به گزارش ایرنا، نماینده دهیاری های بخش مرکزی دیر گفت: با اختصاص قیر رایگان به روستاها تحول خوبی در حوزه آسفالت معابر روستایی صورت گرفته است اما جوابگوی نیاز روستاها نیست و در سال جاری 40 هزار تن قیر برای روستاهای بخش مرکزی دیر مورد نیاز است.
عبدالخالق محمودی افزود: تامین اعتبار برای ساماندهی معدن زباله، حل مشکل اینترنت روستاها، راه اندازی ایستگاه آتش نشانی در مرکز روستاهای لمبدان با پنج هزار نفر جمعیت، نیاز روستای الی شمالی به مدرسه متوسطه اول استخدام دهیاران، ساختمان مستقل برای دهیاری ها و سرعت بخشی به جاده در دست ساخت دیر به سمت شاهزاده ابوالقاسم از نیازها و مطالبات مردم روستاهای بخش مرکزی است.
رئیس شورای اسلامی شهر بردخون گفت: طولانی شدن زمان انتخاب و معرفی بخشدار بردخون باعث گلایه و نارضایتی مردم شده است.
احمد عابدزاده افزود: عملیات اجرایی طرح ساخت موج شکن خورخان بردخون به کندی پیش می رود و علت آن مشکل جذب اعتبار بیان شده که مردم پس از سالها انتظار دارند که هر چه زودتر این طرح به سرانجام برسد.
وی گفت: ترمیم جاده دسترسی به خورخان، تامین اعتبار برای آسفالت کوچه ها، کمبود آب آشامیدنی مردم، تعریض جاد دیر به سمت بردخون، گران بودن بهای برق مصرفی خانگی، کمبود اعتبار شهرداری، افزایش سهمیه قیر برای شهرداری ها و تامین تجهیزات آتش نشانی و ایمنی از نیازهای شهر بردخون است.
رئیس شورای اسلامی شهر آبدان گفت: خسارت وارده به کشاورزان در سال گذشته 15 میلیارد ریال است که هنوز پرداخت نشده است.
سید عبدالرسول حسینی افزود: سطح پرداخت بیمه ها برای کشاورزان بسیار اندک است و کشاورزان رغبتی برای بیمه کردن محصولات کشاورزی خود ندارند.
وی گفت: افزایش یک دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس شهری و روستایی، گران شدن هزینه برق مصرفی خانگی، حل مشکل نفت سفید و اداره گاز، تجهیز آتش نشانی، افزایش اعتبارات عمرانی شهر آبدان،
تجمیع ارزش افزوده و پرداخت آن به چهار شهرستان جنوبی استان از خواسته ها و مطالبات مردم است.
شهردار شهر دیر گفت: مردم دیر از طریق ماهیگیری و دریانوردی امرار معاش دارند که به دلیل مصوب جدید ته لنجی و کاهش ذخایر آبزیان درآمد آنان بسیار کاهش پیدا کرده و به تبع آن درآمد شهرداری نیز کاهش یافته است.
علی ابراهیمی افزود: شهرداری دیر با کاهش درآمد روبرو است طوریکه هرماه فقط چهارمیلیارد ریال حقوق کارکنان پرداخت می کنیم و درآمد ناچیز ما پاسخگوی هزینه ها نیست.
وی گفت: در حادثه 'سیش' سال گذشته به دلیل بالا آمدن آب دریا تمام وسایل و امکانات مجموعه بازی در ساحل از بین رفت و در زمان حاضر هیچ چیز در پارک ساحل نداریم.
شهردار بندردیر اضافه کرد: به دلیل وجود 400 هزار متر مربع کوچه های خاکی در این شهر افزایش سهمیه قیر رایگان برای شهرداری ضروری است.
نایب رئیس و سخنگوی شورای اسلامی شهرستان دیر گفت: یکی از مهمترین نیازهای هر شهروند و یا بازدید کننده از شهر مبحث ایمنی است که این مساله بنیادی ترین خدمتی است که باید ارائه شود.
حبیبه فخرایی افزود:خطرهای گوناگونی از جمله بلایای طبیعی و آتش سوزی شهرستان دیر را تهدید می کند که وجود اورژانس هوایی، تجهیزات و ماشین آلات از نیازهای ضروری این شهرستان برای پیشگیری و اقدامات اولیه است.
وی گفت: با توجه به اینکه اقتصاد و رونق شهر بواسطه صیادی و ملوانی است مصوبه جدید ته لنجی که این روزها به معضلی تبدیل شده باید در دستور کار قرار گیرد همچنین در روند اجرای اسکله دیر و خورخان بردخون تسریع شود.
وی اظهارداشت: پیگیری در زمینه تخصیص اعتبار برای اجرای جاده وفاق از فاز اول (شهر دیر) و وصول اعتبارات مخزن 10 هزار متر مکعبی آب شهر دیر که در سال ۹۵ تخصیص پیدا کرده اما تاکنون دریافت نشده در دستور کار است.
فرماندار دیر گفت: اعتبارات این شهرستان در بودجه سال جاری 500 میلیارد ریال اعلام شد که این رقم در مقایسه با پارسال 100درصد افزایش یافته است.
حمزه اعتماد افزود: این میزان اعتبار بری اجرای 170 طرح عمرانی در این شهرستان در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: از این میزان 150میلیارد ریال در بودجه سال 96 به اعتبارات عمران شهری و روستایی این شهرستان تعلق دارد.
فرماندار دیر بیان کرد: اعتبارات وزارت نفت در سال جاری حداقل 2 برابر افزایش پیدا کرده است که این رقم نوید بخش عمران و توسعه شهری و روستایی دارد.
وی در ارتباط با جاده دیر - شاهزاده ابوالقاسم گفت: این جاده با همکاری شرکت متانول کاوه و سیراف انرژی در دست اجراست و جاده شهنیا به بردخون که سال گذشته به اتمام رسید برای دور برگردان آن برنامه داریم.
اعتماد در ارتباط با قطعه 3 جاده میانی گفت: ترمیم و آسفالت جاده میانی که دغدغه مردم این روستاها بود در 3 قطعه عملیات اجرایی آن آغاز شد که قطعه 3 آن باقی مانده و این قسمت هم در دست اجراست.
نماینده مردم شهرستان های دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: هدف از برگزاری این نشست تعامل با شوراها و شهرداری‌ها و دعوت از مقام های کشوری برای بازدید از مشکلات مردم به جنوب استان است.
سکینه الماسی افزود: دهیاران و شهرداران ظرف ۱۰ روز داشته‌ها و نداشته‌های خود را مستند تهیه کنند تا پیگیری برای مشکلات موجود زودتر انجام بگیرد و همه بودجه‌های دریافتی را مشخص کنند تا بتوانیم نقش نظارتی خود را بدرستی انجام دهیم.
وی با بیان اینکه شوراها بازوان توانمند نمایندگان مجلس شورای اسلامی در هر منطقه خواهند بود، افزود: شوراها، دهیاران و نمایندگان و منتخبان مردم، با تشویق جوانان تحصیلکرده در شهرها و روستاها برای شرکت در دوره های آموزشی مرتبط با صنایع نفت و گاز بهانه را از نفت بگیرند تا این آموزش ها منتج به اشتغال و به کارگیری جوانان شود.
نماینده مردم شهرستان های دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت تدبیر و امید در اجرای طرح های نیمه تمام سنگ تمام گذاشته که نمونه بارز آن بیمارستان نیمه تمام دیر بود که در این دولت به سرانجام رسید.
شهرستان دیر با 64 هزار نفر جمعیت دارای پنج شهر و 70 روستا و سه بخش مرکزی، آبدان و بردخون در 200 کیلومتری جنوب مرکز استان بوشهر قراردارد.
7207**
خبرنگار: عباس بحرانی** انتشاردهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.