایتالیا تصمیم دارد محدودیت‌های اعمال شده در دوران قرنطینه عمومی را تا سوم ماه مه تمدید کند. این محدودیت‌ها قرار بود تا سیزدهم آوریل ادامه داشته باشد.

رسانه‌های ایتالیایی به نقل از منابع مطلع اعلام کرده‌اند این تصمیم در جریان نشست تازه هیئت دولت به رهبری جوزپه کونته،‌ نخست وزیر و نمایندگان اتحادیه ها و سندیکاهای کارگری اتخاذ شده و قرار است در اسرع وقت به تصویب برسد.

گفته می‌شود دولت ایتالیا در نظر دارد برخی محدودیت‌ها در خصوص فعالیت‌های غیر ضروری به خصوص برای کتاب فروشی‌ها،‌ فروشگاه های لوازم تحریر،‌ مغازه‌هایی که پوشاک نوزادان را ارئه می دهند و چند شرک تولید کننده ماشین آلات کشاورزی را در دوره جدید قرنطینه بردارد.

از سوی دیگر نخست وزیر اسپانیا نیز روز جمعه اعلام کرد برغم پشت سرگذاشتن دوره پیک و اینکه شمار قربانیان بیماری کووید ۱۹ در کشورش رو به کاهش است محدودیت‌های اعمال شده در سطح ملی و قرنطینه عمومی احتمالا تا اواسط ماه مه تمدید خواهد شد.

 

ثبت نخستین مورد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در یمن

یمن، کشوری که بواسطه مناقشه داخلی و درگیری نظامی با قدرت‌های منطقه‌ای سال‌ها است که با بحرانی ویرانگر دست به گریبان است از این پس باید با ویروس کرونا نیز مقابله کند.

منابع پزشکی در یمن روز جمعه از ثبت نخستین مورد ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر دادند که در استان جنوبی «حضرموت» به ثبت رسیده‌ است. کمیته رسیدگی به وضعیت اضطراری تحت مدیریت دولت «عبد ربه منصور هادی،» رئیس جمهورمستعفی و فراری یمن با اعلام این مطلب تصریح کرده که فرد مبتلا مراقبت‌های پزشکی را طی می‌کند و وضعیت جسمانی وی وخیم نیست.

سازمان‌های بشردوستانه پیشتر نسبت به تبعات ویرانگر شیوع بیماری همه گیر کووید ۱۹ در این کشور جنگ‌ زده که بواسطه قحطی و گرسنگی یکی از حاد‌ترین بحران‌های انسانی را سپری می‌کند،‌ هشدار داده بودند.

 

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در افغانستان به ۵۲۱ نفر رسید

وزارت صحت عامه افغانستان اعلام کرد که با ثبت ۳۷ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا شمار کل مبتلایان در این کشور به ۵۲۱ نفر رسید. ۱۶ مورد از موارد ابتلای جدید به بیماری «کووید ۱۹» در کابل به ثبت رسیده است.

تاکنون ۱۶ نفر بر اثر ابتلا به این بیماری همه گیر جان خود را در افغانستان از دست داده اند.

 

آمریکا طی دو روز گذشته حدود ۴ هزار مورد مرگ ناشی از ویروس کرونا را به ثبت رساند

تعداد قربانیان بیماری کووید ۱۹ در ایالات متحده آمریکا به بیش از ۱۶ هزار نفر افزایش یافت. بر اساس آمار ثبت شده در پایگاه داده‌های دانشگاه «جان هاپکینز» طی بیست و چهار ساعت گذشته ۱ هزار و ۷۸۳ مورد مرگ دیگر به شمار قربانیان شیوع ویروس کرونا در آمریکا اضافه شد تا تعداد جان باختگان بیماری کووید ۱۹ تا ساعت هشت و نیم شب به وقت محلی به ۱۶ هزار و ۴۷۸ نفر افزایش یابد.

این در حالی ست که روز پنجشنبه نیز بیش از ۱۹۰۰ نفر در آمریکا بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخته بودند. بدین ترتیب بیماری کووید ۱۹ طی دو روز گذشته جان نزدیک به چهار هزار نفر را در ایالات متحده گرفته که این میزان به نوعی سنگین ترین آمار روزانه به ثبت رسیده از تعداد قربانیان در جهان پس از شیوع بیماری همه گیر کووید ۱۹ محسوب می‌شود.

ایالت نیویورک بیشترین میزان ابتلا و مرگ ناشی از شیوع ویروس کرونا را در آمریکا داشته به نحوی که با ۱۶۰ هزار مبتلا،‌ ایالت نیویورک بیش از هر کشوری در دنیا ابتلا به ویروس کرونا را به ثبت رسانده است.

 

جهش ناگهانی در آمار مبتلایان در مجارستان

بوداپست می گوید شمار مبتلایان به ویروس مرگبار در مجارستان با جهشی بزرگ از ۲۱۰ نفر به ۱۱۹۰ نفر رسیده است. مجارستان تا به امروز جزو آن دسته از کشورهای اروپایی است که شمار به مراتب کمتری از مبتلایان به کرونا را در مقایسه با کشورهایی همچون اسپانیا، فرانسه و یا آلمان ثبت کرده است. شمار قربانیان ویروس کرونا در مجارستان تا ظهرجمعه ۷۷ نفر گزارش شده است.

 

آلمان ۵ هزار مبتلای جدید را ثبت کرد

آلمان در ۲۴ ساعت گذشته ۵۳۲۳ مورد جدید ابتلاء به ویروس کرونا را ثبت کرد و شمار مبتلایان در این کشور تا ظهر جمعه به بیش از ۱۱۳ هزار نفر رسید. شمار قربانیان نیز تا به امروز در آلمان ۲۳۷۳ هزار نفر ثبت شده است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.