یک تیم پژوهشی در دانشگاه «زیجیانگ» به داروی تأثیرگذار برای درمان مبتلایان به ویروس «کرونا»ی جدید دست یافت.

 

به گزارش جماران به نقل از المیادین، تلویزیون چین اعلام کرد که  یک تیم پژوهشی در دانشگاه «زیجیانگ» به داروی تأثیرگذار برای درمان مبتلایان به ویروس «کرونا»ی جدید دست یافت.

چین همچنین اعلام کرد که 900 تن از کسانی که به ویروس کرونای جدید مرگبار مبتلا شدند بهبود پیدا کردند.

دولت چین تأکید کرد که 900 تن از کسانی که در استان«هبوئی»به ویروس کرونای جدید مبتلا شدند پس از درمان از بیمارستان مرخص شدند.

این در حالی است که بر اساس اعلام مقامات چین، 65 تن دیگر طی 24 اخیر در این کشور بر اثر ویروس کرونا جان باختند و شمار قربانیان ابتلا به این بیماری به 491 نفر افزایش یافت.

کمیسیون بهداشت ملی چین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: طی 24 اخیر 65 تن دیگر بر اثر ویروس کرونا (2019-nVoC) جان باختند و شمار قربانیان ابتلا به این بیماری به 491 نفر افزایش یافت.

بر اساس این بیانیه، تعداد افراد مبتلا به این ویروس نیز به 24 هزار و 324 نفر افزایش یافته و وضعیت 431 تن از آنان وخیم گزارش شده است.

این ویروس برای اولین بار 12 دسامبر در ووهان شناسایی شد. 27 نفر دیگر که با بازار غذاهای دریایی شهر در ارتباط بودند، به این «بیماری مرموز» مبتلا شده و این بازار بسته شده است.

ویروس کرونا در بیشتر شهرهای چین مشاهده شد. دولت چین به منظور پیشگیری از گسترش آن حمل و نقل عمومی در 13 شهر را موقتا متوقف کرد.

همچنین تعداد زیادی از مراکز توریستی مانند اماکن تاریخی و موزه‌ها در پکن نیز به روی گردشگران بسته شده است. وزارت دارایی چین پیشتر اعلام کرد که 144 میلیون دلار برای پیشگیری از شیوع این ویروس اختصاص داده است.

ژاپن؛ ۱۰ نفر از مسافران یک کشتی کروز به کرونا آلوده شدند

مقامات ژاپن می‌گویند که ۱۰ نفر از مسافران یک کشتی کروز که در آب‌های یوکوهامای این کشور لنگر انداخته است به ویروس کرونا آلوده هستند. غربالگری پزشکی هزاران مسافر و خدمه این کشتی ادامه دارد.

این اقدام پس از آن انجام شد که آزمایش پزشکی یک هنگ کنگی پس از سوار شدن بر کشتی «دیاموند پرنسس» مثبت تشخیص داده شد.

این کشتی حامل دو هزار و ۵۰۰ مسافر و هزار خدمه است. ۱۰ فرد آلوده سوار بر این کشتی به مراکز درمانی منتقل شده‌اند. این کشتی به مدت ۱۴ روز در قرنطینه باقی خواهد ماند.

تاکنون ۳۳ فرد آلوده به ویروس کرونا در ژاپن شناسایی شده‌اند.

طبق گزارش رویترز، در مجموع حدود ۲۳۰ مورد آلوده به این ویروس در ۲۷ کشور جهان غیر از چین تشخیص داده شده‌اند.

فعالیت خدمه یکی از پروازهای ایرفرانس به‌طور موقت متوقف شد

خدمۀ یکی از پروازهای ایرفرانس از پاریس به «شانگهای» پس از بازگشت هواپیما از این سفر فعلا پروازی نخواهند داشت.

در پرواز پاریس به شانگهای که در روز ۲۷ ژانویه انجام شد، یکی از مسافران پرواز آلوده به ویروس کرونا بود و گرچه در طول این پرواز ماسک به صورتش زده بود اما ایرفرانس اعلام کرد برای اقدام‌های مراقبتی و پیشگیرانه فعلا خدمه این پرواز که روز ۲۸ ژانویه به پاریس برگشتند به پرواز دیگری فرستاده نخواهند شد.

این پرواز شامل سه خلبان و ۱۶ مهماندار بود که بلافاصله به فرانسه برگشتند و در بدو ورود تحت کنترل قرار گرفتند. ایرفرانس در عین حال تاکید کرد که خدمه این پرواز هیچ نشانی از آلوده شدن به ویروس کرونا را از خود نشان نداده‌اند.

اعزام کارشناسان سازمان جهانی بهداشت به چین

سازمان جهانی بهداشت قصد دارد گروهی از کارشناسان خود را برای بررسی روش‌های جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به چین اعزام کند تا همکاری‌های لازم را با همتایان چینی خود داشته باشند.

این سازمان اعلام کرد که برخی از تجهیزات مورد نیاز در شرایط بحرانیِ کنونی، از جمله ماسک، دستکش، دستگاه تنفس و نزدیک به ۱۸ هزار دست لباس‌ محافظتی را به ده‌ها کشور دنیا که نیاز به پشتیبانی دارند ارسال می‌کند.

مثبت بودن آزمایش کرونای زن بلژیکی که از ووهان برگشته بود

آژانس بهداشت بلژیک اعلام کرد که نتیجه آزمایش ویروس کرونای یک زن بلژیکی که در پرواز بازگرداندن شهروندان اروپایی از چین حضور داشت، مثبت است.

این نهاد تصریح کرد که این زن یکی از ۹ شهروند این کشور در این پرواز بود. علاوه بر این افراد، ۱۱ شهروندانگلیس نیز در این پرواز حضور داشتند.

با مثبت اعلام شدن نتیجه آزمایش این زن بلژیکی، سایر مسافران آن پرواز نیز تحت کنترل و نظارت قرار گرفتند.

بنابراین گزارش، علائم این ویروس 80 درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می کند. در حالی که اولین علائم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر می شود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.

واکسنی برای این ویروس تاکنون وجود ندارد و تنها راه نجات از آن تشخیص زودهنگام و درمان بیمار در قرنطینه است. مقامات چینی از شهروندان این کشور خواسته‌اند از حضور در اماکن شلوغ و عمومی خودداری کنند. این ویروس از طریق مسافران به خارج از چین نیز سرایت و نگرانی‌هایی را در سراسر جهان ایجاد کرده‌ است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.