به گزارش ایرنا، علیرضا شهابی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان آبگیری بیشتردر شهرستان های جم، دشتی،کنگان،دیر وعسلویه صورت گرفت.
وی اظهار کرد: این توده بارشی سازه های آبخیزداری شهرستان های تنگستان ودشتستان را نیز تحت تاثیر خود قرار داد.
معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهربا تاکید بر اهمیت سازه های آبخیزداری استان بوشهر تصریح کرد: تنها در سال 95 این اداره کل از محل اعتبارات وزارت نفت تعداد 45 سازه آبخیزداری را د راستان احداث کرد که نسبت به سال قبل رشد قابل توجهی را نشان می دهد.
وی گفت: انتظار می رود با تقویت روند ساخت سازه های آبخیزداری در سطح استان در سال جاری شاهد تحولی اساسی در این بخش باشیم.
شهابی تصریح کرد: براساس اطلاعات به دست آمده از حوزه های مختلف هرچند تاثیر سازه های آبخیزداری بر روی بالا آمدن سطح آب های زیر زمینی و چاههای کشاورزی استان قابل ملاحظه است اما رعایت الگوی مصرف دراستفاده از منابع آبی همواره باید مورد توجه باشد.
وی اضافه کرد: لایروبی بیشتر سازه های آبخیزداری آماده آبگیری قبل از بارندگی ها باعث فروکش شدن سریع آب در این سازه ها شد.
در استان بوشهر 640 سازه آبخیزداری وجود دارد که انتظار می رود براساس پیش بینی های صورت گرفته تا آخر فصل به میزان مطلوبی آبگیری شوند و مشکل کم آبی در تابستان تا حدودی برطرف شود.
طبق اطلاعاتی که از حوزه‌های مختلف دریافت شده تاثیر سازه‌های آبخیزداری بر روی بالا آمدن سطح آب‌های زیر زمینی و چاه‌های کشاورزی استان قابل ملاحظه بوده، اما در عین حال همه باید همواره در استفاده از منابع آب الگوی مصرف را در تمامی بخش‌ها رعایت کنند.
/1352/6047
**خبرنگار موناعیدان ** انتشاردهنده:نوشین مطلبی خواه
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.