مدیرکل امور پژوهشی جامعه المصطفی العالمیه: دوام حرکت امام خمینی(س) در دنیای معاصر یک ضرورت است.
نشست هم اندیشی «بررسی راهکارهای جهانی شدن اندیشه های امام خمینی(س)» با حضور نمایندگان معاونت های موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) و جامعه المصطفی العالمیه و طلابی از کشورهای اندونزی، بنگلادش، افغانستان، آرژانتین، تاجیکستان و فیلیپین، صبح امروز - چهارشنبه 4 / 9 / 88 - در قم برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران در این نشست، حجت الاسلام و المسلمین مختار کشاورز، مدیرکل امور پژوهشی جامعه المصطفی العالمیه با تشریح جلوه های مدیریتی حضرت امام گفت: دوام حرکت امام خمینی(س) در دنیای معاصر یک ضرورت است که در حال حاضر با توجه به فرصت انقلاب اسلامی می توان به تبلیغ این اندیشه کمک کرد.
وی با بیان اینکه اگر به ضرورت ترویج و تبلیغ اندیشه امام پرداخته نشود، در برابر نسل های آینده مورد سوال خواهیم بود اظهار داشت: خداوند دین خود را با فرصت هایی که ایجاد می کند، حفظ می کند. یکی از این فرصت ها انقلاب اسلامی است که باید با نام بلند امام خمینی(س)، اسلام را به دنیا شناساند.
در این جلسه همچنین دکتر یحیی فوزی، معاون پژوهشکده امام خمینی(س) و انقلاب اسلامی در سخنانی با بیان اینکه اسلام مورد نظر امام، اسلام ناب محمدی(ص) است، گفت: ما در دنیای معاصر با مجموعه ای از اسلام ها روبرو هستیم؛ هدف ما یک هدف قومی و طایفه ای نیست؛ هدف تلاش برای گسترش اندیشه و آرمان اصیل اسلام بر اساس اندیشه امام است.
فوزی بررسی نیازهای انسان را مساله مهمی در تبلیغ آراء امام دانست و اظهار داشت: باید بین اندیشه امام و نیاز انسان معاصر ارتباط برقرار کنیم؛ اسلام بر اساس فطرت بشر بنا نهاده شده است و جوهره اندیشه امام هم بر اساس همین نیاز بشری است.
در این نشست تنی چند از طلاب خارجی جامعه المصطفی العالمیه به صورت جداگانه در سخنانی به لزوم تبلیغ اندیشه های امام در جهان اسلام، ترجمه آثار و اندیشه های امام به زبان زبان های مختلف، به خصوص زبان های غیر مشهور و برگزاری کنفرانس هایی در خصوص اندیشه های امام در کشورهای مختلف به اقتضای شرایط تاکید کردند.
طلاب خارجی همچنین با تاکید بر ضرورت تاسیس دوره های امام شناسی در جامعه المصطفی العالمیه و همچنین کشورهای اسلامی به تشریح تاثیر انقلاب اسلامی بر نگاه جامعه جهانی به اسلام و اهل بیت(ع) پرداختند و با اشاره به نیاز بشر امروز به معنویت، معرفی عرفان امام خمینی(س) به عنوان عرفان الهی و سالم به جامعه جهانی و جایگزینی آن با عرفان های سطحی را خواستار شدند.
کپی شد