اکبر احمدزاده روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران و اعضای کمیته نظارت ستادمقابله با کرونا این شهرستان در فرمانداری افزود: رسانه ها و مدیران کانال‌های خبری در فضای مجازی جهت اطلاع رسانی و آگاهی مردم در برابر کرونا مجدانه تلاش کردند که حضور مستمر در  مبادی ورودی و خروجی و  بازار و  ارایه نکات آموزشی با تهیه خبر و فیلم به مردم بخشی از عملکرد آنان است.

وی اظهارداشت: فعالیت خبرنگاران این شهرستان در زمینه اطلاع رسانی از عملکرد و فعالیت‌های ستاد مقابله با کرونا  و آگاهی بخشی مردم نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی  قابل تقدیر است.

وی گفت:  مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان به جایگاه روابط عمومی‌ها اهمیت وافری قایل شوند و مردم را در جریان خدمات حوزه ها کاری و دولت قرار دهند.

احمدزاده افزود: مدیران اداراتی که روابط عمومی ندارند نسبت به تعیین یک نفر که توانمند، آگاهی و تجربه کافی در این حوزه دارد اقدام  و به فرمانداری معرفی کنند.

رئیس شبکه بهداشت ودرمان گناوه گفت: از بدو شیوع ویروس کرونا  ۱۵۶ اخطاریه به صنوف مختلف به دلیل رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی ستاد مبارزه با کرونا داده شد و در این زمینه ۳۸  واحد صنفی  تعطیل و مهروموم شدند.

محمد بازیاری افزود: به هر صنفی که اجازه بازگشایی داده شده از قبل درباره ضوابطی که باید  جهت پیشگیری از شیوع کرونا رعایت کنند، آموزش های لازم ارایه شده  است.

وی اظهارداشت:  بیش از چهار هزار واحد صنفی در این شهرستان وجود دارد که از آنان بخصوص بازار تجاری که مشتریان خارج از استان بوشهر دارند ، انتظار داریم برای حفظ سلامت خود و خانواده و همشهریان  به توصیه‌های بهداشتی عمل کنند.

وی  ادامه داد: از زمان بازگشایی مراکز تجاری حدود دو هزار و ۷۶ بازدید و  اماکن عمومی و عرضه مواد غذایی دو هزار و ۲۵۰ بازدید انجام شده است.

 رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه گفت:  بر اساس شاخص کشوری برای هر ۳۰۰ صنف یک بازرس در این شبکه وجود دارد که انجام بازرسی در حوزه  تهیه و توزیع مواد غذایی را برعهده دارند.

وی افزود:  ۴ هزار صنف تجاری بر مجموع تعداد واحدهای صنفی افزوده شده که  قرار است از آنان با  همکاری دیگر دستگاه‌ها به شکل بهتری بازرسی صورت گیرد.

رئیس اداره تعزیرات حکومتی گناوه گفت: بازاریان گناوه با توجه به شرایط هوایی این شهر فقط در بهمن، اسفند و فروردین فروش خوب دارند اما باشیوع ویروس کرونا سلامتی را بر منافع اقتصادی شخصی ترجیح دادند و جای تقدیر دارد.

رضا آریافر افزود:  این اداره سازمان  نظارتی نیست بلکه رسیدگی کننده به تخلفات است که در این ارتباط  از اول بهمن  ۱۹۱ پرونده در حوزه کالا و خدمات تشکیل شده که تاکنون برای  ۱۳۶ فقره پرونده رای صادر شده و ۵۵ پرونده باقی مانده در دست رسیدگی است.

وی بیان کرد:  ۴۳۵ میلیون ریال محکومیت برای متخلفان صادر شده که بیشترین جرم  رعایت نکردن ضوابط مورد نظر ستاد مبارزه با کرونا است.

وی یادآورشد: اداره تعزیرات حکومتی گناوه رتبه سوم در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی را در استان بوشهر  دارا است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گناوه گفت: از بدو شیوع  ویروس کرونا  همه خانه مسافرها و هتل‎‌ها طبق دستور ستاد مبارزه با کرونا  تعطیل بودند.

حمزه بهاگیر افزود: در این مدت یک واحد آپارتمان یک ساختمان دو طبقه و یک ساختمان با چند اتاق به علت رعایت نکردن دستورالعمل ستاد مبارزه با کرونا تعطیل شدند.

وی اظهار داشت: باتوجه به اینکه خیلی از خانه‌های مسافر موجود در شهرستان تعریف خانه مسافر  را ندارند ، شناسایی آنان مشکل ساز شده است.

وی بیان کرد: درصورتی‌که اجازه فعالیت به هتل‌ها و خانه مسافرها داده شود تنها مجوزداران می‌توانند با رعایت ضوابط بهداشتی شروع بکار کنند.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر از نقاط گردشگرپذیر جنوب کشور است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.