سید حسین حسینی محمدی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همچنین براساس ماده 42 قانون رفع موانع تولید حداکثر 10درصد از حقوق دولتی به ازای پژوهش به واحدهای معدنی برگشت داده می شود.
وی اضافه کرد: علاوه براین طبق دستورالعمل جدید سازمان توسعه و نوسازی صنایع معدنی (ایمیدرو ) واحد های معدنی که در زمینه ارتقا فناوری وبهره وری فعالیت کنند حداکثر 300میلیون ریال تسهیلات حمایتی به آنان پرداخت می شود.
حسینی محمدی بیان کرد: با توجه به اینکه یکی از ابزار های رویکرد دانش بنیان ایجاد واحد تحقیق و توسعه است برای حمایت از پژوهش در واحد های صنعتی و معدنی ظرفیت های خوبی در قانون رفع موانع تولید در نظر گرفته شده که در این ارتباط باید صنایع استان بوشهر در این مسیر بجد گام بردارند.
وی بیان کرد: هر فناوری دارای طول عمری محدود است، چنانچه واحد های تولیدی مبادرت به افزایش طول عمر فناوری نکنند ماندگاری آنها در بازار کاهش می یابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر افزود: برای ایجاد رویکرد ذهنی مبنی برضرورت تحقیق و توسعه و اهمیت آن ازسال 1395 اقداماتی نظیر برگزاری همایش آشنایی با قوانین و مقررات و فرآیند های تحقیق و توسعه با حضور نماینده معاونت علمی ریاست جمهوری، تشکیل جلسات مشترک با واحد ها تولیدی، پارک علم وفناوری استان، ایجاد کمیته های آموزش و پژوهش و فناوری، همایش تبیین وظایف صندوق صنایع الکترونیک، تهیه بروشور اهمیت و ضرورت تحقیق و توسعه و دوره پنج روزه تحقیق و توسعه برای مدیران صنایع و معادن استان بوشهر اجرا شده است.
وی گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته در زمینه افزایش کمی واحدهای تحقیق وتوسعه استان در مرحله اول به واحدهای دارای اشتغال بالاتراز 50 نفر اطلاع رسانی شده که تاکنون منجر به صدور 9 فقره گواهی و پروانه تحقیق و توسعه شد.
حسینی محمدی ادامه داد: در مرحله دوم در سال جاری واحدهایی که دارای اشتغال بالاتر از30 نفر بودند انتخاب و با هماهنگی صورت گرفته، تاکنون چهار واحد تولیدی اقدام به گرفتن گواهی و یا پروانه تحقیق و توسعه کردند.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.