«لیانگ هوآ» مدیرعامل هوآوی امروز سه شنبه اعلام کرد که این شرکت در نیمه اول سال ۲۰۱۹ میلادی با کسب درآمد ۵۸ میلیارد دلاری شاهد رشد ۲۳ درصدی عایدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بوده است.
به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، شرکت چینی «هوآوی» که از دو ماه پیش و با دستور «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در فهرست سیاه بازار آمریکا قرار گرفته از رشد ۲۳ درصدی درآمد و تحقق سود ۸.۷ درصدی خبر داد.
«لیانگ هوآ» مدیرعامل هوآوی امروز سه شنبه اعلام کرد که این شرکت در نیمه اول سال ۲۰۱۹ میلادی با کسب درآمد ۵۸ میلیارد دلاری شاهد رشد ۲۳ درصدی عایدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بوده است.
مدیرعامل هوآوی همچنین تایید کرد که فروش این شرکت در بازار گوشیهای هوشمند نیز ۲۴ درصد رشد داشته به طوری در نیمه اول سال ۲۰۱۹ میلادی ۱۱۸میلیون دستگاه از محصولات هوآوی فروخته شده است.
پیشتر برخی کارشناسان تاکید داشتند که تحریمهای آمریکا مانع از دسترسی هوآوی به عرضه کنندگان سختافزار و نرمافزار مورد نیاز سیستم عامل اندروید همچون اینتل و کوالکوم خواهد شد.
با این حال مدیرعامل هوآوی گفت که این شرکت موفق به ترمیم ۸۰ درصدی ضربه تحریمهای دو ماه گذشته به بازار گوشیهای اندرویدی شده و در بخش بازار ارایه خدمات اینترنت پرسرعت نیز ۲۸ قرارداد اروپایی برای استقرار شبکه اینترنت نسل پنجم (5G) منعقد کرده است.
البته آقای هوآ تایید کرده که تحریمهای ایالات متحده علیه شرکت هوآوی بر سهم بازار بینالمللی این شرکت ولی در مجموع تحریمها نقش قابل توجهی در روند رو به رشد این شرکت نداشته است.
پیشتر نرخ رشد درآمد هوآوی برای سه ماه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی ۳۹ درصد اعلام شده بود که پس از آغاز تحریمهای آمریکا کاهش یافته ولی مدیرعامل آن تاکید کرد که تحقق سود و درآمد پیشبینی شده برای سال ۲۰۱۹ میلادی کاملا قابل تحقق است.
همزمان با افزایش تنش اقتصادی میان آمریکا و چین، دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده حدود دو ماه پیش با صدور دستوری خواستار ممنوعیت فعالیت شرکت چینی خدمات مخابراتی «هواوی» در آمریکا شد.
اعمال محدودیتهای تازه برای فعالیت شرکتهای خارجی به ویژه چینیها در آمریکا پس از آن صورت گرفت که آقای ترامپ از یک سال پیش تاکنون به جنگ تجاری با چین دامن زده است.
آقای ترامپ همواره یکی از دلایل تلاش مستمر خود برای افزایش تعرفه واردات کالاهای چینی به ویژه در محصولات دارای فناوری بالا را پرداخت نکردن حق مالکیت معنوی محصولات و فناوریهای به سرقت رفته از سوی شرکتهای چینی عنوان کرده است. البته در مقابل، چین همواره این اتهام را رد کرده است.