به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، زهرا احمدی‌پور عصر امروز در جمع خبرنگاران در بوشهر با بیان اینکه استان بوشهر دارای ظرفیت مهمی در حوزه گردشگری دریایی است اظهار داشت: رویکرد امسال سازمان میراث در بخش گردشگری توجه به زیرساخت‌های گردشگری دریایی است که استان بوشهر در این عرصه پیشتاز است.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه استان بوشهر در توسعه زیرساخت‌های گردشگری دریایی تمرکز  جدی کرده است گفت: با برنامه‌ریزی انجام شده این استان به عنوان قطب گردشگری دریایی معرفی می‌شود که در این زمینه فردا با حضور مسئولان استان‌های ساحلی نشست تخصصی برگزار می‌شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به اینکه رویکرد امسال این سازمان  توسعه زیرساخت‌های گردشکری دریایی است خاطرنشان کرد:  سرمایه‌گذاران حوزه گردشگری به ویژه گردشگری دریایی مورد پشتیبانی و حمایت قرار می‌‌گیرند.

احمدی‌پور با اشاره به احیاء رشته‌های منسوخ شده صنایع دستی در استان‌ها تصریح کرد: برای احیاء رشته‌های صنایع دستی منسوخ شده فعالیت‌های ترویجی و آموزشی امسال مورد توجه قرار دارد به گونه‌ای که 70 مربی کارآزموده در کشور شناسایی و زمینه آموزش رشته‌‌های صنایع دستی در استان‌ها و شهرهای مختلف به نسل جوان فراهم می‌کنند.

وی از به‌کارگیری دانشجویان مرد رشته هنر در احیاء رشته‌های صنایع دستی خبرداد و گفت: دانشجویان رشته هنر به عنوان سرباز هنر مورد استفاده قرار می‌گیرند که ضمن ارائه آموزش‌های لازم  در به‌روز رسانی تولیدات و آموزش‌های صنایع دستی فعالیت می‌کنند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به راه‌اندازی بازارچه‌های صنایع دستی در استان‌های مختلف بیان کرد: برای فراهم کردن رونق فروش محصولات صنایع دستی امسال در تمامی استان‌ها بازارچه دائمی صنایع دستی راه‌اندازی می‌شود و چرخه فروش این محصولات توسعه می‌یابد.

احمدی‌پور با اشاره به ایجاد بازار بین‌المللی صنایع دستی خاطرنشان کرد: در راستای توسعه صادرات محصولات صنایع دستی سومین بازار بین‌المللی صنایع دستی ایران فصل بهار در اروپا راه‌اندازی می‌شود.

وی افزود: اواخر فروردین امسال نیز با مشارکت دو کشور عربی با اجرای پروژه امکان سنجی بازارچه موقت صنایع دستی ایران ایجاد می‌شود و در دیگر کشورهای همسایه نیز زمینه ایجاد بازارچه صنایع دستی ایران فراهم می‌شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه صادرات محصولات صنایع دستی افزایش یافته است تصریح کرد: در زمان تحریم‌ها تولید کنندگان صنایع دستی بازار فروش خود را در کشورهای اروپایی از دست داده بودند که از یکسال پیش زمینه توسعه صادرات این محصولات فراهم شده به گونه‌ای که صادرات بیش از واردات محصولات صنایع دستی شده است.

احمدی‌پور از افزایش درآمد صادرات محصولات صنایع دستی خبرداد و با بیان اینکه واردات  این محصولات  و شبه صنایع دستی از امسال ممنوع است گفت: واردات تولیدات  و شبه محصولات صنایع دستی به استثنای محصولاتی که در ایران تولید نمی‌شود، ممنوع است.

 وی توسعه فروشگاه‌های صنایع دستی در استان‌ها را از دیگر سیاست‌های سازمان  میراث فرهنگی دانست و گفت: استارت آپ‌هایی که در حوزه صنایع دستی راه‌اندازی شده  زمینه تولید نرم‌افزارهای لازم و امکان کارگاه‌گردی برای یافتن محصولات صنایع دستی فراهم کرده است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: از طریق این نرم‌افزارها بیش از 3 هزار فروشگاه مجازی محصولات صنایع دستی در کشور راه‌اندازی شده است که امسال این فروشگاه‌ها افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 607699
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.