به گزارش ایرنا، سهراب بیاتی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این مدت میزان مصرف آب آشامیدنی در استان بوشهر از 70 میلیون و 500 هزار متر مکعب به 76 میلیون و 316 متر مکعب رسیده است.
وی اظهار کرد: آب آشامیدنی با مشکلات فراوانی از طریق 700 کیلومتر خط انتقال از استان های همجوار وارد شبکه آبرسانی استان بوشهر می شود که برای عبور از بحران کم‌ آبی و تنش آبی مدیریت مصرف باید در دستور کار مشترکان قرار گیرد.
بیاتی، با بیان اینکه تعرفه آب مصرفی شهرهای استان بوشهر نسبت به هزینه تمام شده بسیار پایین است گفت: برای تولید هر مترمکعب آب در استان بوشهر بیش از 30 هزار ریال هزینه می ‌شود که از مشترکان کمتر از هفت درصد آن دریافت می ‌شود.
وی افزود: بیش از 90 درصد آب مصرفی آشامیدنی استان بوشهر ازسد کوثر و رودخانه شاهپور در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و فارس تامین می‌ شود که بارش کم ذخیره آب این منابع را کاهش داده است.
معاون خدمات مشترکان و درآمد شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: پارسال 76 میلیون و 316 هزار متر مکعب در بخش‌های خانگی، عمومی، آموزشی و اداری مصرف شد که 55 درصد آن مربوط به بخش خانگی است.
وی اضافه کرد: سال گذشته هشت هزار و 582 فقره انشعاب آب در استان بوشهر واگذار شد که نسبت به هشت هزار انشعاب سال 95 افزایش نشان می دهد.
بیاتی در باره تعویض کنتورهای فرسوده در شهرهای استان بوشهر اظهارکرد: پارسال 9 هزار و 119 کنتور فرسوده در شهرهای این استان به صورت رایگان تعویض شده و با تامین اعتبار لازم کنتورهای فرسوده و معیوب شناسایی و امسال به صورت رایگان تعویض می ‌شود.
6047/6043**
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.