کاخ پادشاهی مالزی امروز یکشنبه اعلام کرد که «سلطان محمد پنجم» پادشاه این کشور از مقام خود کناره گیری کرد.
به گزارش جماران به نقل از وبسایت عربی 21، کاخ پادشاهی مالزی امروز یکشنبه اعلام کرد که «سلطان محمد پنجم» پادشاه این کشور از مقام خود کناره گیری کرد.
در بیانیه کاخ پادشاهی مالزی آمده است که « کاخ ملی به ملت اطلاع می دهد که سلطان محمد پنجم به عنوان پانزدهمین پادشاه این کشور از مقام خود کناره گیری کرده است و این کناره کیری امروز ششم ژانویه به اجرا در می آید.»
استعفای پادشاه مالزی در حالی صورت می گیرد که چندی پیش رسانه های مالزی اعلام کرده بودند که پادشاه این کشور با « اوکسانا فویوودینا»برنده مسابقه دختر شایسته روسیه در سال 2015 ازدواج کرده است و مراسم ازدواج وی در 22 نوامبر داخل مجتمع مشهور جشن ها در منطقه اعیان نشین «روبلوفکا»در مسکو برگزار شده است.
به گفته رسانه های مالزی فوویوودینا شش ماه قبل از آن مسلمان شد تا همسر پادشاه مالزی شود اما با وجود این هرگز نمی تواند ملکه این کشور شود زیرا این مقام فقط به زنان ساکن اصلی مالزی داده می شود.