یک نوجوان ۱۷ ساله آمریکایی در حالی به نظر میرسد در اثر ابتلا به ویروس کرونا در «کالیفرنیا» جان باخته است که پیش از آن، یک مرکز درمانی اورژانس در کالیفرنیا به دلیل نداشتن بیمه حاضر به پذیرش او نشده بود.
به گزارش جماران به نقل از یورنیوز، یک نوجوان ۱۷ ساله آمریکایی در حالی به نظر میرسد در اثر ابتلا به ویروس کرونا در «کالیفرنیا» جان باخته است که پیش از آن، یک مرکز درمانی اورژانس در کالیفرنیا به دلیل نداشتن بیمه حاضر به پذیرش او نشده بود.
طبق گزارش رسانههای آمریکایی این نوجوان هیچ گونه بیماری زمینهای نداشته است.
شهردار شهر «لنکستر» که این نوجوان در آنجا فوت کرده با انتشار ویدئویی مرگ او را تایید کرده و از ساکنان خواسته است که بیماری کووید-۱۹ را جدی بگیرند و خود را در خانه قرنطینه کرده و تدابیر مرتبط با فاصله اجتماعی را رعایت کنند.
شهردار لنکستر گفته است این نوجوان روز جمعه قبل از مرگش، سالم بود اما روز چهارشنبه فوت کرد. وی افزوده است که این نوجوان بیمه درمانی نداشته است به همین دلیل مرکز درمانی اورژانس حاضر به پذیرش او نشده است و کارکنان درمانی به این نوجوان گفتهاند که به بیمارستان دولتی محلی مراجعه کند.
این نوجوان در مسیر رفتن به بیمارستان «آنتلوپ ولی» دچار حمله قلبی میشود. کارکنان بیمارستان دولتی در لنکستر تنها توانستند وی را به مدت ۶ ساعت زنده نگه دارند. دیر رسیدن این نوجوان به بیمارستان، امکان زنده ماندن را از او گرفت.
بخش بهداشت عمومی لسآنجلس در تازه ترین خبرها اعلام کرده است که نام این نوجوان از لیست بیماران مبتلا به کووید-۱۹ خارج شده و تحقیقات برای یافتن علت مرگ او آغاز شده است.
مرگ این نوجوان در حالی اتفاق می افتد که گزارشهای متعددی از سراسر جهان از مرگ نوجوانان و جوانانی که به کووید-۱۹ مبتلا شده اند، خبر می دهند. نوجوانانی که بسیاری از آنها بیماری زمینهای نداشتهاند، این در حالی است که تاکنون گفته می شد افراد مسن و بیماران هدف اصلی این ویروس هستند.
پیش از این یک نوجوان دیگر در «لوئیزیانا» در اثر ابتلا به کووید-۱۹ جانشان را از دست داده بود.
در انگلیس نیز یک زن جوان ۲۱ ساله در اثر ابتلا به کویید-۱۹ فوت کرده است و ژولی دختری ۱۶ ساله در فرانسه نیز که گفته شده است هیچ نوع بیماری زمینه ای نداشته است دراثر این بیماری جان باختهاست.
مقامات بهداشتی آمریکا هشدار دادهاند که ظرفیت بیمارستانی کشور نزدیک به تکمیل شدن است و این در حالی است که تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در آمریکا از چین هم پیشی گرفته و به بیش از ۱۰۴ هزار نفر رسیده است. تعداد افراد جان باخته نیز در ایالات متحده به بیش از ۱۷۰۰ نفر بالغ شده است.