تعداد کسانی که به ویروس کرونا مبتلا شدند از 10 هزار نفر فراتر رفت و تعداد جان باختگان نیز به 491 نفر رسید.

 

به گزارش جماران به نقل از رویترز، دولت اسپانیا اعلام کرد که تعداد کسانی که به ویروس کرونا مبتلا شدند از 10 هزار نفر فراتر رفت و تعداد جان باختگان نیز به 491 نفر رسید.

به گفته مقامات اسپانیا طی 24 ساعت گذشته 182 مورد فوتی جدید در اثر ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است.

مدیر مرکز فوریت های بهداشتی اسپانیا تأکید کرد که تعداد کسانی که به ویروس کرونا مبتلا شدند به 11178 نفر رسید این در حالی است که این تعداد روز دوشنبه 9161 نفر بود.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی اسپانیا  افزود  طی یک روز بیش از 2 هزار نفر به تعداد مبتلایان به ویروس کرونا اضافه شده است.

با افزایش تعداد مبتلایان به ویروس کرونا، اسپانیا تمام بیمارستان‌های خصوصی را تحت کنترل دولتی قرار داده است. دولت سوسیالیست اسپانیا همچنین با اعلام وضعیت اضطراری اقدام به بسیج نیروهای ارتش در سطح کشور کرده است.

اسپانیا دومین کشور اروپایی بعد از ایتالیاست که تعداد بالایی از مبتلایان به ویروس کرونا را دارد.

این درحالی است که شیوع ویروس کرونا که سازمان جهانی بهداشت آن را «مهمترین بحران سلامت عصر حاضر» توصیف می‌کند همچنان رو به گسترش است و قربانیان بیشتری می‌گیرد.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه از شرایط این روزها با عنوان «وضعیت جنگ با این اپیدمی» نام برده و «بیل دی بلاسیو» شهردار نیویورک، شیوع کرونا را «تهدید بی‌سابقه» عنوان کرده است.

«تدروس آدهانوم » رئیس سازمان جهانی بهداشت روز گذشته در یک کنفرانس خبری تاکید کرد: «پس از این شاهد شمار بیشتری از موارد ابتلا و مرگ ناشی از بیماری کووید ۱۹ در مابقی جهان به جز کشور چین خواهیم بود.»

 

آغاز قرنطینه شدید در فرانسه؛ حضور ۱۰۰ هزار نیروی پلیس در سطح شهرها

فرانسه ظهر امروز سه‌شنبه قرنطینه شدید در سطح کشور را با حضور ۱۰۰ هزار نیروی پلیس آغاز کرد.

«کریستف کستنر» وزیر کشور فرانسه اعلام کرده است که نیروهای پلیس در سطح شهرها حضور خواهند داشت تا بر محدودیت‌های رفت و آمد شهروندان نظارت کنند.

دولت فرانسه اعلام کرده است که برای هر بار خارج شدن از منزل افراد باید یک اظهارنامه با خود همراه داشته باشند که نشان دهد افراد به چه دلیلی از خانه خارج شده‌اند و نداشتن این اظهارنامه باعث جریمه افراد از ۳۸ تا ۱۳۵ یورو خواهد شد.

فرانسه از ظهر امروز سه شنبه تدابیر شدیدی را به اجرا می گذارد که بر اساس آن افراد برای خروج از خانه باید اظهارنامه‌ای را تکمیل و همراه خود داشته باشند. دولت اعلام کرده است که این تدابیر تا ۲ هفته به اجرا گذاشته می شود و ممکن است دوره آن تمدید شود.

در این اظهارنامه فرد باید نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد و آدرس منزلش را درج کند و یکی از گزینه هایی موجود در اظهارنامه را که دولت برای خروج از منزل ضروری تشخیص داده است را تیک بزند.

در موارد اجازه داده شده برای خروج از منزل این گزینه‌ها قابل مشاهده است: «خروج از منزل برای رفتن به سر کار به این دلیل که کار از منزل برای شما ممکن نیست، خروج از منزل برای خرید مایحتاج ضروری، خروج از منزل به دلیل مشکلات مرتبط با سلامتی، خروج از منزل به دلایل خانوادگی مانند کمک به یک عضو آسیب پذیر خانواده یا نگهداری کودکان و خروج از منزل برای ورزش و به گردش بردن حیوانات خانگی تنها در اطراف محل اقامت و بصورت فردی. »

دولت اعلام کرده است افرادی که این دستورالعمل را رعایت نکنند ممکن است از ۳۸ تا ۱۳۵ یورو جریمه شوند.

«برونو لومر» وزیر دارایی فرانسه نیز گفت که این کشور مبلغ ۴۵ میلیارد یورو (۵۰.۲۲ میلیارد دلار) برای مقابله با تبعات اقتصادی شیوع ویروس کرونا به شرکت‌ها و حقوق بگیران کمک می‌کند.

برونو لومر همچنین افزوده است که دولت ۳۰۰ میلیارد یورو برای تضمین وام‌های بانکی در فرانسه و همچنین ۱۰۰۰ میلیارد یورو تضمین اروپایی برای وام های بانکی اختصاص می دهد.

وزیر دارایی فرانسه با پیروی از رئیس جمهوری فرانسه گفت که «همه باید درک کنند که یک جنگ اقتصادی و مالی در جریان است که خشن و طولانی مدت خواهد بود و برای مبارزه با آن باید همه نیرهایمان در سطح ملی، اروپایی و گروه ۷ را بسیج کنیم.»

وی در گفت‌وگو با یکی از رادیوهای محلی افزود: «ما نمی‌خواهیم شرکت‌ها ورشکسته شوند.»

وزیر دارایی فرانسه با اشاره به اینکه «تدابیر خوب و در زمان مناسب» برای مبارزه با ویروس کرونا در فرانسه اتخاذ کرده‌ایم، افزده است: «باید در جنگ علیه این ویروس پیروز شویم.»

 

۲ نفر از کارمندان سازمان جهانی بهداشت به کرونا آلوده شدند

یک مقام رسمی درسازمان جهانی بهداشت که رهبری مبارزه جهانی علیه شیوع جهانی ویروس کرونا را برعهده دارد اعلام کرد که ۲ نفر از کارمندانشان به بیماری کووید-۱۹ مبتلا شده‌اند.

یک مورد در مقر این سازمان در ژنو سوئیس و یک نفر نیز هفته گذشته در سازمان تجارت جهانی به این ویروس مبتلا شده اند.

دفتر مرکزی سازمان جهانی بهداشت حدود ۲۴۰۰ کارمند و مشاور دارد که در حال حاضر بیشتر آنها از خانه کار می کنند.

تعداد موارد مبتلا به ویروس کرونا در سوئیس ۲۲۰۰ نفر اعلام شده است.

 

کلاهبرداری به بهانه کرونا

شیوع کرونا در برخی از نقاط جهان فرصتی برای کلاهبرداران ایجاد کرده است.

در آفریقای جنوبی گروهی از کلاهبرداران با مراجعه خانه به خانه خود را نمایندگان بانک مرکزی آفریقای جنوبی معرفی می کردند و از مردم می خواستند اسکناس ها و سکه‌هایشان را به آنها بدهند چون احتمال دارد به ویروس کرونا آلوده باشند.

بانک مرکزی آفریقای جنوبی اعلام کرده است آنها با کارت شناسایی جعلی که نشانه‌های بانک مرکزی را دارد به خانه‌ها مراجعه کرده اند و در قبال پول های مردم رسیدهای جعلی داده اند.

تاکنون ۶۲ مورد مبتلا به بیماری کووید-۱۹ در آفریقای جنوبی تایید شده و تاکنون هیچ مورد فوتی گزارش نشده است.

 

لهستان؛ ۱۵ وزیر قرنطینه شدند

پانزده وزیر دولت لهستان پس از اینکه آزمایش ابتلای «میشال ووس» وزیر محیط زیست این کشور به ویروس کرونا مثبت اعلام شد، قرنطینه شدند.

آخرین جلسه هیات دولت لهستان ۱۰ مارس برگزار شد که وزیر محیط زیست هم در آن حاضر بود. در آن جلسه از ۲۴ وزیر کابینه ۹ نفر از جمله نخست وزیر غایب بودند.

۱۵ وزیری که قرنطینه شده اند آزمایش کرونا داده اند و قرار است امروز سه شنبه نتیجه ابتلا یا عدم ابتلای آنها به بیماری کووید-۱۹ اعلام شود.

تاکنون ۱۷۷ بیمار مبتلا به کرونا در لهستان شناسایی شده است و ۴ نفر نیز فوت کرده اند.

 

ادریس البا، بازیگر سرشناس انگلیسی به کرونا مبتلا شد

«ادریس البا» بازیگر سرشناس سینما با انتشار توئیتی اعلام کرد که به ویروس کرونا مبتلا شده است.

او با انتشار ویدیویی گفته است که هنوز هیچ علائمی از بیماری کووید-۱۹ در او بروز نکرده است اما خود را در خانه قرنطینه کرده است.

این بازیگر انگلیسی گفته است که در جریان تماس با فردی که مبتلا به ویروس بوده دچار این بیماری شده است.

ادریس البا از مردم خواسته است که در خانه بمانند و هراسی نداشته باشند.

 

فرار از زندان از ترس کرونا؛ زندانیان از چهار زندان برزیل گریختند

به گفته مقام‌های زندان ایالتی سائوپائولو برزیل، روز دوشنبه صدها زندانی از چهار زندان برزیل گریختند. این اتفاق پس از آن رخ داد که مقامات مرخصی زندانیان را به دلیل شیوع ویروس کرونا به حالت تعلیق درآوردند.

مقامات شمار دقیق زندانیان فراری را اعلام نکرده اند اما رسانه های محلی می گویند حدود یکهزار زندانی از این چهار زندان گریخته اند.

مقامات برزیلی می گویند تصمیم تعلیق مرخصی و آزادی موقت زندانیان به دلیل شیوع ویروس کرونا گرفته شده است، زیرا با اتمام زمان مرخصی، زندانیان باید به زندان باز گردند و احتمال شیوع ویروس افزایش پیدا می‌کند.

 

تام هنکس و همسرش از بیمارستان مرخص شدند

«تام هنکس» بازیگر سرشناس هالیوود و همسرش «ریتا ویلسون» پنج روز پس از آنکه آزمایش ابتلای آنها به کووید۱۹ مثبت تشخیص داده شد، از بیمارستانی در استرالیا مرخص شدند.

آنها پس از ترک بیمارستان در یک خانه اجاره‌ای در استرالیا در قرنطینه هستند تا دوره درمانشان کامل شود.

تام هنکس هفته گذشته با انتشار مطلبی در اینستاگرام از مثبت بودن نتیجه تست ابتلا به بیماری کووید ۱۹ خود و همسرش خبر داده بود.

این بازیگر هالیوود در حال کار روی فیلمی درباره الویس پرسلی در استرالیاست و در جریان فیلمبرداری این فیلم به ویروس کرونا مبتلا شده است.

 

هند تاج محل را به روی گردشگران بست

مقامات هندی روز سه شنبه تاج محل، مهمترین مرکز توریستی هند را به روی گردشگران بستند. هند همچنین مرکز تجاری بمبئی را نیز تعطیل کرده است.

این اقدامات احتیاطی برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا در هند صورت می گیرد.

بمبئی کلان شهری با جمعیت ۱۸ میلیون نفری است و دولت به مقامات بیمارستانی و فرودگاهی اجازه داده است مچ دست کسانی که باید در قرنطینه خانگی بمانند را با جوهرپاک نشدنی، مهر کنند و مدت زمانی که باید در قرنطینه بمانند را نیز روی آن درج کنند.

تاکنون ۱۲۵مورد مبتلا به ویروس کرونا در هند تایید شده است که ۳۹ نفر آنها در ایالت ماهاراشتارا هستند، ایالتی که مرکز آن بمبئی است.

هند تدابیر گسترده ای همچون تعطیلی مدارس، سینماها، مراکز ورزشی را با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به اجرا گذاشته است.

 

سوریه هیچ موردی ثبت نشده است

سازمان بهداشت جهانی تأکید کرد که هیچ موردی از ابتلا به ویروس کرونا در سوریه تا کنون ثبت نشده است.

سخنگوی این سازمان در کنفرانسی مطبوعاتی که امروز ظهر سه شنبه برگزار کرد گفت که هیچ موردی از ابتلا به ویروس کرونا در اراضی سوریه ثبت نشده است. 

وی افزود که اکنون انجام معاینه های پزشکی در سراسر اراضی سوریه چه مناطقی که تحت کنترل دولت هستند و چه مناطقی که در کنترل مخالفان هستند امکان پذیر شده است.

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.