به گزارش ایرنا، دبیر اجرایی این تفاهم نامه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران گفت: این تفاهم نامه هفته گذشته در حاشیه گردهمایی رئوسای دانشگاه های علمی کاربردی کشور در عسلویه استان بوشهر منعقد شد.
حسین اسکندری یادآورشد: مدت زمان اجرای این توافق نامه سه سال است که درقالب آن دانشگاه علمی کاربردی متعهد شد طرح بلند مدت پژوهشی نیاز سنجی دوره ها و رشته های مورد نیاز صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی در مقطع های مختلف تدوین کند.
وی افزود: همکاری در دوره های آموزشی مورد نیاز سازمان منطقه ویژه انرژی پارس با رعایت شرایط و ضوابط دانشگاه، همکاری در اجرای طرح های پژوهشی، اختصاص سهمیه مناسب جهت ادامه تحصیل کارکنان شاغل در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، آموزش و توسعه منابع انسانی و تامین نیروی انسانی متخصص و متعهد مورد نیاز فعالیت های استان از دیگر تعهدهای دانشگاه علمی کاربردی به سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر بیان کرد: برنامه ریزی برگزاری همایش ها، سمینارها و کنفرانس های علمی و آموزشی مشترک با همکاری دانشگاه های مهارتی داخلی و بین المللی از دیگر تعهدهای این دانشگاه است که باید در قالب تفاهم نامه منعقد شده آنها را اجرایی کند.
اسکندری گفت: در مقابل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز همکاری در زمینه های استانداردسازی رشته های مورد نیاز در منطقه، حمایت از تجاری سازی اختراعات و ابداع های دانشجویان و دانش آموختگان، حمایت از ایجاد تشکل های صنعتی دانشجویی را متعهد شده است.
وی گفت: مطالعه و نیاز سنجی مقاطع مورد نیاز جهت ارتقای سطح تحصیلات شاغلان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، همکاری در اجرا و برنامه ریزی همایش ها، سمینارها و کنفرانس های علمی و آموزشی مشترک، تسهیل در بکارگیری و اشتغال دانش آموختگان دانشگاه در بخش های مختلف منطقه ازدیگر تعهد های سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نسبت به دانشگاه علمی کاربردی است.
اسکندری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر با 15 هزار نفر جمعیت بیشترین شمار دانشجویان دولتی این استان را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: از این شمار دانشجویان هشت درصد در حوزه فرهنگ و هنر، 39 درصد در حوزه صنعت، 51 درصد در حوزه مدیریت و خدمات و مابقی در حوزه کشاورزی درحال تحصیل هستند.
اسکندری گفت: از دانشجویان دانشگاه های علمی کاربردی استان بوشهر 19 درصد دختر و مابقی پسرهستند که در این بین 70 درصد مجموع آنها شاغل هستند.
وی یادآور شد: مدرسان دانشگاه های علمی کاربردی استان بوشهر نیز 10 درصد در مقطع دکترا، 86 درصد دارای مدرک کارشناسی ارشد و و4 درصد آنها دارای مدرک کارشناسی در رشته های خاص هستند.
اسکندری گفت: هم اکنون یکهزار و 500 مدرس داوطلب تدریس در دانشگاه های یاد شده هستند که با تدابیر پیش بینی شده شایسته ترین آنها برای تدریس در این دانشگاه انتخاب می شوند.
7212/ 6045 خبرنگار: عبدالصمد شهریاری:**انتشاردهنده: اکبر اقبال مجرد
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.