روح الله ملک زاده روز سه شنبه درگفت گو با خبرنگار ایرنا افزود: این منطقه که در مجاورت نوارساحلی این بندر بطول 35 هکتار در فضای سبز حفاظتی قرارگرفته بدلیل مالکیت خصوصی بر بخشی از آن بدون استفاده رها شده و به مکانی نامناسب و به محل جانوران موذی تبدیل شده و انتظار داریم تعیین و تکلیف شود.
وی اظهارکرد: با توجه به اینکه مالکان بخشی از این منطقه سند دارند باید با آنان توافق و تفاهم شود تا زمینه برای تبدیل آن به یک دهکده گردشگری که نیاز مبرم این شهر گردشگرپذیر است، فراهم شود.
رئیس شورای اسلامی شهر گناوه، محدوده دره گپ را از دیگر نقاط مستعد برای گردشگری عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه از زمین های مجاور آن استفاده ای نمی شود می توان با توافق با مالکان و تغییر کاربری، این نقطه را به فضای سبز و گردشگری تبدیل کرد.
وی بیان کرد: شهر گناوه سالهاست با میهمان نوازی مردم نجیب و خونگرم و داشتن جاذبه ساحل و دریا و بازار تجاری، هدف اصلی گردشگران به استان بوشهر و قطب گردشگری جنوب کشور محسوب می شود اما بدلیل نبود زیرساخت های گردشگری نظیر اقامتگاه ارزان قیمت مجهز و مجتمع های دریایی و تفریحی استاندارد و زیرساخت ها ازاین ظرفیت استفاده مناسب نشده است.
رئیس شورای اسلامی شهر گناوه گفت: مسئولان استانی نباید در اختصاص اعتبارات گردشگری به این شهر که نقشی مهم در رسیدن استان بوشهر به جایگاه سوم کشوری در جذب میهمانان نوروزی داشته، تنها 70 هزار نفر جمعیت آن را درنظر بگیرند و باید جمعیت شناوری را که درطول سال وارد این شهرستان می شود و نیاز به خدمات دهی دارند، مدنظر قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه ورودی های این شهر گردشگری که معرف عام و خاص است زیبنده نیست، افزود: وضعیت میدان امام علی (ع) که خط لوله های اصلی و شریانی نفت کشور از زیر آن می گذرد مناسب نیست و نیاز به اصلاح و تغییر دارد.
ملک زاده گفت: در دوران دفاع مقدس بارها این منطقه بمباران و چندین نفر از اهالی این شهرستان شهید و جانباز شدند و احداث یک میدان زیبا و درخور شان و راضی کردن مالکان زمین اطراف کمترین توقع و انتظار از وزارت نفت است.
وی افزود: پل کمربندی در نزدیکی بارگاه مرقد سیدرضا با توجه به حادثه خیز بودن آن هرچند بهسازی شده باید بازسازی شود.
رئیس شورای اسلامی شهر گناوه، فاضلاب را از بزرگترین معضل سلامت در این شهر عنوان کرد و گفت: اجرانشدن کامل شبکه فاضلاب و تکمیل فازهای اولیه آن وضیت نامناسب زیست محیطی و بهداشتی در این شهر بویژه در میدان مرکزی ایجاد کرده است.
وی افزود: شورای این شهر به منظور حل مشکل فاضلاب، پیگیری های فراوانی با مقام های کشوری و استانی انجام داده که امیدواریم نتیجه مثبتی حاصل و بودجه لازم برای اتمام و توسعه این طرح اختصاص یابد.
شهر گناوه مرکز شهرستان گناوه 70 هزار نفر از جمعیت 103 هزارنفری آن را در خود جای داده است.
6164/6043**
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.