دو بمب افکن راهبری روسیه از نوع«تو-160»در فرودگاه«واترکلوف» در آفریقای جنوبی به زمین نشستند.

 

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم، وزارت دفاع روسیه امروز با صدور بیانیه ای اعلام کرد که دو بمب افکن راهبری روسیه از نوع«تو-160»در فرودگاه«واترکلوف» در آفریقای جنوبی به زمین نشستند.

در این بیانیه آمده است که این دو بمب افکن از فراز دریای خزر،دریای عرب و اقیانوس هند عبور کرده و با طی مسافتی بیش از 11 هزار کیلومتر طی 13 ساعت به آفریقای جنوبی رسیدند.

در این بیانیه امده است که تیم های هدایت کننده دو هواپیما کار سوختگیری را در هوا انجام دادند و مجموعه ای جنگنده های «ساب جاس39» وابسته به آفریقای جنوبی در مرحله نهایی پرواز هواپیماهای روسی ار همراهی کردند.

پیش از این خبرگزاری اینترفاکس اعلام کرد، روسیه دو بمب افکن راهبردی با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای را روز چهارشنبه در آفریقای جنوبی به زمین خواهد نشاند.

خبرگزاری روسی اینترفاکس این خبر را به نقل از یک مقام نظامی آفریقای جنوبی منتشر کرده است.

 وزارت دفاع روسیه نیز روز دوشنبه گفته بود که دو بمب افکن توپولف تو-۱۶۰ در نخستین پرواز خود برای توسعه همکاری‌های نظامی دو جانبه، به آفریقای جنوبی فرستاده می‌شوند.

این وزارتخانه در بیانیه‌ای تصریح کرد: «این نخستین حضور چنین جنگنده‌‌هایی در قاره آفریقا است و منعکس‌کننده مشارکت راهبردی روسیه با یکی از توسعه یافته‌ترین اقتصادهای این قاره است.»

 رسانه‌های روسیه، می‌گویند که این تصمیم برای تاثیرگذاری این کشور در قاره آفریقا اتخاذ شده است.

ورود این دو بمب افکن به آفریقای جنوبی با میزبان نشست روسیه-آفریقا با حضور «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه همزمان شده است.

پوتین در آغاز این نشست در سوچی خطاب به رهبران آفریقایی گفت که تا پنج سال آینده تبادل‌های تجاری بین آن‌ها دو برابر خواهد شد.

رئیس جمهور روسیه این اجلاس را با دیدار با «عبدالفتاح سیسی»رئیس جمهوری مصر آغاز کرد که این دیدار بیش از یک ساعت به طول کشید.

این اجلاس دو روزه در حالی برگزار می‌شود که برخی از کشورهای غربی و چین در قاره آفریقا چندین قدم جلوتر از روسیه قرار دارند.

در حاشیه این نشست که با حضور ۴۳ رهبر سیاسی و بیش از ۳ هزار شرکت کننده برپا شده است، نمایشگاهی از تسلیحات نظامی روسیه در معرض دید حاضران قرار گرفته است.

پوتین همچنین در این نشست وعده داد که روسیه همچنان برای پاک کردن بدهی‌های کشورهای آفریقایی که مبلغ آن از ۲۰ میلیارد دلار فراتر رفته است، کمک خواهد کرد.

طبق نوشته خبرگزاری فرانسه، پاک کردن بدهی‌ها یکی از نکات کلیدی در سیاست روسیه در آفریقا است. مسکو اغلب برنامه‌های خود را به انعقاد قراردادهای تسلیحاتی با این کشورها مشروط می‌کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.