به گزارش خبرنگار مهر، عبدالمجید دراهکی صبح شنبه در نشست شورای آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر اظهار داشت: اگر مهارت در جهش تولید سهم دارد، همه دستگاه ها مرجعیت آموزش فنی و حرفه ای را به عنوان سرمایه ملی باید بپذیرند.

وی با بیان اینکه در شرایطی که کشور از رکود اقتصادی دچار مشکلاتی مانند بیکاری شده است، جهش تولید با توسعه مهارت می تواند بهترین راهگشا در مسیر حل مشکلات باشد، افزود: جهش نیروی کار و ارتقای مهارت فردی و جمعی در سطح جامعه پیش نیاز جهش تولید است.

دراهکی تصریح کرد: جهش تولید نیازمند جهش مهارتی در بکارگیری استعدادها و ایده های جوانان خلاق و پرانگیزه در تمامی بخش های کشور است.

مدیر کل آموزش فنی حرفه ای بوشهر با اشاره به اینکه مهارت آموزی مهم‌ترین رکن توسعه فعالیت های اقتصادی است، اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته در سال جهش تولید و در جهت تربیت نیروی انسانی توانمند بیش از ۲۵ هزار نفر در سال جاری در بخش دولتی با مهارت آموزی در چهار حوزه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر در استان بوشهر مهارت افزایی می شوند.

وی با بیان اینکه عمده آموزش ها در سال جاری در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع دریایی و گردشگری است، اظهار کرد: تدوین سند مهارت و تشکیل شورای مهارت استان، بستری برای بهره گیری از نظرات، ایدهها تعامل و هماهنگی هرچه بیشتر است که در سال جاری به صورت ویژه دنبال می شود.

دراهکی با بیان اینکه قابلیت های دریایی کشور هنوزجایگزین نفت نشده است، گفت: تعامل خوبی با سازمان های بنادر و شیلات کشور صورت گرفته و زیرساخت های لازم فراهم خواهد شد تا مهارت آموزی در این حوزه در استان بوشهر توسعه یابد.

مدیرکل فنی و حرفه ای بوشهر از تنوع دوره های مهارتی با بیش از ۷۰۰ حرفه مهارتی در سال جاری خبر داد و تاکید کرد: حوزه آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر با دارا بودن ۱۵ مرکز بخش دولتی با تجهیزات به روز و آموزش‌های متنوع و رایگان و همچنین فعالیت ۱۷۹ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای توسط بخش خصوصی در سراسر استان با نرخ شهریه ثابت، آماده هرگونه خدمت رسانی به مردم در راستای تحقق شعار سال هستند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1422660
  • منبع: mehrnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.