سید پیروز موسوی روز چهارشنبه در نشست کمیته مدیریت ارشد شرایط اضطراری منطقه ویژه پارس جنوبی افزود: با تاسی گرفتن از ابلاغیههای وزیر نفت و بهداشت و درمان کشور و صنعت نفت، از روزهای نخستین شیوع این بیماری در کشور اقدامات مقابلهای در سطح منطقه در دستور کار قرار گرفت و در کنار اینها نگاه ویژهای به حفظ سلامت کارکنان و مردم پیرامون در راس برنامهریزیها قرار داده شد.
وی ادامه داد: کاهش ۴۵ درصدی پروازهای فرودگاه خلیج فارس باعث کاهش ۷۰ درصدی مسافران در یک ماه گذشته برای مقابله با این ویروس درمنطقه شد و ۲۰ هزار نفر از حجم نیروهای فعال در منطقه کاهش یافت.
موسوی ادامه داد: غربالگری نیروهای فعال در کنار ضد عفونی مستمر پالایشگاهها و اماکن عمومی ۵۰ شهر و روستای پارس جنوبی این ایام صورت پذیرفت و ۲۰۰ هزار دست لباس مخصوص(گان) تولیدی پتروشیمیهای منطقه در اختیار بهداشت و درمان بوشهر قرار میگیرد.
وی افزود: با تصویب ۴ میلیارد تومان به زودی آزمایشگاه ویروس شناسی توسط بهداشت و درمان صنعت نفت در منطقه دایر شود.
موسوی گفت: وضعیت سفید این استان در میزان شیوع که تحسین ریاست محترم جمهور را هم در بر داشته نمایانگر تلاشهای جهادگونه استاندار و کادر درمانی این استان است.
دبیر راهبردی پتروشیمی منطقه ویرژه پارس جنوبی گفت: پتروشیمی های این منطقه ۹.۶ میلیارد تومان برای مقابله با کرونا به بهداشت و درمان استان بوشهر کمک کردند.
حسنی افزود: علاوه بر این هزار بسته غذایی در بین مردم نیازمند منطقه از سوی شورای راهبردی پتروشیمی منطقه ویژه پارس جنوبی توزیع شده است و اقلام ضد عفونی مورد نیاز بیمارستانها در سطح منطقه نیز تامین شده است.
وی بیان کرد: همچنین هفت هزار لیتر آب ژاول با پیگیری این شورا از پتروشیمیهای ماهشهر تهیه شد که در ترکیب با آب ۷۰۰ هزار لیتر مایع ضد عفونی برای صنایع و جامعه محلی تهیه کردند.
دبیر شورای راهبردی پتروشیمیهای منطقه ویژه پارس جنوبی گفت: همچنین برای تهیه ۱۰ هزار بسته مواد غذایی در کنار تخصیص هفت میلیارد تومان بودجه برای خرید تجهیزات بیمارستانی مانند تجهیزات تنفس مصنوعی تا پایان اردیبهشت ماه برنامه ریزی شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس حتی قبل از اینکه نخستین بیمار کرونایی در کشور شناسایی شود برنامههای خوبی برای کنترل و پیشگیری از شیوع این ویروس در منطقه تدوین کرده بود که به محض تشکیل ستاد استانی و کشوری تمام اقدامهای مد نظر به نحو مطلوبی از سوی شرکتها اجرا شده است.
دکتر سعید کشمیری افزود: همچنین توصیه شد تعداد تست و شناسایی مبتلایان به ویروس کرونا در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بیشتر شود و در صورت شناسایی ناقلان بی علامت آنها را ایزوله کرد.
وی ادامه داد: تاکنون منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس خوب عمل کرده و فضای قرنطینه و ایزوله خوبی در نظر گرفته شده است و هر شرکتی باید آمادگی برای انجام چنین کاری را داشته باشد.
کشمیری اضافه کرد: برنامه آینده فاصله گذاری اجتماعی دقت بیشتر در رفت وآمدها و تجهیز یک آزماشگاه اختصاصی ویروس شناسی در منطقه جنوب استان است که به طور تقریبی مصوب و در حال خریداری و تجهیز هستیم.
.