سعید کشمیری  روز دوشنبه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا استان بوشهر افزود: مهمترین  عامل در مبارزه با بیماری کرونا یافتن بیماران بی علامت و ایزوله کردن آنهاست.

وی افزود: روند بیماری در چند روز گذشته خیز نداشته است و برهم خوردن آرامش روند بیماری در استان شاید ناشی از بیماریابی بیشتر ست.

کشمیری در خصوص آمار مبتلایان به کرونا استان در روز گذشته گفت: پس از یافتن یک مورد دارای کرونا مثبت در 31 فروردین که از همکاران ما در مرکز بهداشت بود و ردیابی این مورد متوجه شدیم که او به روستایی رفت و آمد داشته است و این ردیابی در نهایت به یک کارگاه تولید ماسک رسید.

وی ادامه داد: برخی از فعالان در این کارگاه با اینکه علائم ویروس کرونا چون سرفه و تب داشته اند به آن بی توجهی کرده اند و حدس ما این است که همکار ما نیز در این کارگاه مبتلا شده است.

کشمیری افزود: ماسک های تولید شده در این کارگاه تنها برای مصرف روستا بوده است و بهداشتی بوده است.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا  استان بوشهر در خصوص وضعیت روستای ذکر شده توضیح داد: اکنون این روستا کاملا تحت کنترل و بررسی شده است و در بین ساکنان مواد ضدعفونی کننده توزیع می شود.

کشمیری گفت: مغازههای این روستا تعطیل است و تنها یک نانوایی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: میخواهم از این اتفاق اینگونه نتیجه گیری کنم که کوچکترین بی توجهی می تواند این اتفاق را در سطوح بالا تر  رقم می زند.

کشمیری گفت: در صورتی که بیماران را در مراحل اولیه بیماری کشف نکنیم به وضعیت وخیم جسمانی و نیاز به Icu منجر می شود در حالی که مبتلایان در ابتدای بیماری می توانند در خانه مورد مراقبت قرار گیرند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا استان بوشهر با اشاره به بازگشایی راهها،  افزایش رفت و آمدها و فعالیت اصناف، گفت: وارد فصل جدیدی از مبارزه با کرونا در استان شده ایم.

کشمیری گفت: باید در مورد برخی موارد از قبیل چگونگی عرصه مواد غذایی یا تجمعاتی که ضرورت ندارد مانند چادر زدن کنار ساحل و پیست موتورسواری تنگک تصمیم گیری شود.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۹۱ هزار و ۴۷۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۹۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به ۵۸۰۶ نفر رسید.

کیانوش جهانپور روز دوشنبه درباره آخرین وضعیت مبتلایان به ویروس کرونا در کشور و موارد فوت ناشی از آن بیان کرد: از دیروز تا امروز ۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۹۹۱ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۹۱ هزار و ۴۷۲ نفر رسید.

وی ادامه داد: امروز پس از ۳۶ روز، تعداد موارد جدید یا ابتلای روزانه به کووید ۱۹ در کشور به کمتر از هزار مورد رسید.

جهانپور گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۵۸۰۶ نفر رسید.

سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت اظهارکرد: خوشبختانه تاکنون ۷۰ هزار و ۹۳۳ نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند. همچنین ۳۰۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

وی افزود: تاکنون ۴۳۲ هزار و ۳۲۹ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.