کمیسیون بهداشت ملی چین امروز پنجشنبه گزارش کرد که این کشور در 24 ساعت گذشته پایین ترین نرخ ابتلا به کرونا را تجربه کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزارت بهداشت چین اعلام کرد شمار موارد جدید مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به پایین ترین حد خود از نزدیک به یک ماه پیش تاکنون رسیده است.
آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در چین و جهان به شرح زیر می باشد:
پایین ترین حد شمار موارد جدید مبتلا به کرونا در چین
وزارت بهداشت چین اعلام کرد شمار موارد جدید مبتلایان به ویروس کرونا در کشور به پائین ترین حد خود از نزدیک به یک ماه پیش تاکنون رسیده است.
پس از آنکه 114 تن دیگر از مبتلایان به ویروس کرونای جدید طی 24 ساعت گذشته در ایالت هوبی در مرکز چین جان خود را بر اثر ابتلا به این بیماری از دست دادند، امروز پنجشنبه 20 فوریه آمار قربانیان مبتلا به ویروس کرونای جدید در چین به 2125 تن افزایش یافت.
کمیته بهداشت و درمان در ایالت هوبی چین در به روز رسانی آمار قربانیان و مبتلایان به بیماری ویروس کرونای جدید اعلام کرد که اغلب موارد فوت شدگان مربوط به ایالت ووهان کانون انتشار کرونا است؛ جایی که این ویروس برای اولین بار در اواخر دسامبر 2019 در آن ظاهر شده است.
کمیته بهداشت هوبی چین اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته تنها 615 مورد جدید به ویروس کرونا مبتلا شدند و این در حالی است که در سایر مناطق این ایالت نیز تنها 13 مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا ثبت شد.
برخلاف روزهای گذشته امروز اما آمار ارائه شده از سوی مقامات بهداشتی چین در مقایسه با روزهای گذشته کاهش بسیار بزرگی در تعداد موارد ابتلا به ویروس کرونا را نشان می دهد. این در حالی است که روز گذشته تعداد مبتلایان به ویروس کرونا 1693 تن گزارش شده بود.
از سوی دیگر کمیته بهداشت ایالت هوبی چین بدون ارائه هیچگونه توضیحی اقدام به کاهش آمار مبتلایان ثبت شده در روزهای گذشته کرد.
بر اساس آمار جدید ارائه شده از سوی مقامات چینی تعداد موارد ابتلا به ویروس جدید کرونا در تمامی مناطق چین بالغ بر 75576 است.
2 بیمار مبتلا به کرونا در کشتی ژاپن جان باختند
منابع خبری ژاپن گزارش دادند دو بیمار مبتلا به ویروس کرونا از سرنشینان کشتی کروز ژاپن جان خود را از دست دادند.
دو تن از مسافران کشتی تفریحی «شاهزاده الماس» متعلق به ژاپن که 454 نفر از آنان به بیماری جدید کرونا مبتلا شده بودند، جان خود را در اثر این بیماری از دست دادند. پیشتر آمریکا بیش از 300 تن از مسافران این کشتی را که آمریکایی بودند و 14 نفر از آنان مبتلا به ویروس کرونا شده بودند، به آمریکا منتقل کرده و در پایگاه های ارتش این کشور قرنطینه کرده بود.
تست کرونا از سرنشینان کشتی نشان داد که 454 نفر به ویروس مبتلا بودند. این بزرگترین گروه مبتلا به ویروس کرونا در خارج از چین به شمار می رود. علاوه بر آمریکایی ها، بیش از 70 انگلیسی نیز سوار کشتی بودند. دفتر نخست وزیری انگلیس روز دوشنبه گفت در حال بررسی احتمال اعزام پرواز به ژاپن است.
ادامه افزایش مبتلایان در کره جنوبی
مقامهای بهداشتی و درمانی در کره جنوبی، از شناسایی 31 بیمار تازه در روز چهارشنبه خبر دادند. در حال حاضر شمار مبتلایان به کرونا در کره جنوبی به 82 تن رسیده است.
در کره جنوبی هیچ کسی به دلیل ابتلا به بیماری کرونا فوت نشده، اما روند گسترش این بیماری در چند روز اخیر ناگهان شدت گرفته است.
گام اساسی در ساخت واکسن ویروس کرونا
محققان دانشگاه آستین در ایالت تگزاس آمریکا گامی اساسی را در ساخت واکسن ویروس کرونا برداشتند.
این دانشمندان تصویری سه بعدی از بخشی از ویروس کرونا را ساختند. این بخش پروتئین این ویروس را تشکیل می دهد. با شناسایی شکل پروتئین این ویروس گامی اساسی در جهت ساخت واکسن آن برداشته شد.
محققان و شرکت های دارویی در تلاشند تا واکسن ها و روش های درمانی را برای مبارزه با ویروس کرونا که در ماه دسامبر در چین شیوع پیدا کرد و به شمار دیگری از کشورها گسترش یافته است، تولید کنند.
هیچ درمان اثبات شده ای برای بیماری ناشی از این ویروس وجود ندارد و متخصصان می گویند تهیه واکسن ممکن است یک سال یا بیشتر طول بکشد. امید این است که قرنطینه های بیماران در چین و کشورهای دیگر جلوی شیوع این ویروس را بگیرد تا دانشمندان بتوانند ابزاری برای مبارزه با آن تهیه کنند.
استفاده از رُبات در بخش مبتلایان به کرونا در بیمارستان پکن
بیمارستان «هیدیان» در پایتخت چین برای یک هفته است که از یک رُبات برای خدمات رسانی به مبتلایان ویروس کرونا استفاده می کند.
این رُبات که توسط کارمندان پزشک کنترل می شود، با ورود به بخش قرنطینه که ویژه بیماران و افراد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا است اقدام به توزیع دارو و اندازه گیری دمای بدن آنان می کند.
بیمارستان هیدیان پکن اولین بیمارستانی است که برای مواجهه با بیماران مبتلا به ویروس کرونا از رُبات استفاده می کند.
یک نسخه دیگر از این ربات که «ژیائو بائو» نام دارد، در بیمارستان ووهان در مرکز استان هوبی به کار گرفته شده است.