به گزارش ایرنا، حسن غلامی روز یکشنبه در نشست کمیته اندیشگاه سندجامع نظام نامه سلامت در فرمانداری با دستور کار اشتغال افزود: با وجود اینکه ایده و طرح های خوب اشتغال زایی توسط تعدادی سرمایه گذار در این شهرستان ارایه شده بود اما بدلیل نداشتن سرمایه درگردش نیاز به تسهیلات مالی داشتند که مورد حمایت بانک ها قرار نگرفتند.
وی اظهارکرد: افراد صاحب سرمایه بدلیل حمایت نشدن، اعتماد فکری برای سرمایه گذاری ندارند و این امر باعث شده تا سرمایه خود را در راه منافع شخصی و دیگر که عایدی برای شهرستان نداشته باشد، هزینه کنند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گناوه گفت: یکی از سرمایه گذاران بومی منطقه که با هزینه خود کارگاه تولیدی کفش و آموزش این کالا دایر و زمینه اشتغال چندین نفر را فراهم کرده بود بدلیل نداشتن سرمایه در گردش ورشکست و از ادامه فعالیت بازماند.
وی اظهارکرد: باوجود اینکه این اداره متولی ایجاد شغل نیست بلکه تنظیم کننده روابط بین کارفرما و کارگر است ، اما افراد جویای کار زیادی مراجعه می کنند و باید پاسخگوی آنان باشیم.
غلامی گفت: یکی از مشکلات گریبانگیر افراد جویای کار منطقه که بیشتر آنان تحصیکرده و فارغ التحصیل دانشگاه هستند، نداشتن توانمندی و مهارت و تخصص در حرفه هایی که در استان بوشهر وجود دارد که مانع جذب آنها در این فرصت ها شده است.
وی افزود: تعداد زیادی از جوانان جویای کار منطقه به رغم معرفی به شرکت ها و تاسیسات در استان بویژه در عسلویه بدلیل نداشتن مهارت و توانایی های فنی متناسب با حرفه موردنظر نتوانستند جذب شوند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی گناوه از دانشگاههای این شهرستان خواست رشته هایی که تناسب با ظرفیت های موجود استان بوشهر داشته دایر کنند تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی بتوانند جذب بازار کار شوند.
شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر قراردارد.
6164/6043**
خبرنگار: نعمت الله بهروزی** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.